Grib arī taču labi padzivot nevisai iecienītas ieroču ražotnes , un tad tiek pa lielām naudām pārpirktas firmas ar kārtīgiem brendiem,jeb lielo brendu turētājiem apetīte aug ,atrod trešās pasaules valstīs lēto darbaspēku un pārceļas pie šiem ar visu savu ražotni,un tad ar laiku sākās problēmas .
Es Rīgas Lijā iegādājos Tikka T3 kreiļu variantā ar nerūsējošo stobru. Esmu vairāk kā apmierināts. Man tieši otrādi, tikai personīgais viedoklis, Titan un Savage (vienīgie ieroči kreiļu variantā manam budžetam) tā ne īpaši patika. Uzrunāja Tikka. Precīzs, parocīgs, viegli kopjams. Ir jau detaļas no plastmasas un tā tālāk, bet mani tas apmierina, trāpīt var precīzi un ierocis noteikti man kalpos ilgi un labi.
Kā reiz šodien Rīgas Lijā apčamdīju Tikka T3 lite stainless un Sako A7 stainless, abas ar plastmasas laidnēm. Subjektīvi bet SAKO šķita galvas tiesu pārāks apdarē un cena ari tikai pāris simtus dārgāka.
Slēpts
18.02.2015. 08:59
Tā tas ariir domāts ,tiem kas grib precīzu ieroci Tikka, kas spiež uz ekstrām Sako A7 vai 85. Stobri visām vienādi.
Varbūt tā Tikkas precizitāte slēpjas tajā ka vītnes solis ir nosacīti optimizēts priekš nosacīti optimizētas rūpnieciski ražotās munīcijas!Tikka t3-7mm. rem-9,5;308 win.-11;7x64 un 30-06-10;,gandrīz akurāti priekš Normas munīcijas.
Reti brāķīši jau gādās visiem, pat augstajam plauktam.
Dzintar, saņemies un konspektē.:) Te cik dzirdēts daudziem tā gādās, ieskaitot mani.