Dodu ieroci tāpēc, lai mazāk liekas patronas izšautu, jo diez vai man pietiktu ar 3 patronām. Protams pēc piešaušans pats izšauju vai viss ok.( Tā būs ok 4 patrona).:))
agrāk šāvu ar Barnes TSX, tagad pārgāju uz Nosler E- Tip. 10,9g Kā vienai tā otrai nekādu lielo bojājumu nav. Tālākais attālums pēc šāviena, ko nogāja dzivnieks 20-30m, bet abām lodēm ( un šķiet tas raksturīgs visiem bezsviniem) ir rikošeti no kauliem. Tiesa, medīju tikai uz gaidi. Dzinējmedībās iespējams ka dzivnieks aiziet tālak, bet ka būtu milzīgi bojājumi, gan nevarētu piekrist. kalibrs 308win.
Par klusinātāja efektu, varu piekrist Salvim: manam kalibram -32 dB dod skaņu kā masenei. Par atsitienu komentēt nevaru, jo ieroča svars uzdzīts līdz 5,2kg un tādam svaram atsitiens pats par sevi mazs )) lietoju A-Tec Hertcs 150
Kopš 90-to gadu sākuma man ir bijuši kādi 15 vai drusku vairāk vītninieki, lēnā garā pamainot, sev esmu atradis optimālo komplektu-mazajiem 22-250, uz gaidi, briežu bauru, aļņiem riestā 270 WSM, dzinējmedībām divstobrenīte iekš 9,3x74. Ā, vēl izklaidei 22 lr :)
Par klusinātāja efektu, varu piekrist Salvim: manam kalibram -32 dB dod skaņu kā masenei. Par atsitienu komentēt nevaru, jo ieroča svars uzdzīts līdz 5,2kg un tādam svaram atsitiens pats par sevi mazs )) lietoju A-Tec Hertcs 150