Vai nu pa to Lee.. :) Mana pirmā prese bija Lee. Neviena slikta vārda. Rupjo dozu pulverim pirms triklēšanas beru ar Lee dozatoru. Ar matricām nav bijusi saskare, bet viens mans labs kolēģis lādē ar Lee tālšaušanas vajadzībām ar labiem rezultātiem. Ja tas dzelzs gabals, spiež pareizi un sēdina visu taisni, kaut vai Zarja tam nosaukums... :)
Slēpts
29.01.2015. 16:32
Kas lādētājam-parastajam būtu zelta vidusceļš cenas/kvalitātes attiecībā? Lee, rcbs, reddings...?
.....ierindas plinte.......,ak šitā......! un kā tad tagad sauksim neierindas.......:)?
Slēpts
29.01.2015. 16:44
Es lietoju vienu no Lee komplektiem-LEE BREECH LOCK CHALLENGER PRESS KIT
cena titanreloding ar visu transportu 195$.
Atliek piepirkt matricas, smēres un citus navorotus un var sākt.
Atšķirība var būt garantijās, cik liela iespēja ir dabūt kvalitatīvu produktu no Lee un no Reddinga. Reddingam šī iespēja ir lielāka. Ja šo matricu cenu starpība, kas līdzinās vienam gājienam uz lielveikalu, ir būtiska, tad varbūt nevajag vispār tādu nodarbi...?
Jaunas neesmu lādējis. Tikai šautas. 20 patronas apmēram 40 min. Kāds laiciņš paiet kamēr uzregulējās priekš kalibra. Ilgākais ir čaulu sagatavošana. Atformēt, iztīrīt, nogarumot. Lādēt jau ir ātri.
Paldies Mārci! Nu redziet,manam krustēvam bija taisnība,kad viņš jaunībā man teica: ,,Nekad nesaki nekad!,, Sāku tēmu pārlasīt no pašā sākumā.:) Nez,ko tas varētu nozīmēt??? :):):)
Slēpts
29.01.2015. 18:03
Georgs Šute
Calendar Vakardien, 22:16
Sveiki kolēģi!
Vēlos jautāt, vai pastāv iespēja lūgt kādu no jums, vītņstobra patronu lādētājiem, uzlādēt kādas 40-50 patronas papīram un nelimitētiem? Iepirkt pašam visu nepieciešamo nav iespējams, tamdēļ, ka nav labas izpratnes un iemaņas, kā arī nav īsti vietas divistabas dzīvoklī.
Mani interesē kvalitatīvi 30-06 kalibra pilnapvalki, svarā ap 11 līdz 12 g., ātrumā ap 850-870 m/s. Vienīgais, kas ir pašam-izšautās čaulas. Ierocis Browning BAR.
Iepriekš pateicos.
Noperc paku, kā reiz 50, Norma golden target un esi laimīgs. Ja tā no malas kāds taisītu un ierēķinātu ari stundas izmaksu Norma būs pa lēto. Tā tik mēs sev tipo pa lēto, bet tam veltīto laiku ta neparēķinam. Laiks ir nauda ;)
Lielāko ties plintēm nav ne vainas. Šāvējs nav plintes cienīgs lielākoties..
cena titanreloding ar visu transportu 195$.
Atliek piepirkt matricas, smēres un citus navorotus un var sākt.
Calendar Vakardien, 22:16
Sveiki kolēģi!
Vēlos jautāt, vai pastāv iespēja lūgt kādu no jums, vītņstobra patronu lādētājiem, uzlādēt kādas 40-50 patronas papīram un nelimitētiem? Iepirkt pašam visu nepieciešamo nav iespējams, tamdēļ, ka nav labas izpratnes un iemaņas, kā arī nav īsti vietas divistabas dzīvoklī.
Mani interesē kvalitatīvi 30-06 kalibra pilnapvalki, svarā ap 11 līdz 12 g., ātrumā ap 850-870 m/s. Vienīgais, kas ir pašam-izšautās čaulas. Ierocis Browning BAR.
Iepriekš pateicos.
Noperc paku, kā reiz 50, Norma golden target un esi laimīgs. Ja tā no malas kāds taisītu un ierēķinātu ari stundas izmaksu Norma būs pa lēto. Tā tik mēs sev tipo pa lēto, bet tam veltīto laiku ta neparēķinam. Laiks ir nauda ;)