Drusku nepiekritīšu Ģirtam, nebija jājoņo kolektīva vai medību vadītājam ,tas bija tad kad mobīlie nebija tad jā ,bet tagad pazvani viņam -ģuļ ir atiecīgi arī aizpildija licenzi jo kustināt arī nedrīkstēja bez šās procedūras veikšanas,bet ar jauno kārtību vari rakstīt ka šlipse izlietota informācijas lapā ,bet uz dzīvnieka tā nebūs ja lops otrā masta galā un tur nevienam nav šlipses,sanāk ka pa gabaliem to lopu var ārā nest vai vilkt jo lapā jau atzīmēts ,no manis saprastā nedrīkst veselu liemeni bez šlipses aiztikt????
Slēpts
25.05.2015. 07:14
Valdi, parakstu arī caur mobīlo nodeva? Šlipsi var atstāt gaļas vedējam, tam tāpat jāriņko vai arī katras grupas vadītājam
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
25.05.2015. 08:48
Pēdējā , labajā variantā licenze bija jāsaraksta pirms transportēšanas. Izvilki līdz vietai kur var piebraukt , piebrauc ar autiņu , autiņā noraksti un krāmē iekšā - ideāli !
Lūk šo variantu arī vajadzēja nostiprināt medību likumā un noteikumos.
Pietiek takš, ar medību vadītāja parakstu dokumentĀ, to apliecina arī jaunā likumu versija, kur atskaites dokumentā nepieciešams tikai medību vadītāja paraksts.
Lūk šo variantu arī vajadzēja nostiprināt medību likumā un noteikumos
Tāda varianta medību noteikumos NEBIJA. Pateicoties mobilajiem telefoniem medību vadītājs tika informēts par medījumu, un varēja SĀKT licences aizpildīšanu, bet nevarēja to pabeigt BEZ laimīgā mednieka paraksta.
Un droši vien visi tā darīja, un ja uzkulās pārbaude, pie reizes arī viltoja mednieka parakstu.
Žurnālā MEDĪBAS, viens kolektīva ķeizariņš , kā reizi sūdzējās par individuālajām medībām, publiski klāstot , kā regulāri pārkāpis medību noteikumus- šēnes vienmēr mājās, siltās čibās skatās TV un , ja nomedī , pie galda noraksta šēni.. Tagad esot speciāli uz mežu jābrauc..
Tā es neesmu medību vadītājs- man vieglāk:), un tiem medību vadītājiem, kas NEPĀRKĀPA medību noteikumus- atšķirības nekādas.
Tiem, kas pārkāpa, tagad sliktāk, jo tagad nofiksēt noteikumu pārkāpumu var elementāri.
Protams, savilcēju pielietošanu droši vien ir izstrādājis ierēdnis, kas dzinējmedības nevada- un medniekus pārstāvošās organizācijas to ir palaidušas noteikumu apspriešanas procesā garām.
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
26.05.2015. 22:44
Pēc likuma - jāuzrāda 3.pielikuma kopīja .Par to vai to var prasīt CP -es dikti šaubos .Labs advokāts tiesu varētu vinēt pa labu ne CP . Likumā ir teikts ,ka katra no kontrolējošām iestādēm rīkojas savas kompotences ietvaros .Šaubos ka CP ir pilnvarota pavaddokumentu parbaudei ?
Lūk šo variantu arī vajadzēja nostiprināt medību likumā un noteikumos.
Pietiek takš, ar medību vadītāja parakstu dokumentĀ, to apliecina arī jaunā likumu versija, kur atskaites dokumentā nepieciešams tikai medību vadītāja paraksts.
Tāda varianta medību noteikumos NEBIJA. Pateicoties mobilajiem telefoniem medību vadītājs tika informēts par medījumu, un varēja SĀKT licences aizpildīšanu, bet nevarēja to pabeigt BEZ laimīgā mednieka paraksta.
Un droši vien visi tā darīja, un ja uzkulās pārbaude, pie reizes arī viltoja mednieka parakstu.
Žurnālā MEDĪBAS, viens kolektīva ķeizariņš , kā reizi sūdzējās par individuālajām medībām, publiski klāstot , kā regulāri pārkāpis medību noteikumus- šēnes vienmēr mājās, siltās čibās skatās TV un , ja nomedī , pie galda noraksta šēni.. Tagad esot speciāli uz mežu jābrauc..
Tā es neesmu medību vadītājs- man vieglāk:), un tiem medību vadītājiem, kas NEPĀRKĀPA medību noteikumus- atšķirības nekādas.
Tiem, kas pārkāpa, tagad sliktāk, jo tagad nofiksēt noteikumu pārkāpumu var elementāri.
Protams, savilcēju pielietošanu droši vien ir izstrādājis ierēdnis, kas dzinējmedības nevada- un medniekus pārstāvošās organizācijas to ir palaidušas noteikumu apspriešanas procesā garām.
?????
Rādi CP to aizpildīto papīru