Intar!
6-24 uz dzinējmedībām, tas ir līmenis:) Pasaki vēl, ka Nightforce:)
Par krēslu- mēs, kad nāk vakars, metam mieru. Auzu lauku ar 1-4/24 nenosargāsi, bet dzinējmedībām man patīk.
Slēpts
01.03.2016. 17:04
Nu, pirms 18 gadiem ZS rindās ar AK atklāto bija OK. Tagad gan, gribās visādus spīdīgus diegus tēmeklī, redze pačakarēta. Nesen apskatīju Vortex 1-6x24 bildi -dienā izskatījās OK, tik tas AR-BDC lieku drazu redzes laukā ieviesa.
Gint,paldies par skaidrojumu manā vietā! Uzreiz paskatījos-vai Tu arī tuvojies ,,iesaukuma,, vecumam,jo to saprot tikai tas,kuram pašam ir pienācis laiks brillēm. Emīlam arī šo nezināšanu nevar pārmest un paldies Dievam,jo viņam tas pagaidām nav svarīgi.:):)
Brilles, un problēmas ko tās risina ir dažādas. Ar brillēm labi redzu graudu un mērķi, robu - ne visai. Tiesa - pa 100m 3 patronas ar pieņemamu blīvumu tas netraucē izšaut. Ar optiku vieglāk, bet ir modeļi kam ilgi jāregulē lai kautcik jēdzīgi sāktu redzēt. Līdz šim perfekta bilde uzreiz rādījās tik vienam mūžvecam Walther tēmekim ar fiksēta palielinājuma 4x42 stiklu. Pat Zeiss un Docter tik smuki nerādīja. Pavisam augsto plauktu stiklos gan neesmu skatījies.
Intaram taisnība-ar to ,,trubiņu,, lielākā krēslā ir kā dibenā,jeb korektāk-neredzēsi neko. Vēl jau aizmirsi piebilst,ka tiem,kuriem nepieciešamas brilles,bez kaut kāda pričendāļa arī nekā.:(
Bet, ja pa tēmu... Kaut gan pēdējo 3 gadu laikā forumā tas ir pārcilāts n-tās reizes. Atceros, kā pats ar putām uz lūpām aizstāvēju optikas 1-6/24 pārākumu pār "punktu":)
Mana pieredze ir tāda : pāris sezonas pašaudījos ar punktu, tad pāris ar 1-6/24 (Bushnel Elite un Swaro Z6)... tad pag.sezonu uz dzinējmedībām staigāju ar 6-24/56 :))
Trends redzams:)
Tagad uz dzinējmedībām un automāta - neliktu NEKO! Šautu ar atklātajiem...
Uz gaidi - sliki, piekrītu. Bet neceriet, ka ar to trubiņu 1-4(6)/24 - varēs normāli kaut ko krēslā redzēt. Pat ar Swarovski Z6i - bija salīdzinoši čābīgi...
Kaspar, no kurienes tu šādu informāciju ieguvi?
Pats iegādājos optiku no Optics-trade.eu un neko vairāk kā preces cenu + sūtīšanas izdevumus (15eur) nemaksāju.
6-24 uz dzinējmedībām, tas ir līmenis:) Pasaki vēl, ka Nightforce:)
Par krēslu- mēs, kad nāk vakars, metam mieru. Auzu lauku ar 1-4/24 nenosargāsi, bet dzinējmedībām man patīk.
Mana pieredze ir tāda : pāris sezonas pašaudījos ar punktu, tad pāris ar 1-6/24 (Bushnel Elite un Swaro Z6)... tad pag.sezonu uz dzinējmedībām staigāju ar 6-24/56 :))
Trends redzams:)
Tagad uz dzinējmedībām un automāta - neliktu NEKO! Šautu ar atklātajiem...
Uz gaidi - sliki, piekrītu. Bet neceriet, ka ar to trubiņu 1-4(6)/24 - varēs normāli kaut ko krēslā redzēt. Pat ar Swarovski Z6i - bija salīdzinoši čābīgi...
normāla lapa :D tur pat kīniešus tirgo tik par labai lielākām cenām :D:D
Sūtīju no www.opticplanet.com
Pats iegādājos optiku no Optics-trade.eu un neko vairāk kā preces cenu + sūtīšanas izdevumus (15eur) nemaksāju.