Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Pilnīga bezpriģela popularizēšana jeb sačakarējam suņu būšanu Latvijā pilnīgi?

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 59 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 08.12.2016. 22:52

Aigars
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2022-04-20 15:52
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: M/K"Klīves Mednieks"
Atrašanās vieta: Latvijas vidiene.
Medību stāžs: Kopš 1992.g.
Aprīkojums: МЦ 21-12 , Merkel 12cal,Remington 11-87 12 cal,Tikka M695STD 30-06,Sauer 90 300Win Mag
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
23.01.2015. 11:24
Tad re kur tas suns aprakts! Klučnieces k-dze nostūma nost no medus poda (LKF melnās kases, kura rakstāma vismaz ar X00000). Un cepienam par LKF apakšā stāv personīgs aizvainojums.
P.S.Neviļus tāds secinājums radās, iespējams maldos.

Parasti jau mēs citus vērtējam pēc sevīm.Tā tas tam, homo sapiens, ir iegājies.
Papēti LKF struktūru -http://www.dogs.lv/lv/par-lkf/... ....kur klubs un kur V.Klučniece.....
Dokumentu biznesā varēju darboties zem LMKA logo, bet tur uzreiz pateicu - KA MAN TĀDS BIZNES N E I N T E R E S Ē.
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2016-09-12 12:55
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Rīga
Medību stāžs: No 2003. gada
Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
Medību trofejas: 4
23.01.2015. 11:29
Aigar, es atvainojos Tev(protu atdzīt savas kļūdas)! Tas ko uzrakstīju par medus podu bija vairāk tāds prikols, bet personīgā nepatika ir acīm redzama.
Slēpts
23.01.2015. 11:38
Aigar- nekur neesmu rakstījis, ka nav ĪPAŠNIEKU- rakstīju, ka nabaga sunim nav VECĀKU.
Bet kā jau rakstiju Žannai sapratu arī kāpēc nav- tie ir SENČI..
Un par dubultajiem ierakstiem- nu tur viņi VĒL ar vien ir - piemēram -
Č.NIMK SILLE SUS DKK09817/99,
REKSIS LR3840MS
tas pie takšiem- tie man tuvāk sirdij:)
Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
23.01.2015. 11:53
Andrim B.
Ir tāds teiciens: Ja tevi sit jau piektais vīrs, iespējams, ka vaina nav vīros, bet tevī! ;)
Ja nevar būt nevienā klubā (Aigars bija arī LMKA vadītājs!), var būt, ka vainīgi nav klubi un sistēma, bet pašam kaut kas nav kārtībā?
Ja gribi būt balts, tad vieglāk ir nomelnot citus! Visi, izņemot pašu Aigaru, viņam liekas kriminālnoziedznieki, vienkārši kaut kāda vajāšanas mānija! Vecim it kā stroķi mājās, tātad ārsta komisiju ir izgājis, bet nu , palasot viņa spriedelējumus...
Ivar, tas viss vēl ir sū*s! Es gaidu, kad Remesam pieleks! VISLIELĀKĀ KĻŪDA!
Man ir jautri! Naša Raša otdihajet! :D :D :D Televīzoru var neskatīties, ar forumu pietiek!
Aigar, Tu noliedz kinoloģiskos kursus, bet nu Tev tos vajadzētu apmeklēt. Vismaz, ja gribi kaut ko bīdīt kinoloģijā!
Aigars
Aigars
Aprīkojums: МЦ 21-12 , Merkel 12cal,Remington 11-87 12 cal,Tikka M695STD 30-06,Sauer 90 300Win Mag
23.01.2015. 11:56
Aigar, es atvainojos Tev(protu atdzīt savas kļūdas)! Tas ko uzrakstīju par medus podu bija vairāk tāds prikols, bet personīgā nepatika ir acīm redzama.

Man nav personīgās nepatikas ne pret LKF ne pret V.Klučnieces kundzi. Cienu V.Klūcnieces kundzi kā medžeri, bet nekadas cieņas, kā pret medību suņa speciālistu. Pāris reizes gadā tiekamies, kaut kados pasākumos. Runājam. Vņa zin manu viedokli par medību suņiem .Es viņas.
Un par dubultajiem ierakstiem- nu tur viņi VĒL ar vien ir

