Sveicināti, kolēģi.
Iepriekšējā gadā esmu ieguvis mednieka apliecību. Dotajā momentā meklēju mednieku kolektīvu, kam varētu piebiedroties. Pats esmu no Rīgas. Būšu pateicīga par informāciju. Paldies.
Sveiki Mednieki! Esmu jauns mednieks, kas meklē kolektīvu. Esmu no Jaunsvirklaukas pagasta. Varbūt kādam kolektīvam ir brīva vieta dzinējam vai viesmedniekam? Vēlos iegūt praktiskas iemaņas medību norisē un kādreiz kļūt par kolektīva mednieku.
Pārlasīju komentārus no tēmas sākuma. Riktīgi smieklīgi ir tie, kur teikts, ka cilvēks tērējis savu laiku un naudu, un nevienam nav vajadzīgs. Visu laiku dzīvoja uz mēness vai tuksnesī? Ja pats negrozīsies, nekomunicēsi, tad arī nebūsi vajadzīgs. Varbūt kursos jāpabrīdina, ka mednieka apliecība negarantē automātisku iekļūšanu kolektīvā :) Otrs - kolektīvi ir ļoti noslēgti. Bet protams, ka noslēgti. Ja kādam šķiet, ka varēs savākties 40 veči no ielas un ar plintēm, lai pamedītu, tad tādu noteikti nevar ņemt kolektīvā. Nekad neesmu saskāries ar problēmu medīt un iekļūt kolektīvā, ja vien normāli uzvedies (gan medī, gan saprātīgi iedzert proti) un esi gatavs strādāt. Vispirms pierādi sevi un tikai tad izvirzi prasības!
Es domāju visiem jaunajiem medniekiem un ne tikai, ir vēlme vismaz reizi pabūt viesmedībās, jo tradīcijas un paražas ir dažādas Latvijas kolektīvos.
Atceros, kad mani pirmo reizi uzaicināja kaimiņš uz medībām, tad tā aizrāvos un ilgu laiku nostaigāju dzinējos, tad noliku EX medīju l abu brīdi, un vēl pēc kāda laika izstājos no kolektīva brīvprātīgi, jo padārgs prieks sāka palikt un sports aizņēma vairāk brīvo laiku. Daudz jauku atmiņu un piedzīvojumu kopā.
Tagad atkal braucu medībās, taču paralēli meklēju kolektīvu Zemgakē un raj., jo jābrauc dikti tālu. Ja kāds kolektīvs atsauktos būtu ļoti pateicīgs, sākumā brauktu viesmedībās, varu arī dzinējos paiet, man pret to nav aizspriedumi. Rakstiet privāti, sarunāsim.
Iepriekšējā gadā esmu ieguvis mednieka apliecību. Dotajā momentā meklēju mednieku kolektīvu, kam varētu piebiedroties. Pats esmu no Rīgas. Būšu pateicīga par informāciju. Paldies.
Domā , ka Bērziņa k-gs pa pusotra gada nav nevienu atradis?:):)
Varbūt kāds kolektīvs meklē medniekus?
Pagaidam ar prieku aiziešu ka dzinejs.
Atceros, kad mani pirmo reizi uzaicināja kaimiņš uz medībām, tad tā aizrāvos un ilgu laiku nostaigāju dzinējos, tad noliku EX medīju l abu brīdi, un vēl pēc kāda laika izstājos no kolektīva brīvprātīgi, jo padārgs prieks sāka palikt un sports aizņēma vairāk brīvo laiku. Daudz jauku atmiņu un piedzīvojumu kopā.
Tagad atkal braucu medībās, taču paralēli meklēju kolektīvu Zemgakē un raj., jo jābrauc dikti tālu. Ja kāds kolektīvs atsauktos būtu ļoti pateicīgs, sākumā brauktu viesmedībās, varu arī dzinējos paiet, man pret to nav aizspriedumi. Rakstiet privāti, sarunāsim.