HVZ. Grūti pašam neredzot kaut ko konkrētu pateikt.
BET - pamēģini apspiest un tad jau redzēs. Tas štoks ir kapseles izspiešanai. Galvenais - lai pati matrica būtu taisna.
To es visu saprotu. Jā, ir baile par to, ka netrāpīs kapseles caurumā. Otrs ir tas, ka kakliņu nošķiebs, nākot ārā, jo met arī tas rieksts.
Tiesa, 3006 bišķi pajakarējoties dabūju puslīdz taisni - īstajā brīdī jānokontrē, bet 243 nesanāk. Nekas, gan jau būs ok. Bišku žēl, ka līdz 30. apr. nepaspēšu neko salādēt, jo prese vēl brauc :)))
Pirms spied, izskrūvē to stieni ar adatu riktīgi garu ārā. Ja būs atdure pret dibenu, bez čaulas formēšanas uzreiz jutīsi. Tur vajadzētu pietikt stieņa vītnes garumam.
Vai paņem jaunu vai dekapsulētu čaulu un vienkārši ar rokās paskaties. Viss būs skaidrs.
Kas tas vispār ir par fullsaizu - pilnā korpusa vai S tips?
Vai kāds, kam strādā quickload varētu man pateikt, kādu daudzumu N135 iesaka priekš Norma Oryx .224 55gr lodes? Es esmu mēģinājis to programmu uzinstalēt reizes desmit, lai gan datoros muļķis nejūtos, ar šito man nesanāk. Ja vēl piemetīsiet klāt lodes garumu (nekur nevaru atrast), vispār ņemšu un ieķeksēšu "Patīk" :)
BET - pamēģini apspiest un tad jau redzēs. Tas štoks ir kapseles izspiešanai. Galvenais - lai pati matrica būtu taisna.
Tiesa, 3006 bišķi pajakarējoties dabūju puslīdz taisni - īstajā brīdī jānokontrē, bet 243 nesanāk. Nekas, gan jau būs ok. Bišku žēl, ka līdz 30. apr. nepaspēšu neko salādēt, jo prese vēl brauc :)))
Vai paņem jaunu vai dekapsulētu čaulu un vienkārši ar rokās paskaties. Viss būs skaidrs.
Kas tas vispār ir par fullsaizu - pilnā korpusa vai S tips?