Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Lisa, Džimbo, Rokijs, Kleo
Medību trofejas: 21
13.01.2016. 20:32
mdaaaaa nav pat ko teikt, latvieši prot spīdēt ar rietumu intelekta ''pazīmēm''',
Nu man ir kā visi zina saiga, nu kkad pagājušo gad ap augustu es viņu tīrīju, kāda sauja zemes un skuju izbira, asečkas nav bijušas nevienas, Tā kā pabiju dižās vietās un daudz ko modernu nomēģināju varu teikt ka saiga nav tas precīzākais ierocis bet savos 5-6 cm uz 100m iet ar garantiju, un mūsu mežiem tā pietiek cik gribi,
tas pats stāsts ar MC tikai to es neesmu tīrījis nekad :D iz pieredzes saku ka zosīs un pīlēs švakos apstākļos uz ezera ir redzēti daudzi švaki brauningi un mosbergi, Valdis B. ganjau zina vienu puisi kas nomainīja brauningu uz MC saskatījies no manis :D ierocis ir tikai 50 no veiksmes stāsta, un tagad kad Fāterlande salaidīs ciemiņus, kas zina kas būs, nedod dievs ka ies uz slikto pusi, tad labāk lai pagultē vecs kalašs nekā rietumu daiļumlietiņa. Bet ganjau onkas tur augšā apdomāsies un visu saregulēs
Bija šad tad problēmas AK ar nepārlādēšanu (službas laikos) ,bet tas ja izvazāja pa zemēm (smiltīm) ,nu pirmais ar ko dakterēja vairāki sitieni ar laidni pret zemi,parasti pēc tādas operācijas strādaja vis kam jāstrādā,nu eļļas - lietoja učebkā ,daļā izmazgāja šad tad saļerkā un noslaucija ar kādu lupatu.
Savukārt mani izbrīna komentētājs,kurš salīdzina AKM ar Browning p/a ,jo gāzu pārlādēšanas mehānismi un to detaļas pat nav līdzīgi.Nezinu kā ar eļļām ir zemessardzē,bet 1968-1970g.g.,PSRS armijā,ko deva-ar to eļļoja un neviens neiespringa-tā ziemas vai vasaras eļļa.
Ko tad pats Valerij,neesi vardu un uzvardu nomainijis uz rietumniecisko,pirms citam sejaa spljaut? Tiiru savu uzticamo draugu tikai ar balistolu un ne reizi nav pieviilis,bet ar Volvikiem braucu jau 23 gadus.Izvelos to ,kas man patiik,jo par gaumi nestriidas.Galvenais medibas ir rezultats,nevis pljutizera platishanas ,kuram kraninjsh lielaks.Shaujiet garaam.
Klubā bija intervija ar katastrofu medicīnas centra ārstu. Laikam. Un viņš stāstīja, ka armijā viņam bijis kalašņikovs. Un tam automātam bijis JĀSPĪD! Tad nu viņš pa to gadu ar smalko smilšpapīru viņu bišķi vieglāku pataisījis:)Vērtīga pieredze. Un man liekas, ka armijā vnk tīra ar to, ko dod un zaldātam parastajam vismaz kādu laiku atpakaļ eļļa bija eļļa un viss.
Izbrīna cilvēku atklājums, ka ziemā eļļa sastingst. Katrai sezonai sava eļļa. Izbrīna atklājums, ka tikai tagad dažs uzzināja, kā pareizi jākopj ieroci aukstā laikā, ka ir pareizi darīt ienesot ieroci no aukstuma siltumā. Vai tiešām tik daudzi nav dienējuši ne armijā ne zemessardzē?
Vot kur krievu razhojuma p/a atliek tikai liidzjutigi uzsmaidit ,par rietumu bralju nedienam muusu platuma graados.Shaujiet garaam vechi!
Salej tai krievu pagalei pilnas iekšas ar balistolu un redzēsi kā tavs aparāts ir uzvelkams tik ar kirzas zābaka palīdzību. Ierocis ir jākopj, bet ne jau balistol eļļas vannā jāmērcē.Skatos ,ka autiņš gan tev ir nīsto rietumu, ko neņēmi UAZ ?
Nu man ir kā visi zina saiga, nu kkad pagājušo gad ap augustu es viņu tīrīju, kāda sauja zemes un skuju izbira, asečkas nav bijušas nevienas, Tā kā pabiju dižās vietās un daudz ko modernu nomēģināju varu teikt ka saiga nav tas precīzākais ierocis bet savos 5-6 cm uz 100m iet ar garantiju, un mūsu mežiem tā pietiek cik gribi,
tas pats stāsts ar MC tikai to es neesmu tīrījis nekad :D iz pieredzes saku ka zosīs un pīlēs švakos apstākļos uz ezera ir redzēti daudzi švaki brauningi un mosbergi, Valdis B. ganjau zina vienu puisi kas nomainīja brauningu uz MC saskatījies no manis :D ierocis ir tikai 50 no veiksmes stāsta, un tagad kad Fāterlande salaidīs ciemiņus, kas zina kas būs, nedod dievs ka ies uz slikto pusi, tad labāk lai pagultē vecs kalašs nekā rietumu daiļumlietiņa. Bet ganjau onkas tur augšā apdomāsies un visu saregulēs
Vot pareizi Edgar.....tāpēc sestdien, pēc medībām, devos pie čomiem pēc konsultācijām....
Salej tai krievu pagalei pilnas iekšas ar balistolu un redzēsi kā tavs aparāts ir uzvelkams tik ar kirzas zābaka palīdzību. Ierocis ir jākopj, bet ne jau balistol eļļas vannā jāmērcē.Skatos ,ka autiņš gan tev ir nīsto rietumu, ko neņēmi UAZ ?