Ja tisīt troksni un tērēt uz šāvienu Ls 0,45, tad 223Rem tomēr daudz nopietnāks par 22WMR, jo sagādā zvēram hidrodinamisko šoku un trajektorija daudz taisnāka.
Ja klusu un lēti, tad 22LR gana labs zem 100m distancēs.
Tēmas nosaukums ir - Kuru kalibru masenei labāk .22 lr vai .22 WMR ??? Par citiem nediskutejiet!!
Tātad visi,kuri lielāki (jaudā,ātrumā,jeb kalibrā) par 22WMR ir ārpus tāmas un nav pieminēšanas vērti.
Vairums,kuri nosliecas par labu 22Lr saka - es jau tikai plīkšķināšanai un sīkumiem,kādu vārnu,lapsu,nu varbūt pērno āzīti...
Papīram viennozīmīgi 22Lr! Bet medībām,lai arī šis kalibrs ir gana precīzs līdz 100 metriem,tas medībām ir pavājšs.
Jo agri vai vēlu,bet pienāk arī tā pērnā un varbūt ne tikai pērnā āzīša liktenīgā diena.
Ieskatam ielieku tikai viena tāda it kā ļoti laba trāpījuma bildes.
Spriežot pēc saplacinājuma lieluma,ātrums un jauda lodītei it kā pietiekama,šaušanas attālums varētu būt bijis ap 40 - 60 metri,slīpais lodes gals norāda,ka trāpīts arī pa skriemeli,bet rezultāts...
Lodītei nav pieticis jaudas pat pārsist kaulu,kur nu vēl saraut mugurkaula smadzenes.
Un cik ilgi tāds āzītis strutojošu rētu vazājās apkārt,kamēr dzīstošie audi lodīti izspieda lidz zemādas plēvēm!?
Un tas nav vienīgais gadījums,kad 22Lr lodi atrodu zem lopiņa ādas. Uzreiz jāatvainojas par attēlos iztrūkstošo krāsu sulīgumu un asuma dziļuma,telefons ...
Laikam tomēr nemēģināšu ar savu maseni nošaut kazlēnu. Lakam nav vērts pārliecināties pašam. bildes- labs uzskates materiāls.
Ojār, vai Jūsu stūrī nav problēma ar malumedniekiem?
Ojār,liels paldies par padomu masenes izvēlē,jaunu BRNO 611A es laikam nekur nenopirkšu.Tev taisnība-vairs neražo.Mani tomēr intresē šie verķi,kaut vai tāpēc,ka brauniņu visur -pa lapsām jeņiem un bebriem staipīt žēl. Varbūt ka tev vai kādam no kolēģiem ir informācija par REMINGTON 597-6581 22wmr autoloading un šīs firmas statusu. Negribu pēčāk kautkādu neveiksmīgu konstrukciju atsmērēt citiem kā ļoti labu.Jenķu ganu puiku plintīte ļoti skaļi pārlādējoties,ja var ticēt veikalniekiem.Es starp citu tikmēr pseidonīmojos,kamēr aizmirsu paroli.Liels lūgums administrācijai:"Kā mēs šo lietu varam labot,varbūt uzpīkstināt uz 29193662,un es atzvanīšu". Jau iepriekš visim pateicos.Māris Markovs.
Nē Ojār,tu mani nesaprati,es to ieroci gaidu Daugavpilī nākošo nedēļu būs pievedums,es tikai negribu iebraukt auzās ar firmu kā tādu,tad kautkas nepārlādējas tad vēl kaut kas.Varbūt ka tu vai kāds cits ar šiem ieročiem ir saskāries tuvāk.Var jau būt ka kādam ar šo modeli ir problēmas.Nekas nav vienkāršāk kā noskaitīt naudu bet viņa ir grūti jānopelna.M.M.
Laikam es kādas dienas šeit pagaidīšu no puišiem informāciju,jo kautkur paslīdēja informācija par pārlādēšanos bet vairs nevaru atcerēties kur un kuram modelim.
Ja klusu un lēti, tad 22LR gana labs zem 100m distancēs.
Tātad visi,kuri lielāki (jaudā,ātrumā,jeb kalibrā) par 22WMR ir ārpus tāmas un nav pieminēšanas vērti.
Vairums,kuri nosliecas par labu 22Lr saka - es jau tikai plīkšķināšanai un sīkumiem,kādu vārnu,lapsu,nu varbūt pērno āzīti...
Papīram viennozīmīgi 22Lr! Bet medībām,lai arī šis kalibrs ir gana precīzs līdz 100 metriem,tas medībām ir pavājšs.
Jo agri vai vēlu,bet pienāk arī tā pērnā un varbūt ne tikai pērnā āzīša liktenīgā diena.
Ieskatam ielieku tikai viena tāda it kā ļoti laba trāpījuma bildes.
Spriežot pēc saplacinājuma lieluma,ātrums un jauda lodītei it kā pietiekama,šaušanas attālums varētu būt bijis ap 40 - 60 metri,slīpais lodes gals norāda,ka trāpīts arī pa skriemeli,bet rezultāts...
Un cik ilgi tāds āzītis strutojošu rētu vazājās apkārt,kamēr dzīstošie audi lodīti izspieda lidz zemādas plēvēm!?
Un tas nav vienīgais gadījums,kad 22Lr lodi atrodu zem lopiņa ādas. Uzreiz jāatvainojas par attēlos iztrūkstošo krāsu sulīgumu un asuma dziļuma,telefons ...
Ojār, vai Jūsu stūrī nav problēma ar malumedniekiem?