es braucu 130. Ilgi medīju Bushnel Trophy. Un krita. Ar Optisan - arī krita. Ar Swarovski - arī krīt. Jā, nenoliedzami, Swaro ir ērtāks, labāka bilde...taču citādāk - visu izšķir medību veiksme. Un tam ar optikas krutumu ir visai attāls sakars.
Respektīvi - pirkstu mētāšana gaisā - tā ir psiholoģiskas dabas problēma. Tā ir kaut kā kompensēšana.
Pilnīgi pareizi Kārli!
Un tā ir lielākajai daļai mednieku, sākām ar ižiņu, tad lētākā karabīne un lētākā optika, strādājām, pamainījām stroķus un stiklus. Tagad ja kaut ko mainu, tad tikai to ko gribu, nevis to ko varu, vai kāds man saka, ka Delta ir gut! Nav gut....
Aprīkojums: TIKKA T3 308.;TOZ-16 22LR; Browning BAR Zenith 30-06.+ Zeiss Victory V8 2,8-20x56, Иж-56-3 22/28 + Burris Eliminator III 3-12x44. Mitsubishi L200
Suņi: LV dzinējs,suns
Medību trofejas: 6
26.05.2016. 23:15
Nu, ja jums tā ļoti vajag, tad brauciet medībās ar jaunākajiem Mersedesiem vai BMW. Es cienu medības un tāpēc arī cenšos medīt cienījamā ekipājumā, bet nenosodu arī tos, kas vienkārši nevar uzreiz atļauties cienījamu aprīkojumu.
P.S. Sāku kā liela daļa latvijas mednieku- ar aprīkojumu, ar kuru varēja nomedīt.
Ko var tirst. Ja es dzīvotu meža vidū un būtu man laiks 30 stundas nedēļā veltīt medībām, tad visi Jūs te bāli stāvētu aiz skaudības par medījumu daudzumu, bet ja es aizbraucu medīt 100km no mājām, tad es gribu būt pārliecināts, ka es redzēšu(laba optika), trāpīšu(ierocis nepievils), man būs gana silti(drēbes). Tad jau pēc optisan ideoloğijas var 100km aizbraut ar velosipēdu(bet nē... visi grib kaut vai ar opeli) un medīt ar akmeņiem rokās cai kā Rembo ar dunci.... Nafig man tas... Gribu to darīt forši un tapēc tērēju to ko esmu nopelnījis... ko ar to gribu teikt? Optisan ir sūds...
Kārli, Tev pašam Zeiss V8. Ko ta neņēmi 4. Deltas.??
Varēji paņemet 4. dažādus modeļus, i dzinējmedībām, gaidei, tālšaušanai un rezervei......
Tas ir tikai normāli, ka mednieks nopērk to, ko var atļauties vai arī to ko grib. Nah Tev tās Deltas, ja Tev patīk Zeiss un Tu to vari atļauties. Es neapgalvotu, ka Delta der tikai gaisenei un viss!
Jāni, es domāju ka ne tikai trīs reizes, bet krietni vairāk.
Kam slikta redze un vājas zināšanas, tie visu mēģina kompensēt ar kaut ko krutāku un jo krutāk par kaimiņu , jo labāk.
Respektīvi - pirkstu mētāšana gaisā - tā ir psiholoģiskas dabas problēma. Tā ir kaut kā kompensēšana.
Un tā ir lielākajai daļai mednieku, sākām ar ižiņu, tad lētākā karabīne un lētākā optika, strādājām, pamainījām stroķus un stiklus. Tagad ja kaut ko mainu, tad tikai to ko gribu, nevis to ko varu, vai kāds man saka, ka Delta ir gut! Nav gut....
Kas tur dārgs ? paņem nazi i suni i viss, pat eiro nesanāk, kkādu miglu te mums pird...
P.S. Sāku kā liela daļa latvijas mednieku- ar aprīkojumu, ar kuru varēja nomedīt.
Varēji paņemet 4. dažādus modeļus, i dzinējmedībām, gaidei, tālšaušanai un rezervei......
Tas ir tikai normāli, ka mednieks nopērk to, ko var atļauties vai arī to ko grib. Nah Tev tās Deltas, ja Tev patīk Zeiss un Tu to vari atļauties. Es neapgalvotu, ka Delta der tikai gaisenei un viss!
Kam slikta redze un vājas zināšanas, tie visu mēģina kompensēt ar kaut ko krutāku un jo krutāk par kaimiņu , jo labāk.