da pofig ka balsti vienadi un vitnes atalums viens. Balstim jabut labiem un stabiliem un pareizim. a atalums lidz vitnei i jamekle. un ja nevar salasit zemminutes grupu a hornady ta nav ko dargo scenaru pirkt i naud teret pa velti
da pofig ka balsti vienadi un vitnes atalums viens. Balstim jabut labiem un stabiliem un pareizim. a atalums lidz vitnei i jamekle. un ja nevar salasit zemminutes grupu a hornady ta nav ko dargo scenaru pirkt i naud teret pa velti
Albert,
es Tevis teikto varu pārfrāzēt- ja nevari ar lapua vai hornady savākt zem 1 MOA no vienkārša atbalsta ,tad nafig tērēt naudu kaut kam īpašam. Jāmet plinte krūmos un jāiet makšķerēt:)
Manā gadījumā atbalsts varbūt nebija īpaši stabils, bet tas tomēr bija nosacīti vienāds- jo visas sērijas tika veiktas vienā laikā vienā vietā..
izrādās , beidzot esot sertificēta šautuve Jelgavas rajonā- tā tad iespējas regulārāk izšaut palielinās:)
Atļautais darba laiks esot līdz 20:00.
Saimnieks te jau pirms gadiem pieciem sevi reklameja, beidzot tagad ir licencejis, citādi Minhauzenā nebūtu kur šaut. Kādi 5 km no Garozas uz Emburgas pusi.
ir doma paņemt redding big boss presi.
par matricām, vai šis kompl. ir ok - http://www.sinclairintl.com/re...|Cartridge_1=CII_300%20Weatherby%20Magnum
par trimeriem es ar nesapratu kuri tad bez problemam trimmerē?
Par presi. Domāju, ka BigBosu ar šo kalibru nenokausi. Prese ir laba, iespējams labākais, ko var iegādāt.
Links par matricām. No viņa neko nevar izlobīt.
Par trimeri. Ir pirmajā lapā. Ir bijusi neliela pieredze ar to. Medību vajadzībām noteikti ir OK. Lētāks no tiem, par ko ir jēga diskutēt, laikam neviens nav.
Tur jau nav tādu manipulēšanas iespēju ar kaklu apspiešanas lielumu. Tad jāmeklē S-tipa FL matrica. Bet labā ziņa, ka pilnā korpusa matrica kopā ar esošo izpletējriekstu apspiesta kakla iekšējo izmēru atstāj pietiekami mazu, lai pusautomātā pārlādējot lode neizkustētos. Ja ārējo diametru starpība uzlādētas patronas un apspiestas čaulas kaklam ir vismaz 0.003 collas, tad pusautomātam ir pilnīgi ok. Ja nu tiešām būs tā, ka pārlādējot lode izkustēsies, tad urbjmašīnā to rieksta diametru jebkurā laikā var papulēt mazāku.
Verbālā caureja ...
p.s.
Hornady BTHP - 0,44 Eur
Lapua Scenar - 0,37 Eur
es Tevis teikto varu pārfrāzēt- ja nevari ar lapua vai hornady savākt zem 1 MOA no vienkārša atbalsta ,tad nafig tērēt naudu kaut kam īpašam. Jāmet plinte krūmos un jāiet makšķerēt:)
Manā gadījumā atbalsts varbūt nebija īpaši stabils, bet tas tomēr bija nosacīti vienāds- jo visas sērijas tika veiktas vienā laikā vienā vietā..
izrādās , beidzot esot sertificēta šautuve Jelgavas rajonā- tā tad iespējas regulārāk izšaut palielinās:)
Atļautais darba laiks esot līdz 20:00.
par matricām, vai šis kompl. ir ok - http://www.sinclairintl.com/re...|Cartridge_1=CII_300%20Weatherby%20Magnum
par trimeriem es ar nesapratu kuri tad bez problemam trimmerē?
Links par matricām. No viņa neko nevar izlobīt.
Par trimeri. Ir pirmajā lapā. Ir bijusi neliela pieredze ar to. Medību vajadzībām noteikti ir OK. Lētāks no tiem, par ko ir jēga diskutēt, laikam neviens nav.
man 308 win ir pusautomāts, nesapratu kas tur par mandreliem jālieto?