Interesanti , kas būs tālāk ? Obligāts uzskaites žurnāls par katra šāviena veikšanu ? Jāreģistrē katra uzlādētā patrona ? Šādi likumi rada pretreakciju . Tieši tādēļ padomju laikos bija tik daudz nelegālo stroķu , jo nekad nevarēja zināt kāds būs likums un ko aizliegs , tieši to likumdevēji dara arī tagad . Es īsti nevaru saprast , kādēļ tas notiek ? Vai tie , kas izgudro šos likumus nav īsti ( maigi sakot kompetenti ) , vai arī grib visus pilnīgi kontrolēt . Ar to sūtīšanu viss ir tā sačakarēts , ka no ASV uz Latviju vairāk nesūta ne normālus naktiniekus , ne optikas , vispār tas ir pamatīgs solis atpakaļ pagātnē .
Šodien saņēmu jocīgu vēstuli no LV muitas, izrādās ,ka ložu sēdināšanas matricas ir iekļautas stratēģiskas nozīmes preču sarakstā !!!!!! ( sūtījums bija no sinclaira)
Ierēdnis , ko sazvanīju atsaucās uz ĀM ekspertu slēdzienu , ka tieši šīm matricām vajagot licenci. Nezinu ko man darīt , jo uzskatu to par kārtējo idiotismu. Laikam jāsaka muitai , lai sūta atpakaļ, jo šādas pat matricas var iegādāties arī ES bez muitošanas un idiotiskas licences ...
Tepat LV nepārdeva manam paziņam skrotis jo nebija līdzi pase ,tai pašā brīdī iegāja veikalā nepilgadīgi puiši un nopirka mētājamos spridzekļus!!!!!!!!!!!!!!
Kaut kā atgādina padomju laikus . Paranoiska kontrole , likumu labojumi vai papildinājumi spēlē tikai vienos vārtos , cilvēkam pantu var pierakstīt ļoti vienkārši . Kurš ir pircis svina skrotis ? Vai tām arī prasa atļauju un pasi ?
Itkā jau skaitamies tai eiropas savienībā , bet likumi un tikumi šeit neizprotami , laikam jau kādiem tas izdevīgi ,piemēram ko var uzlaist gaisā ar čaulītēm vai medību lodēm , pulveri ja gribēs ferverku kādam sataisīt tad arī šeit nopirks , vaita tas nav apsurds..............
Ierēdnis , ko sazvanīju atsaucās uz ĀM ekspertu slēdzienu , ka tieši šīm matricām vajagot licenci. Nezinu ko man darīt , jo uzskatu to par kārtējo idiotismu. Laikam jāsaka muitai , lai sūta atpakaļ, jo šādas pat matricas var iegādāties arī ES bez muitošanas un idiotiskas licences ...