Jāni izlasi ko esi uzrakstījis:):):)
No vienas puses saki ka berze stobra IR lielāja, no otras puses saki nē
Slēpts
04.12.2016. 15:39
1. Vai lode stobru pamet ar paātrinājumu?
2. Vai berzes pretestība stobrā ir lielāka par gaisa pretestību?
Atbildot uz pirmo ar jā uz otro ar nē,
Vai berzes pretestība ir lielāka par gaisa pretestību? Nē, nav lielāka / Jā, ir lielāka. Es saku ka jā, ir lielāka, jeb to ko es rakstīju, ka nespēju uz šo jautājumu atbildēt ar "nē". Lūk, šis Tavs piedāvātais scenārijs, kad "uz otro ar nē" man arī dūrās acīs, jo tad loģiski neseko elementārs secinājums. Vismaz es tā spriežu.
Slēpts
04.12.2016. 17:03
Ups, piedod Jāni. Pareizā atbilde uz jautājumu cerēju sagaidīt "Jā".
Laikam jau pēc medībām vajag pagulēt, citādi sapinos starp trim priedēm☺
Domāju likt klusinātāju lielajam kalibram (30-06). Mazajam paņēmu vietējā ražojuma. Patīk. Tagad, skatoties, ko piedāvā citi, biju iegājis Rīgas Lijā. Tur man skaidro, ka Ase Ultra (laikam tā bija) klusinātāji esot no nerūsējošā tērauda, un tas esot ļoti labi. Redz, alumīnija ātri uzkarstot un pēc 10 šāvieniem grupa izjūkot. Par cik starp Anima Libra un Lijas piedāvātajiem liela cenu starpība nav (iedošot atlaidi), sāku domāt, kuru tad labāk ņemt. Vai kāds gudrāks var apgaismot? Medībām jau pietiek jebkurš, bet, ja ir doma aizbraukt uz kādiem amatieru mačiem, tad gribētos, lai tā grupa tomēr turas.
Paldies visiem trijiem kungiem par izsmeļošajām un precīzajām atbildēm uz manu jautājumu :D
1) Iemeslu šobrīd paprasīt nevaru - veikala darba laiks ir beidzies, bet rīt es to noteikti neizdarīšu.
2) Ja es gribētu mačos šaut ar stobra bremzi, nevis klusinātāju, tad es negribētu mačos šaut ar klusinātāju, nevis stobra bremzi.
3) Ja man būtu tikai mazais,
Tad es mačos šautu kazai,
Bet, ja mačiem ņemšu lielo,
Tad man svētdien sāpēs galva.
Ja drīkstētu lūgt... Es gribētu dzirdēt kaut ko par tēmu, par kuru vaicāju pirmiņ. Paldiesiņš! :)
Ja par tēmu, tad mans viedoklis-
mačos vairāk par 10 vienā reizē reti kad šauj
plāns stobrs sāks mētāt jau pēc piektā šāviena un ne jau klusinātājs būs pie vainas
Slēpts
13.12.2016. 22:14
Kad nu tieku līdz šautuvei, mazāk par 20 nesanāk izšaut. Vai klusinātāja dēļ sāk mētāt, nēesmu novēroji. Vienreiz gan, bet tad pats vainīgs, siltu izpūtēju ar roku aizskāru..
Lai galva nesāpētu no 3006, austinas arī lieliski palīdz..
No vienas puses saki ka berze stobra IR lielāja, no otras puses saki nē
2. Vai berzes pretestība stobrā ir lielāka par gaisa pretestību?
Atbildot uz pirmo ar jā uz otro ar nē,
Vai berzes pretestība ir lielāka par gaisa pretestību? Nē, nav lielāka / Jā, ir lielāka. Es saku ka jā, ir lielāka, jeb to ko es rakstīju, ka nespēju uz šo jautājumu atbildēt ar "nē". Lūk, šis Tavs piedāvātais scenārijs, kad "uz otro ar nē" man arī dūrās acīs, jo tad loģiski neseko elementārs secinājums. Vismaz es tā spriežu.
Laikam jau pēc medībām vajag pagulēt, citādi sapinos starp trim priedēm☺
1) Iemeslu šobrīd paprasīt nevaru - veikala darba laiks ir beidzies, bet rīt es to noteikti neizdarīšu.
2) Ja es gribētu mačos šaut ar stobra bremzi, nevis klusinātāju, tad es negribētu mačos šaut ar klusinātāju, nevis stobra bremzi.
3) Ja man būtu tikai mazais,
Tad es mačos šautu kazai,
Bet, ja mačiem ņemšu lielo,
Tad man svētdien sāpēs galva.
Ja drīkstētu lūgt... Es gribētu dzirdēt kaut ko par tēmu, par kuru vaicāju pirmiņ. Paldiesiņš! :)
mačos vairāk par 10 vienā reizē reti kad šauj
plāns stobrs sāks mētāt jau pēc piektā šāviena un ne jau klusinātājs būs pie vainas
Lai galva nesāpētu no 3006, austinas arī lieliski palīdz..