Tas ir viens no jautājumiem, ko risināšu ar programmētajiem pēc pirmā gada darbības. Dubultie ieraksti rodas reģistrējot dažādu suņu ciltsrakatus kuriem ir vieni un tie paši senči. Tīri tehniska kļuda. Arī pēcnācēji var parādīties suņiem,kuriem šajā datu bāzē nav pilnu ciltsrakstu. Nu Tev, kā datu bāžu specīālistam, būtu jāsaprot, kā tas izveidojas.
Darbojoties ar šo datu bāzi Esmu sapratis - ja gadījumā, kādam ienāk prātā, uzlikt par pienākumu obligāti suni reģistrēt, lai varētu piedalīties medībās - ļoti stingri jānosaka info un no kādiem dokumentiem info ņemts.
Aigars
Aigars
23.01.2015. 12:13
Ja nevar būt nevienā klubā (Aigars bija arī LMKA vadītājs!),

Nu kur tad ir Tevis pieminētais LMKA? Ko Tu gribeji, lai es tur vadu?Turpināt M.Kalniņa ģimenes biznesu viņa dzīvoklī?
Ja gribi būt balts, tad vieglāk ir nomelnot citus!

Es nezinu, ko Tu dari ikdienā. Es krāmējos ar suņiem. Pagājušo nedēļ bija kucēni iegādāti no Tevīm, pāris nedēļas atpakaļ no Zanes. Man ir info par suņiem. Man ir daudz, kas nav ne Tev, ne klubiem kuros Tu darbojies, kas nav arī LKF, jo tas nav izdevīgi LKF. Es zinu daudz par suņu līniju darba spējām. Zinu, kuriem suņiem ir viltoti dokumenti,kā arī zinu kuri cilvēki aiz tiem stāv. Ja kādu saucu par nelieti, tad to varu arī pierādīt. Neesmu ne balts ne melns.
Agris
Pēdējo reizi manīts 2020-03-27 11:35
Lietotāja statuss: Lietotājs
23.01.2015. 12:47
Viss skaidrs,Aigaru uzmeta!
Ints
Pēdējo reizi manīts 2023-01-05 15:00
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
23.01.2015. 13:33
Viss skaidrs,Aigaru uzmeta!

Zinu, kuriem suņiem ir viltoti dokumenti,kā arī zinu kuri cilvēki aiz tiem stāv.

Man tā nešķiet varbūt šajā Aigara teiktajā ir daļa patiesības par to rūgtumu, kas ir viņā un kādēļ viņš pilina to darvu suņu lietās. Tās protam ir manas domas un iepējams nepatiesas.
Slēpts
23.01.2015. 13:43
Mans viedoklis ir , ka Aigars būtu zelts ne cilvēks un visi Latvijas medību suņu turētāji un audzētāji ļoti daudz ko iegūtu, ja Aigars sāktu likt lietā savas fundamentālās zināšanas un beigtu žēloties, kasīties par tām organizācijām kurās pats ir piedalījies.
Ideāli būtu, ja sāktu no nulles , bez žults uz citiem..., jo zināšanas un pieredze ir- to nu neviens netaisās apstrīdēt.
Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
23.01.2015. 19:37
Aigar!
Es uzturu kontaktus ar lielāko daļu manu kucēnu saimnieku. Es zinu kas un kad bija pie Tevis Dālderos, jo viņi man mājās braucot pazvanīja. Bet tas, ko Tu raksti "Pagājušo nedēļ bija kucēni iegādāti no Tevīm, pāris nedēļas atpakaļ no Zanes. Man ir info par suņiem. Man ir daudz, kas nav ne Tev, ne klubiem kuros Tu darbojies, kas nav arī LKF, jo tas nav izdevīgi LKF. Es zinu daudz par suņu līniju darba spējām. Zinu, kuriem suņiem ir viltoti dokumenti,kā arī zinu kuri cilvēki aiz tiem stāv. " ... it kā neko sliktu jau nepateici... vispār neko nepateici, bet ikvienam, kas šo Tavu postu izlasīja ir jārodas iespaidam, ka mani un Zanes kucēni kā minimums nestrādā un kā maksimums ir ar viltotiem dokumentiem! Lūdzu, padomā, ko Tu raksti! Tas, kā minimums, nav zolīdi! Man tak principā ir diezgan paralēli ko viens klauns te dzejo, bet nu tomēr, nevajadzētu mētāties ar apvainojumiem. Man jau apnicis večiem stāstīt, ka Aigars nav tik dumš, kā izliekas, un ka es neatbalstu ideju sēsties mašīnā un braukt uz Dālderiem, lai nopulētu Tev snīpi!
VISIEM
Kungi! Man reālā ar Aigaru ir normālas attiecības! Es pati kaut kā ar viņu tikšu skaidrībā! Paldies par piedāvāto palīdzību, bet šoreiz iztiksim.