Medību stāžs: vairāk kā 20 gadi ar pārtraukumiem:)
Aprīkojums: Mauzers
Suņi: Es pats kā suns
Medību trofejas: 2
31.07.2014. 13:31
Beidzot tam SX3 tiku klāt:) Man kaut kā nelikās OK grābstīties pa vēderu tam verķim kamēr patrona stobrā:) To patronu, kas ir stobrā var dabūt ārā pirmo - nospiežam to vienu vienīgo lielo pogu, kas ir ārpusē aizslēga pusē un turam un vienlaicīgi raujam aizslēgu, nākamā patronu no aptveres vairs netiek padota. Tālāk izlāde pēc video pamācības:) Paldies vēlreiz visiem:)
No stobra lādē ārā pēdējo - tā ir.
Hornady SST FTX 19,4 grami, lētas nav, bet nu kā jau minēju iepriekš 10cm uz 100m bez īpaša saspringuma! Un ar optiku var vēl labāk.
Par konjaku paldies :) Bet pataupi to labāk sev brīdim, kad ar SX3 "nogāzīsi" kādu kārtīgu medījumu :) Protams bilde un apraksts šeit medniekiem.lv obligāts nosacījums!
Medību stāžs: vairāk kā 20 gadi ar pārtraukumiem:)
Aprīkojums: Mauzers
Suņi: Es pats kā suns
Medību trofejas: 2
24.07.2014. 17:55
Nu kā solīju, sūti uz privāto adresi uz kurieni nosūtīt konjaku. Nu nav man bijusi darīšana ar pus automātiem:) un kolēģiem arī nav. Nu neienāca man prāta ka tā mēlīte ir jāmeklē iekšpuse, nenorādīji, ka rokas jābāž lācītim puncī. Šādi operējot, cik izmēģinājos, iznāk ka tā trešā patrona kamēr darbojies ir stobrā un tā tiek izlādēta pēdējā. Vismaz cik bakstījos tā sanāca. Pēc video saprotams, ka tas ir Tavs personīgais, līdz ar to jautājiens, kādas lodes izmanto vītņotajam stobram?
Aizslēga padeves, aizvēršanas pogai izurb caurumu, iegriez 4 mm vītni,
novirpo tadu zemu "T" veida sēni, uzkrūvē virsū.
Varēsi gan nospiest, gan "pacelt" pogu.
Nebūs nagi jābāž ielādes mehānismā, it sevišķi ziemā,
ar cimdiem to neizdarīt un mēlīti nenospiest.
Labāk to mēlīti no ārpuses "pacelt".
Kāds sakars te aizslēga aizvēršanas pogai? SX3 tai pogai nav nekāda sakara ar patronu fiksācijas mēlīti! Nevajag stāstīt muļķības! Un pat, ja Tev būtu taisnība, kāda mērkaķa pēc tur kaut ko urbt vai metināt kā IZ 18 :D , ja pat ar cimdien izlādi var veikt elementāri!
Aizslēga padeves, aizvēršanas pogai izurb caurumu, iegriez 4 mm vītni,
Slēpts
24.07.2014. 08:37
Tieši tāpat benellim tas darās. Elementāri izdarāms ar vienu roku.
Hornady SST FTX 19,4 grami, lētas nav, bet nu kā jau minēju iepriekš 10cm uz 100m bez īpaša saspringuma! Un ar optiku var vēl labāk.
Par konjaku paldies :) Bet pataupi to labāk sev brīdim, kad ar SX3 "nogāzīsi" kādu kārtīgu medījumu :) Protams bilde un apraksts šeit medniekiem.lv obligāts nosacījums!
Kāds sakars te aizslēga aizvēršanas pogai? SX3 tai pogai nav nekāda sakara ar patronu fiksācijas mēlīti! Nevajag stāstīt muļķības! Un pat, ja Tev būtu taisnība, kāda mērkaķa pēc tur kaut ko urbt vai metināt kā IZ 18 :D , ja pat ar cimdien izlādi var veikt elementāri!
Edgar Krilov - Tas speciāli Tev, lai nav jāmokās vairāk! :)