Šodien vārdadienu svin Bella, Berta, rītdien - Dzintara, Dzintars, Dzintra
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Meklēju mednieku kolektīvu!!!

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 50 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 09.07.2024. 16:33

Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2026-09-02 01:08
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
19.11.2014. 23:00
Eeech, vīri, darba tirgū tieši šī pati problēma: viena puse nevar atrast normālu darbu, savukārt darba devēji - normālus darbiniekus :D
Slēpts
19.11.2014. 22:47
pilnīgi atbalstu tos kolektīvus, kur jaunie uztaisa revolūciju - jo iestāsti piemēram tiem vecajiem krabjiem, ka vajag šaut arī alņu govis nevis tikai buļļus, bet nē mēs pagājušā gadsimtā tā darījām un viss bija bumbās!
par kaut kādu briežu populācijas izkopšanu un selektīvām medībām pat nevar būt nerunas...
ir jau to krabju barā arī izņēmumi bet maz...

ja kolektīvs vienojas tā medīt, tad kas tur slikts? un jaunajam krabim ir visas iespējas izglītot vecos krabjus un mainīt kolektīva nostāju, nevis pirksti gaisā, es gribu šitā un jūs neko nesaprotat vecie pirduni :D
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
19.11.2014. 22:43
Mums arī bija tādi- atbrauc, noskaita piķi un jūtas ka komercmedībās. Kā ļoti pareizi pateica kolektīva biedrs- ciemiņš jau brauc ciemos reti nevis katras brīvdienas. Izmantoju savas pinvaras un viņus atšuvu, jo medībās neko nepalīdzēja. Es kad braucu viesmedībās, tad daru visu, ko parasti nevis stāvu un priecajos par dabu. Mans pamatojums bija vienkāršs- es arī varu noskaitīt +20 eiras un neko nedarīt, bet tikai stāvēt -vai tas ir taisnīgi.
Gunārs
Gunārs
Pēdējo reizi manīts 2025-10-20 09:07
19.11.2014. 22:14
Ja čomi ar hektāriem un čomi ar rekomendācijām nevar atrast sev medību kolektīvu--tātad nav kaut kas nav kārtībā ar tiem čomiem...

Cik zinu, daudzi kolektīvi ar piesardzību izturās pret "krutajiem puišiem" no augstiem krēsliem un ar lieliem sakariem! Tādus atsaldētos kad uzņem, tagad nezina kā tikt vaļā- šauj visu kas kust nenorakstot lizenzes, laika un naudas daudz, visautļautība. Diemžēl ar tādu gadījumu esam saskārušies.
Pats esmu jaunais mednieks, gāju dzinējos 2 gadus, tiku uzņemts bez pretenzijām. Un neeju "pravas kačatj", bet daru visus darbus: dzenu, dīrāju, izlaižu iekšas utt, un uzskatu, ka tieši jaunajiem to jādara. Bet kad atnāk "krutie puiši" ar kostīmiem no DEERHUNTER, tie tak nelaidīs zarnas, jo sasmērēties var....
Oskars
Oskars
Pēdējo reizi manīts 2024-05-14 16:34
Atrašanās vieta: Mītava, Vecumnieki,Jaunbērze
Medību stāžs: Ir
Aprīkojums: 32.kal; 12.kal; 30-06.
Suņi: Plānos ir
19.11.2014. 22:13
pilnīgi atbalstu tos kolektīvus, kur jaunie uztaisa revolūciju - jo iestāsti piemēram tiem vecajiem krabjiem, ka vajag šaut arī alņu govis nevis tikai buļļus, bet nē mēs pagājušā gadsimtā tā darījām un viss bija bumbās!
par kaut kādu briežu populācijas izkopšanu un selektīvām medībām pat nevar būt nerunas...
ir jau to krabju barā arī izņēmumi bet maz...
Egils
Pēdējo reizi manīts 2023-09-23 19:56
Medību trofejas: 1
19.11.2014. 21:51
Ja čomi ar hektāriem un čomi ar rekomendācijām nevar atrast sev medību kolektīvu--tātad nav kaut kas nav kārtībā ar tiem čomiem...
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2026-09-02 01:08
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
19.11.2014. 21:03
Mans čoms Pierīgā arī nekādi nevar kolektīvā tikt iekšā, pat ar rekomendācijām: kopsapulce nolēmusi, ka vairāk par 40 biedriem nebūs. Tiesa, ir 2 nianses:
1. Limits 40 neattiecas uz Pētera dēlu, Jura brālēnu un citiem, kam pie stingrajiem likumiem var izņēmumu uztaisīt.
2. CĪparā 40 ietilpst ne tikai tie mednieki, kas mežā parādās ar Haleja komētas periodiskumu, bet arī godājamie vecbiedri, kas 3 gadus nav biedra naudu maksājuši, par dalību kopsapulcēs un meža pagodināšanu nemaz nerunājot. Bet kā gan veco Žani no kolektīva izslēgsi - nepieklājīgi kaut kā...
Valdis
Valdis
Pēdējo reizi manīts 2019-06-16 19:53
Mednieku organizācija: m/k avots.
Atrašanās vieta: kurzeme
Medību stāžs: 23
Aprīkojums: iz .ij27em.cz550 7*64.MARLIN -22WMR
Suņi: jaktis rasa.
Medību trofejas: 2
19.11.2014. 20:41
Tam tavam čomam citos kolektīvos kam nav robeža ar viņa brangiem meža hektāriem nebūs arī intereses viņu ārpus kārtas bez gaidīšanas rindā uzņemt ja reiz kolektīvs negrib vairāk mednieku skaitu palielināt,viņam vajag runāt ar tiem kolektīviem kas robežojas ar viņa zemi ,nezinu ka būtu tik glupi ka tādu vīreli ar lielu meža platību neņemtu,un ne tikai meža zeme ir no svara platību palielināšanai labi ka var lauksaimniecības zemi arī.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2021-12-22 11:58
Atrašanās vieta: Madona
Aprīkojums: Kaut kāds nebijis, bet ir ...
Medību trofejas: 1
19.11.2014. 19:56
Čoms ar diezgan brangiem hektāriem meža zemes netiek nevienā kolektīvā iekšā, tad uz ko gan prastam pilsētniekam cerēt ... Cik ir bijis sarunas ar kolektīvu vadītājiem, tad teksts visur ir puslīdz vienāds: "Kolektīva kopsapulcē nolēmām jaunus biedrus neuzņemt..."
Es jau sen esmu atmetis domu, ka varētu tikt kādā kolektīvā. Draugam ir 70ha medību iecirknis, kur rudenī, ziemā un pavasarī var aizbraukt padzenāt nelimitētos, bet vasarā asinskāri var remdēt zemūdens medībās, tur, paldies Dievam kolektīvs nav vajadzīgs.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2022-01-27 10:08
Atrašanās vieta: Krimuldas pag.
Medību stāžs: no 1988g.
Aprīkojums: Iž27; Haenel Jaeger 10, 30-06; Meopta Meostar R1r 3-12x56
Suņi: KEL
Medību trofejas: 6
19.11.2014. 14:38
Lai mednieki neizzustu...
Jānis