Aprīkojums: BROWNING BAR BOSS 30-06, IZ-58 (16k), MC 21-12, IZ-18 (32k)
Suņi: drathārs (K.)
13.04.2016. 12:43
Šaubu nav, viegli pārdot, iespējams, nebūs. Īpašnieks to komplektēja sev, uz ļoooti ilgu laiku, taču dzīvē parasti notiek tas, kas nu nekādi nevar notikt!
P.S. Internetā dārgas plintes pārdot ir vaiii kur grūti...
Komplets maksā tik, cik plinte atsevišķi un piedevām + laba optika un labākie hronšteini..
Reāli domājošam, jaunam medniekam, kuram ir kaut kādas iespējas sakrāt, šī plinte derēs līdz mūža galam, ja kaut cik to rori piekops. Pirms pirkšanas no rokām, vienmēr var sarunāt izšaut, lai atmestu defektainu ieroci/optiku. Vienīgi tas kalibrs krēslas stundā šausmīgi žilbina. Atsitienam nav ne vainas, ja šāvējs smagāks par 80kg. Protams, cita runa par tiem, kuriem patīk tikai Iženes, Tozenes utml., trāpīt ar viņām var, protams, bet rokās turēt tā ne visai..
p.s.-neesmu pārdevējs..
Aprīkojums: BROWNING BAR BOSS 30-06, IZ-58 (16k), MC 21-12, IZ-18 (32k)
Suņi: drathārs (K.)
13.04.2016. 19:01
Paldies Mārtiņam par viedokli. Tā arī ir - atsitiena jautājums pilnīgi nav diskutējams, komplektu lietos mednieks un viņa dēls (ja ne pat mazdēls). Izšaut, iespējams, varēs sarunāt un nepatīkamu pārsteigumu tur nebūs! Personīgi šo ieroci netirgoju, bet esmu no viņa gan šāvis, gan zinu tā īpašnieku. Ja man būtu šobrīd iespējas, tad visticamāk šāds sludinājums SS.lv neparādītos.
Neredzu iemeslu "Zauer" sludinājumam parādīties šajā foruma daļā. Ražotājs komentārus neprasa ne ierocim ne optikai. Bildē izskatās, ka optika skatās debesīs, bet tas gan jau, ka manu šķībo acu dēļ... Kalibrs arī populārs un plaši lietojams. Cena šķiet aizdomīga.
Un vīri apsprieda ka komplekt esot ļoti labs priekš iesācēja, lai gan cena 2500EUR un kalibrs 7 mm rem. mag manuprāt nu nekādi neatbilst pirmās plintes kategorijai.
Bet tas ko es ieliku- manuprāt ir ideāls risinājums.
Komplets maksā tik, cik plinte atsevišķi un piedevām + laba optika un labākie hronšteini..
Reāli domājošam, jaunam medniekam, kuram ir kaut kādas iespējas sakrāt, šī plinte derēs līdz mūža galam, ja kaut cik to rori piekops. Pirms pirkšanas no rokām, vienmēr var sarunāt izšaut, lai atmestu defektainu ieroci/optiku. Vienīgi tas kalibrs krēslas stundā šausmīgi žilbina. Atsitienam nav ne vainas, ja šāvējs smagāks par 80kg. Protams, cita runa par tiem, kuriem patīk tikai Iženes, Tozenes utml., trāpīt ar viņām var, protams, bet rokās turēt tā ne visai..
p.s.-neesmu pārdevējs..
zieds :D
https://www.ss.lv/msg/lv/enter...
Šo saiti ieliku tikai tāpēc, ka iepriekšājā lapā bija ielikts šis
Ideāls variants priekš cilvēka, kas lūkojas pēc karabīnes! :)
Un vīri apsprieda ka komplekt esot ļoti labs priekš iesācēja, lai gan cena 2500EUR un kalibrs 7 mm rem. mag manuprāt nu nekādi neatbilst pirmās plintes kategorijai.
Bet tas ko es ieliku- manuprāt ir ideāls risinājums.