Parocies hunters.lv lapā, pašlaik tāds pusbeigts forums ir, bet virtuves sadaļā receptes, kādas tik vēlies, ar konkrētiem padomiem, un, galvenais, bez orālas caurejas...
Slēpts
23.03.2020. 00:07
Gaumes lieta. ''Orālie pasākumi'' parasti izpaužas dēļ švakras gastranomijas, vai iedzimtas ģenētikas... Esu smeķējis šādu "delikatesi", bet mani šāds kulinārijas brīnums nav uzrunājis.. Zinu, alus cienītājus(ne tikai) baigi smeķīgs zacens... Bet ir tāds teiciens, labas virtuves saimnieks(ce), pat cirvja kātu pagatavos baudāmu....
Vai arī tāds- no zelta sūdu katrs dabūs gatavu, bet no sūda zeltu- tikai daži...
Slēpts
12.04.2020. 18:38
Vakar pirmo reizi pagaršoju bebra asti! Secinājums- ja pirms tam ,vienīgās lietas kas no ēdamajiem man izteikti negaršoja bija zaļās olīvas un kinza! Tad nu tagad ir trešā lieta! :D:D:D Tā konsistence un garša.... fū ! Ticu ,ka kāds var nokūpināt vai uzcept tīri ēdamu, bet nu man nepaveicās.
Man arī visi tie stāsti par garšīgām bebru astēm rada izbrīnu
Slēpts
19.04.2020. 11:29
Man arī rada izbrīnu veikalos nopērkamās ''smaržīgās'' voblas, kalmāru strimalas, sapuvušie sieri u.t.t., Pavēroju, kā veči pa brīvdienām garāžās činī savus ''opeļus''. Galdiņš uzklāts ar šīm '' smaržīgajām delikatesēm'', uzdzeramais arī un visapkārt virmo tāds ''fascinējošs aromāts...'' Man to grūti saprast, bet redz, ir kādi kas to novērtē... Katram sava gaume, garša...
Kūpināta šauta bebra aste jau ir kā delikatese kuru ne katrs var atļauties.
Secinājums- ja pirms tam ,vienīgās lietas kas no ēdamajiem man izteikti negaršoja bija zaļās olīvas un kinza!
Tad nu tagad ir trešā lieta! :D:D:D Tā konsistence un garša.... fū ! Ticu ,ka kāds var nokūpināt vai uzcept tīri ēdamu, bet nu man nepaveicās.