ja jau pircējs ir bīstams kadrs, tad jau itkā viņam nemaz nebūtu jātiek līdz iegādes atļaujai. Taču, ja jau reiz būs nolēmis uzrīkot slaktiņu, tad uz veikalu jau nu neies.
Cik no Francijas teroristiem bija ar legāliem ieročiem?
/>
https://www.youtube.com/watch?v=jpnUOXQ-fBc
Re kur Veprj- kā viens krievu valodā komentējis- to var izdarīt elementāri.
Vai es gribētu, lai dvieļgalvas Latvijā šādu ieroci var iegādāties legāli- laikam jau nē...
ko Jūs tur par to saigu uztraucās? tur ir kāda skaudība? :D nu nebūs viņa banā, medību varianti ir tikpat līdzīgi militārajam kā jebkurš cits ierocis. Bet vot AR15 un līdzīgie gan aizies. Un tad ja šito pieļaus, pienāks rinda nākamajiem ieročiem.
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
18.12.2015. 12:25
Vispār Es arī būtu pret vītņoto pusautumātu izmantošanu medībās .Vai arī taisa ka var ievietot tikai divas patronas un no augšas .
Slēpts
18.12.2015. 12:23
Visur tikai aizliegt,bet jautājums ar ko aizstāt!
Interesants un ļoti smags jautājums- ar ko aizstāt SAIGU?? :):)
Ja to uzdotu Rebļu Jānis- saprastu:)
Ir tik daudz pusautomātu, kuri neatgādina militāros- ar tiem nepietiek???
Nevajag pat saigu pārtaisīt - no plastmasas var saskrūvēt un uz 3D printera izprintēt...
/>
Kas gribēs - atradīs kā sūdus uztaisīt... ir jāmeklē citi risinājumi - un jāsāk ir ar cēloņu iznīdēšanu nevis seku panisku dzēšanu - nu bet tā ir tik filasofiska tēma, kad nav jēgas pat sākt... Mēs, pašlaik, cīnamies ar sekām :(
Cik no Francijas teroristiem bija ar legāliem ieročiem?
Re kur Veprj- kā viens krievu valodā komentējis- to var izdarīt elementāri.
Vai es gribētu, lai dvieļgalvas Latvijā šādu ieroci var iegādāties legāli- laikam jau nē...
Interesants un ļoti smags jautājums- ar ko aizstāt SAIGU?? :):)
Ja to uzdotu Rebļu Jānis- saprastu:)
Ir tik daudz pusautomātu, kuri neatgādina militāros- ar tiem nepietiek???