Māris, pēdējā lasījumā dabuju iekšā lapsas un jenotsuņus :)
Diemžēl mednieku priekšstāvis bija viens no tiem, kas cīnījās pretī un vismaz ondatras izrāva ārpus legālās zonas. Dīvaini, ka pats mednieks cīnās pretīm iespējai medīt...bet nu, kas bijis, bijis...
PS. Ja kādam šķiet, ka es nabaga B. kungu te par daudz...tad stāsts ir vienkāršs: ja jau par vienu mulķīgu komentāru jācieš ir jaunai medniecei...tad tāpat jācieš būtu "vecam bukam"...protams, ja organizācijas biedriem šāds publiskais viedokļa paudējs ir pieņemams...OK :)
Ģirts - tagad katra kārtīga mednieka pienākums būtu masīvi iziet cauri savu medību bilžu galerijai un salikt te bildes. Tāds kā neformāls atbalsts medniecei. Liekam ar vilkiem un lūšiem. Tik komentārus pie bildēm gan - pārdomājam...
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
22.12.2016. 22:30
Arni - par to jau ir tas stāsts .Neviens mednieks viņai nepārmet to ka nošāva māti .Es saprotu viss medībās notiek ātri . Lēmums jāpieņem zibenīgi . Redzi lūsis nāk , neredzu ka kaut kas viņām seko-šauju . Prieks ! Ir ! Vēlāk noskaidrojas bijuši sīkie . Nu neko , bet nebazunē pa pasauli un nenovel vainu uz citiem ( pasniedzējiem un tā tālāk ). Es arī būtu bliezis virsu ,ja neredzētu sīkos .Starp citu Manā praksē ir bijis ļoti līdzīgs gadījums , bet citai sugai .Brāziens ir jādabūn ! Es arī par daudz ko savā laikā esmu dabūjis , pat tagad (kad aizraujos ) dabūnu no večiem pa "ausi" .
Oskars, malacis, vienīgi kļūdiņa: viņa ir Guna nevis Gunita!
Ko gribu pateikt - pseidozaļie "teroristi" šobrīd rīkojas kā īsteni teroristi! Viņi grib, lai mēs nobītos un mainītu savus paradumus! Tas nozīmē, mazāk medītu, par medībām neko nestāstītu, klusiņām, margināli stūrīti...JA MĒS TĀ DARĪSIM, TAD VIŅI SAVU MĒRĶI BŪS SASNIEGUŠI!
Parādam, ka mūs šie teroristi neiebiedēs!
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
22.12.2016. 23:07
Sviests ! Nesaprotu pēc kāda kritērija Jūs liekat bildēs ?Ko Jūs gribat pateikt?Ieliek briedi pa kuru būtu jādod pa kaklu .Liekat foršas bildes !Rādiet pasaulei skaistumu .
Diemžēl mednieku priekšstāvis bija viens no tiem, kas cīnījās pretī un vismaz ondatras izrāva ārpus legālās zonas. Dīvaini, ka pats mednieks cīnās pretīm iespējai medīt...bet nu, kas bijis, bijis...
PS. Ja kādam šķiet, ka es nabaga B. kungu te par daudz...tad stāsts ir vienkāršs: ja jau par vienu mulķīgu komentāru jācieš ir jaunai medniecei...tad tāpat jācieš būtu "vecam bukam"...protams, ja organizācijas biedriem šāds publiskais viedokļa paudējs ir pieņemams...OK :)
vismaz LATMA ir kaut kāds mugurkauls.
Ko gribu pateikt - pseidozaļie "teroristi" šobrīd rīkojas kā īsteni teroristi! Viņi grib, lai mēs nobītos un mainītu savus paradumus! Tas nozīmē, mazāk medītu, par medībām neko nestāstītu, klusiņām, margināli stūrīti...JA MĒS TĀ DARĪSIM, TAD VIŅI SAVU MĒRĶI BŪS SASNIEGUŠI!
Parādam, ka mūs šie teroristi neiebiedēs!