Šodien vārdadienu svin Magnuss, Maigonis, Mariuss, rītdien - Regīna, Ermīns
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Pusautomātu īpašniekiem un visiem kam ir ieroči...

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 55 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 21.03.2019. 12:33

Slēpts
18.12.2015. 09:52
Pamatojums laikam jau ir- veiklu cilvēku rokās- droši vien civilizēto militāro pusautomātu var pārtaisīt par automātu.
Gan jau ir vīriņi, kas to māk izdarīt. Re kur kā reizi viena SAIGA- kas ir AUTOMĀTISKAneņemos spries - vai tā ir pārtaisīt vai oriģināla- bet civillajiem, laikam jau tādiem ieročiem rokās nebūtu jābūt..
Youtube video
/> Ari ASV krietni par to spriež, lai aizliegtu AR 15 utm..
Armands
Armands
Pēdējo reizi manīts 2020-04-15 14:18
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ir
Aprīkojums: ir
Suņi: nav
18.12.2015. 08:53
"Militāra STILA ieroči" termini paši par sevi ir absurdi - manai mammai visi ieroči ir vienādi stilos nedalās - baidās no visiem :)... kloķējama masene koka laidnē no 3006 pusautomāta plastmasā rada šausmas visiem nezinātājiem no 30 m attāluma pilsētā :)... Interesanti kurš būs tas "stilists" kas to noteiks...
Ceru kad mūsu medību interešu aizstāvji spēs noturēt šo spiedienu un mums tuvēkajā laikā nekas nemainīsies. Nu bet roka uz pulsa ir jātur un jāvēro ar vienu aci kā ši tēma izvērtīsies... Es varētu piekrist par samērīgi stingrāku kontroli un citām lietām ejot pretī sabiedriskai drošībai, bet nu aizliegumi radikāli neko nemainīs...Ļoti labi pateica augstāk Valdis Burvis - par to ķīmiju saimniecības veikalos - tad to ar jāizliedz - ar to var noindēt vienā piegāienā vairāk kā sašaut...
Slēpts
17.12.2015. 22:46
Māri, šķiet, ka nesaprati mani, bet nu jā tā ir demokrātija :)
Slēpts
17.12.2015. 22:39
Tur neiet runa par medībām, bet ierociem civilajiem un tas nozīmē, ka dazi sporti arī aiziet tutū, protams tas ir tikai sākums un vēlāk pienāks rinda arī citiem.
Laimonis
Laimonis
Pēdējo reizi manīts 2024-10-21 13:32
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Kurzeme
Medību stāžs: ilgs
Aprīkojums: pamatīgs
Suņi: trīs
Medību trofejas: 1
17.12.2015. 22:15
Nu militāra stila ieročus es arī negribētu redzēt ikdienā , medībās . AR- 15 , M-16 , Saigas. Pierobežā, tumsā ar kalašu kaklā var noturēt pa zaļo cilvēciņu.
Ivars
Ivars
Pēdējo reizi manīts 2023-09-10 15:35
Mednieku organizācija: MK Līdace
Atrašanās vieta: LV
Medību stāžs: ANNO 2011
Aprīkojums: Gludie stobri un vītnes
Suņi: Roko Latvijas dzinejs
Medību trofejas: 2
17.12.2015. 22:00
Tā ir Autoratīva valdīšana nevis demokrātija!!!
Māris
Pēdējo reizi manīts 2025-10-14 20:29
Lietotāja statuss: Eksperts
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 30
Aprīkojums: Labs.
Suņi: Ir
17.12.2015. 20:55
Redz Māri, tur dara tieši tāpat kā pie mums, dēļ pāris gadījumiem un fantāzijām izdrāž visus pārējos

Ģirt, tā ir demokrātija... Mēs paši iestājāmies ES un pieņēmām tur valdošos likumus. Atzīšos, savu balsi par iestāšanos ES neesmu atdevis.
Šī pārspīlētā demokrātija mūs iedzīs stūrī....
Valdis
Valdis
Pēdējo reizi manīts 2019-06-16 19:53
Mednieku organizācija: m/k avots.
Atrašanās vieta: kurzeme
Medību stāžs: 23
Aprīkojums: iz .ij27em.cz550 7*64.MARLIN -22WMR
Suņi: jaktis rasa.
Medību trofejas: 2
17.12.2015. 20:33
Labi pieņemsim ka aizliegs pusautomātus kloķējamās nu beigās gludos ,bet ko iesākt viņiem idiotiem ar sadzīves ķīmijas lielveikaliem no kuru sastāvdaļām taisa bumbas iekš ātrvāramos katliņos kas ir brīvā tirzniecībā ????????????????
Slēpts
17.12.2015. 20:07
Redz Māri, tur dara tieši tāpat kā pie mums, dēļ pāris gadījumiem un fantāzijām izdrāž visus pārējos :D
Slēpts
17.12.2015. 20:05
Vienkārši tie eiropas resgalā sēdošie sāk domāt kā glābt pakaļas kas atnāks tie teroristi.Varēs stāstīt kā viņi centušies ierobežot bruņotu pretestību.