M.M.
Katram no mums varētu atrast subjektīvu iemeslu, lai atņemtu apliecību. Arī Jums. Bet vai vajag? Vai mums ir mednieku pārprodukcija??
P.s kā lai uzzina, kādas ir m.m. prasmes šaušanā pa papīru? Taustiņus klabināt visi māk.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
21.08.2017. 19:41
Par tādu filozofēšanu , bez mazākās domāšanas , būtu jāņem nost gan mednieka apliecība, gan ieroču apliecība. "Mednieks", kurš uzskata, ka ir pilnīgi vienalga ar ko šauj, ko šauj, kā šauj.....
Tu par kuriem ???
Es personīgi ņemtu nost apliecību tiem, kuri VISPAR, raida šavienu pa skrejošu med. dzīvnieku .... bet nedrīkst tā takš ir eksamena disciplīnā !!!!
Var būt jaņem nost tiem ,kuri uzskata, ka pietiek šaušanas pārbaudē ar 50 punktiem no 100 t.i. 5-ci 10-niekā un 5-ci šāvieni var būt arī kunģī .....
...,kamēr pērkons nespers ,tikmēr mužiks krustu nepārmetīs. (tulkots no krievu teiciena). bez obligātuma ,redz' tos divpatronu pircējus neviens ari uz šautprasmju un drošības uzlabošanu nepiedabūs. Tajos kolektīvos ,kur ir pieņemta obliģātā pirmsezonas šaušanas pārbaude ,situācijā uzlabojās un uzlabojās . un to atzīst paši mednieki. ja personīgi , tad esmu dzinējmedību masta laikā gūlies grāvī un arī labāk stāvējis resnāka koka aizvēnī. man šobrīd galīgi nepiemīt dīvainā "pieklājība " pret prominentēm un tml "pašapziņas kalgaliem "kas reāli nejēdz droši apieties ar ieroci un to lietot.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
21.08.2017. 19:48
... man šobrīd galīgi nepiemīt dīvainā "pieklājība " pret prominentēm un tml "pašapziņas kalgaliem "kas reāli nejēdz droši apieties ar ieroci un to lietot.
Bet, Aivar, Tev nerodas jautājums - kā tās "prominentes un tml "pašapziņas kalgaliem " ir tikuši pie ieročiem un medībām ar tiem????
Slēpts
21.08.2017. 19:54
Jums, M@M, tiešām nav labi :D kurā vietā es saku, ka man pie kājas kā mednieki šauj? Atkārtošu vēlreiz, es esmu pret OBLIGĀTU pārbaudi. Eksāmenā mednieki, ko dara? Ja ir problēmas kolektīvā, tad tur arī viņas risiniet.
Bet par to apliecību vispār rēcīgi kā kāds nelec pēc Jūsu stabules, tā esot jāņem nost papīrs :D
100 t.i. 5-ci 10-niekā un 5-ci šāvieni var būt arī kunģī
Bet obligātais eksāmens vismaz daļu no viņiem "atstās aiz borta".
Vai mums ir mednieku pārprodukcija
Mums ir vajadzīgi "mednieki", kas kropļo dzīvniekus?
Kādam varbūt vajag - nošauj pakaļkājas, tad tomēr ir cerība, ka varēs paēst.
Slēpts
21.08.2017. 19:59
Un Bundzena k-gs, vai tiem medniekiem kuriem tika izkārtotas mednieku apliecības, arī būs jāšauj?
Ja jau VMD tiesājās, par to ka slinkums bija eksāmenu likt, vai tagad būs savādāk.
Pēc taisnības, to kas tā darīja no medniecības un medībām pa gabalu bija jāizolē, nevis mednieku pārstāvošā biedrībā pie stūres jāliek.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
21.08.2017. 22:04
Pareizi, pareizi, mums to mednieku skaitu vajag tikai samazināt! Priekš kam mazajai Dievzemītei šito baru ar asinskāriem lupatlašiem! Ja nevar samaksāt par eksi - ārā no medniekiem! Vajag vēl izdomāt kādus ierobežojumus, piemēram obligāto jaunas klozites pirkšanu katru gadu. Vēl var ieviest minimālo dalības maksas slieksni klubos, piemēram - ne mazāk kā tūkstots eiro. Medībās aizliegt izmantot mašīnas, kas ir vecākas par pieciem gadiem. Vēl štelle būtu ieviest OBLIGĀTU rāciju izmantošanu ar fisu frekvenču pirkšanas epopeju. Man liekas, ka es varu daudz derīgus padomus dot kādā veidā mums iztīrīt rindas tā, lai paliek tikai cienīgākie no cienījamajiem!
Katram no mums varētu atrast subjektīvu iemeslu, lai atņemtu apliecību. Arī Jums. Bet vai vajag? Vai mums ir mednieku pārprodukcija??
P.s kā lai uzzina, kādas ir m.m. prasmes šaušanā pa papīru? Taustiņus klabināt visi māk.
Tu par kuriem ???
Es personīgi ņemtu nost apliecību tiem, kuri VISPAR, raida šavienu pa skrejošu med. dzīvnieku .... bet nedrīkst tā takš ir eksamena disciplīnā !!!!
Var būt jaņem nost tiem ,kuri uzskata, ka pietiek šaušanas pārbaudē ar 50 punktiem no 100 t.i. 5-ci 10-niekā un 5-ci šāvieni var būt arī kunģī .....
Bet, Aivar, Tev nerodas jautājums - kā tās "prominentes un tml "pašapziņas kalgaliem " ir tikuši pie ieročiem un medībām ar tiem????
Bet par to apliecību vispār rēcīgi kā kāds nelec pēc Jūsu stabules, tā esot jāņem nost papīrs :D
Mums ir vajadzīgi "mednieki", kas kropļo dzīvniekus?
Ja jau VMD tiesājās, par to ka slinkums bija eksāmenu likt, vai tagad būs savādāk.
Pēc taisnības, to kas tā darīja no medniecības un medībām pa gabalu bija jāizolē, nevis mednieku pārstāvošā biedrībā pie stūres jāliek.
Kungs varētu kādus faktus uzlikt par to dzīvnieku kropļošanu, nu tā lai nav plika diršana, ka viss ir slikti ;)
Pareizi, pareizi, mums to mednieku skaitu vajag tikai samazināt! Priekš kam mazajai Dievzemītei šito baru ar asinskāriem lupatlašiem! Ja nevar samaksāt par eksi - ārā no medniekiem! Vajag vēl izdomāt kādus ierobežojumus, piemēram obligāto jaunas klozites pirkšanu katru gadu. Vēl var ieviest minimālo dalības maksas slieksni klubos, piemēram - ne mazāk kā tūkstots eiro. Medībās aizliegt izmantot mašīnas, kas ir vecākas par pieciem gadiem. Vēl štelle būtu ieviest OBLIGĀTU rāciju izmantošanu ar fisu frekvenču pirkšanas epopeju. Man liekas, ka es varu daudz derīgus padomus dot kādā veidā mums iztīrīt rindas tā, lai paliek tikai cienīgākie no cienījamajiem!
kādas rācijas - īstenam medniekam obligāti jābūt 8 iphone :):):)