Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
08.06.2020. 15:50
Aizmirsi piebilst par patalogiskam viizijàm :)
Slēpts
08.06.2020. 22:40
Int, nav jēga no tā 22hornet. Nesen iegādājos CZ 223Rem kalibrā un esu bezgala apmierināts ar šo pirkumu. Lapsas, jenoti uz 200 un vairāk metriem, krīt kā skābenes. Līdz 200.m. nav jādomā par lodes trajektoriju. Esu starā par šo kalibru. Viegla, parocīga, precīza plintīte, arī pietiekoši klusa, jo stobra galā ir Hausken resnais bundulis. Munīcijas izvēle milzīga. Jauda ierocim nevar būt pa lielu, otrādi gan .. Izvēloties pareizu munīciju, var arī novērst lielos produkcijas bojājumus. Šim kalibram ir pat bezsvina munīcija, ko nevar teikt par Hornet. Tam, munīcijas tirgotāji, laikam kādas diva veidas puļas tik piedāvā. Es domāju, ka Hornets tik tiešām ir izmirstošs kalibrs..
Šobrīd 22.Lr man tikai paplikšķināties pa mērķi, līdz 50 -60.m patrenēties šaušanas mākslā. Vēl kādu vārnu, vai žagatu nocelt no koka galotnes. Starp citu, 22LR Stinger munīcijas cienītāji, dodieties uz Hūberts bodi! Tur šīs niknās puļas beidzot ir nopērkamas!! Dižu jēgu gan es šai munīcijai nesaskatu. Skaļa bez gala, bet klusinātāju šim kalibram likums neļauj lietot. Mans 223. ar likumīgu bunduli galā ir krietni, krietni klusāks par Stinger munīcijas radīto troksni, toties 4x jaudīgāks un tālāks ..
Redz, ne man vairs tie gadi, ne tautība tā, kad vispirms izdara, un pēc tam domā-...maķ, kas nu te sanāca? Nebūs tā, kā gribu, skatīšos tālāk, tik ilgi gan vēl novilkšu.
Priekš sevis izvēlējos 22lr tieši dēļ lētajām patronām, 22wmr uzreiz atkrita, jo kam man samērā švaka patrona par 223 cenu, ja 223 jau ir.
Kalibrs treniņiem un priekš manis arī vārnām, žagatām, bebriem un dažreiz lapsām, ja uz bebru sēžot atnāk pārāk tuvu :)
Man tieši otrādi - dēļ apvidus specifikas paņēmu 22WMR. Jo tālu jāšauj nav, bet stress par rikošetiem, apkārtējām mājām utt. ar WMR mazāks. Ja jāšauj tālāk - man ir 308. Trenēties tāpat ar gaiseni ir daudz mierīgāk (nevajag šautuvi) un lētāk.
Kalibrs treniņiem un priekš manis arī vārnām, žagatām, bebriem un dažreiz lapsām, ja uz bebru sēžot atnāk pārāk tuvu :)