Tikko situacija: savu, 40m, izcirtums. Buks. Zarins no volaka, tads, uz puscentimetru. Optika vinu neredz. Zarins uz pusem, buks parada videjo pirkstu un aiziet, otreiz nav kur izsaut, izcirtums aizaug.. Ko tur mainis sautuve? Atbildiet, atbalstitaji :)
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
30.07.2017. 07:11
Man , Aigar, arī patīk atbildīgi mednieki, bet ir jābūt zolīdiem un ir jāciena citi.
Un par to suņa uzturēšanu formā, to Tu pareizi pateici! :D :D :D Tas pasākums taču ir vajadzīgs nevis šāvējam, bet suņa saimniekam! Tieši tāpēc viņam ir jāceļas nakts vidū, jāperās n-tie km par saviem līdzekļiem, jālāpa suns, jo šauts pa "šivēnu", kuram rezultātā izrādās kādi 5 gadi un kurš savu dzīvību lēti pārdot nevēlas, un rezultātā Tev iedod 3 latus benzīnam un pat ne kauliņu sunim! Jo tas ir mans suns un tas taču ir vajadzīgs MAN, savu suni trenēt! Jāpriecājas, ka neprasa piemaksāt par to, ka ļauj manu suni palaist pa asinspēdu!
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
17.08.2017. 07:59
Kā tad ... sokas ar likuma grozīšanu ???
Interesanti - vai Janis Baumanis (LMS valdes priekšēdis) arī par šo ir informets ??? - http://www.lms.org.lv/jaunumi/...
(LMS valdes priekšēdis) arī par šo ir informets ???
Gan jau ka ir.
Gluži bez biedru naudām , jau organizācija nevar pastāvēt, un iet pret nosacīto vairākumu ir riskanti.
Un kā tagad atceros, kā novada Mednieku ballē M. Bērziņš žēlojās, ka LMS tik ļoti strādā mednieku labā, bet neviens negribot par to maksāt:)
Argumenti:...es biju Minhauzenā, redzēju, ka tur lielākā daļa ir reibumā. Tātad, visi mednieki ar alkoholiķi un narkologa padziļinātas pārbaudes 3X gadā ir vienīgā iespējamā recepte.
Man jau liekas ka tieši par šo vairs nedabūjāt finansējumu savām īsfilmiņām :)
Es gan vairāk nepiedalos šādos pasākumos.
Kādos ,tad Tu ,pasākumos nepiedalies ???
Ka tad Tu tos savus suņus uzturesi formā ??? Pati skādēsi ???
Velns!!! Kaut ka neatceros. Mn gan patīk atbildīgi mednieki.Labprat dodos parbaudīt, ja aicina.
Arnis Puksts
Šodien, 00:14
Tikko situacija: savu, 40m, izcirtums. Buks. Zarins no volaka, tads, uz puscentimetru. Optika vinu neredz. Zarins uz pusem, buks parada videjo pirkstu un aiziet, otreiz nav kur izsaut, izcirtums aizaug.. Ko tur mainis sautuve? Atbildiet, atbalstitaji
...bukam todien laimīgais horoskops.,:) medniekam?, ja var trāpīt otreiz pa to pašu zaru- ir ok. Ja nē ,tă bijusi "cūcene" , jātrennējās.,:))
Un par to suņa uzturēšanu formā, to Tu pareizi pateici! :D :D :D Tas pasākums taču ir vajadzīgs nevis šāvējam, bet suņa saimniekam! Tieši tāpēc viņam ir jāceļas nakts vidū, jāperās n-tie km par saviem līdzekļiem, jālāpa suns, jo šauts pa "šivēnu", kuram rezultātā izrādās kādi 5 gadi un kurš savu dzīvību lēti pārdot nevēlas, un rezultātā Tev iedod 3 latus benzīnam un pat ne kauliņu sunim! Jo tas ir mans suns un tas taču ir vajadzīgs MAN, savu suni trenēt! Jāpriecājas, ka neprasa piemaksāt par to, ka ļauj manu suni palaist pa asinspēdu!
Interesanti - vai Janis Baumanis (LMS valdes priekšēdis) arī par šo ir informets ??? - http://www.lms.org.lv/jaunumi/...
Gan jau ka ir.
Gluži bez biedru naudām , jau organizācija nevar pastāvēt, un iet pret nosacīto vairākumu ir riskanti.
Un kā tagad atceros, kā novada Mednieku ballē M. Bērziņš žēlojās, ka LMS tik ļoti strādā mednieku labā, bet neviens negribot par to maksāt:)
Man jau liekas ka tieši par šo vairs nedabūjāt finansējumu savām īsfilmiņām :)