Nezinu, Kate, kas Tev tas par sarakstu, bet Krievu eiropas laikas un Rietumsibīrijas laikas diez vai būtu jāiekļauj šādā sarakstā. Es ar savu suni gribēju iziet LMSK asinspēdas pārbaudi, Klučeniece man atbildēja, ka nedrīgst. Apmācībās piedalīties drīgst, bet pārbaudes ieskaiti tāpat nedabūs. Apskaties šī portāla suņu reģistrā tur pilnīgi visas laikas ir no LMKA. Tie visi ir neatzītās šķirnes??? Ko tu te bliez, esi mazliet reāla un painteresējies, kas Latvijā patiesībā notiek ar citiem suņiem nevis tikai ar Tavu mīluli.
VIENĪGI MEDNIEKI NEVĒLAS IZPRAST CILTSDARBA JĒGU.
Kāpēc Māri Tu vienmēr esi tik kategorisks?! Mednieki daudzmaz izprot gan ciltsdarba jēgu gan, arī tās pūles,kuras tiek veltītas tīrškirnes noturēšanai.Bet ko lai dara ar suni,kurš ir drusciņ "ar kreiso apmatojumu vai arī kreiso augumu",bet labi strādā? Nu ,ko,kā Žanna saka:"Šaut nost vai?"
Kāpēc Māri Tu vienmēr esi tik kategorisks?! Mednieki daudzmaz izprot gan ciltsdarba jēgu gan, arī tās pūles,kuras tiek veltītas tīrškirnes noturēšanai.Bet ko lai dara ar suni,kurš ir drusciņ "ar kreiso apmatojumu vai arī kreiso augumu",bet labi strādā?
Uz šo jautājumu vislabāk atbildēja Andris Bērziņš...
kāpēc es nevaru medībās piedalīties ar "kreiso" nereģistrētu stobru?
"Kreisais stobrs"sliktās šaus????
Nebūsim anarhisti, dzīvē visam jābūt sakārtotam, ir jābūt kārtībai.
Tieši tā! Likums man atļauj piedalīties medībās ar potēšanas pasi un mani tas pilnībā apmierina. Lai drusciņ nomierinātu Māri Mednieku,tad mans suns ir gan ar papīriem gan čipots,gan potēts. Savu suni neizmantošu vaislai,jo redzu,ka priekš KEL viņš neatbilst visiem tiem sīkumiem,kuri ir uzskaitīti prasībās. Kreiso stobru draugi,var tikai salīdzināt ar suni, bet gluži korekti tas nav.
Nezinu, Kate, kas Tev tas par sarakstu, bet Krievu eiropas laikas un Rietumsibīrijas laikas diez vai būtu jāiekļauj šādā sarakstā. Es ar savu suni gribēju iziet LMSK asinspēdas pārbaudi, Klučeniece man atbildēja, ka nedrīgst. Apmācībās piedalīties drīgst, bet pārbaudes ieskaiti tāpat nedabūs. Apskaties šī portāla suņu reģistrā tur pilnīgi visas laikas ir no LMKA. Tie visi ir neatzītās šķirnes??? Ko tu te bliez, esi mazliet reāla un painteresējies, kas Latvijā patiesībā notiek ar citiem suņiem nevis tikai ar Tavu mīluli.
Kāpēc Māri Tu vienmēr esi tik kategorisks?! Mednieki daudzmaz izprot gan ciltsdarba jēgu gan, arī tās pūles,kuras tiek veltītas tīrškirnes noturēšanai.Bet ko lai dara ar suni,kurš ir drusciņ "ar kreiso apmatojumu vai arī kreiso augumu",bet labi strādā? Nu ,ko,kā Žanna saka:"Šaut nost vai?"
Uz šo jautājumu vislabāk atbildēja Andris Bērziņš...
"Kreisais stobrs"sliktās šaus????
Nebūsim anarhisti, dzīvē visam jābūt sakārtotam, ir jābūt kārtībai.
Māri, pat csdd var reģistrēt paštaisītu auto, bet medībās ar kranci, nē, nē.
LV to ir tik viegli izdarīt? :)))
Kurš Medību likuma vai Medību noteikumu punkts to atļauj????