Šodien vārdadienu svin Otīlija, Iveta, rītdien - Veldze, Lūcija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Kūpināta bebra aste

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 7 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 19.04.2020. 12:32

Slēpts
22.03.2020. 00:29
Kāda marināde un cik ilgi jāmarinē asti pirms kūpināšanas.
Kūpināta šauta bebra aste jau ir kā delikatese kuru ne katrs var atļauties.
Jānis Plotnieks
Jānis Plotnieks
Pēdējo reizi manīts 2020-07-30 16:04
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Stratosfera
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
22.03.2020. 05:27
Ja paredisi var izraut atpakal,jo loti trekna!:)
Ints Freibergs
Ints Freibergs
Pēdējo reizi manīts 2024-12-12 07:48
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: m/k Spārne Ģibuļu pag.
Atrašanās vieta: Talsi
Medību stāžs: no 2004.g
Aprīkojums: IŽ 27, Weatherby Vanguard S2 308, Winchester XPR 308
Medību trofejas: 39
22.03.2020. 06:42
Parocies hunters.lv lapā, pašlaik tāds pusbeigts forums ir, bet virtuves sadaļā receptes, kādas tik vēlies, ar konkrētiem padomiem, un, galvenais, bez orālas caurejas...
Slēpts
23.03.2020. 00:07
Gaumes lieta. ''Orālie pasākumi'' parasti izpaužas dēļ švakras gastranomijas, vai iedzimtas ģenētikas... Esu smeķējis šādu "delikatesi", bet mani šāds kulinārijas brīnums nav uzrunājis.. Zinu, alus cienītājus(ne tikai) baigi smeķīgs zacens... Bet ir tāds teiciens, labas virtuves saimnieks(ce), pat cirvja kātu pagatavos baudāmu....
Ints Freibergs
Ints Freibergs
Pēdējo reizi manīts 2024-12-12 07:48
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: m/k Spārne Ģibuļu pag.
Atrašanās vieta: Talsi
Medību stāžs: no 2004.g
Aprīkojums: IŽ 27, Weatherby Vanguard S2 308, Winchester XPR 308
Medību trofejas: 39
23.03.2020. 07:05
Vai arī tāds- no zelta sūdu katrs dabūs gatavu, bet no sūda zeltu- tikai daži...
Slēpts
12.04.2020. 18:38
Vakar pirmo reizi pagaršoju bebra asti!
Secinājums- ja pirms tam ,vienīgās lietas kas no ēdamajiem man izteikti negaršoja bija zaļās olīvas un kinza!
Tad nu tagad ir trešā lieta! :D:D:D Tā konsistence un garša.... fū ! Ticu ,ka kāds var nokūpināt vai uzcept tīri ēdamu, bet nu man nepaveicās.
Jānis Antonovs
Jānis Antonovs
Pēdējo reizi manīts 2024-12-11 09:04
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: MMK ''SALA''
Atrašanās vieta: Jēkabpils, Rīga
Medību stāžs: No 2008
Aprīkojums: MC-21-12, TOZ- 34. Howa 1500
Suņi: Nav, bet būs
Medību trofejas: 18
13.04.2020. 01:56
Man ar bebra asti ar nelāga pieredze, pagaršoju kūpinātu un fuuuuu. Var jau būt, ka kāds/da māk uztaisīt gardu, bet nu man nepatika tas tauku airis!!
Arnolds Karzons
Arnolds Karzons
Pēdējo reizi manīts 2024-11-27 19:23
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
18.04.2020. 20:40
Man arī visi tie stāsti par garšīgām bebru astēm rada izbrīnu
Slēpts
19.04.2020. 11:29
Man arī rada izbrīnu veikalos nopērkamās ''smaržīgās'' voblas, kalmāru strimalas, sapuvušie sieri u.t.t., Pavēroju, kā veči pa brīvdienām garāžās činī savus ''opeļus''. Galdiņš uzklāts ar šīm '' smaržīgajām delikatesēm'', uzdzeramais arī un visapkārt virmo tāds ''fascinējošs aromāts...'' Man to grūti saprast, bet redz, ir kādi kas to novērtē... Katram sava gaume, garša...
Jānis Plotnieks
Jānis Plotnieks
Pēdējo reizi manīts 2020-07-30 16:04
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Stratosfera
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
19.04.2020. 12:32
Kalmaram un voblai nav ne vainas ar alinu pirti uz uraa,bet remontejot tehniku dzert gan nevajadzetu!:)