Visticamāk runa ir pa SAUER 8-to modeli, kas Latvijā ir visizplatītākais. Normāla bise, neteiktu, ka būtu kādas īpašas priekšrocības attiecībā pret to pašu иж-58. Vienīgais, jūs iegūstat zināmu auru, tā teikt, klasisku vācieti. 99% gadījumā laika zobs būs darījis savu. Par vidēja stāvokļa SAUER bisi (30-gadu) varētu prasīt ap 100 līdz 150 latu.
Es pats nezinu, jo saimnieks nēesmu tam, vienkārši paprasīja pajautāt cik tāda bise varētu maksāt. Jā bise ļoooti laba kaut arī nav ideālā stāvokli. Pats galvenais ir jau bez gaiļiem un drošinātāju. Man tā jau trīs stobri, kur nu vēl 4. Pagaidām pietiks. Bet ja kāds vēlas iegādāties to, nav problēmu, tikai par cenu ar saimnieku runāt vajadzēs. Reāli cik maksā tāds stobrs viņš ar nezina tāpēc veic aptauju!
man pašam ir 1917g sauers 16 kal.(ar gaiļiem).ir jūtams laika zobs,bet šogad ar viņu vel ruksi nogāzu.stobriņi plāni , viegliņa.Arlodēm nav ieteicams drātēt,ideāla pīļiniece.
Mans paziņa pārdot šo Saueru, jo nelaimes gadījums notika ar viņu, tāpēc vairs medīties nevarēs. Ja kādam interesē varēs iegādāties to!
Plinte ir normālā stāvoklī, protams no laika korozijas tai ir izveidojušoies kā krieviski saka rakuškas, tas ir nedaudz ierūsējusi pati un stobri, bet tehniskā stāvoklī protams laba, jo tehniskais vēl līdz 2010 gadam. Pats pamēģināju, man iepatikās, jo kā uzmet tā 10. Vēl jāpiebilst ka 16 kalibrs horizontālie stobri. Pats iegādātos, bet pašam jauna bise un kaut kādi ne visai patīk bises ar horizontāliem stobriem.
Man viens paziņa atrada Latvijā caur internetu par kādiem 120ls. nu ļoti labā stāvoklī. Vienkārši pasaka ne plinte un pašlaik arī es esmu meklējumos, bet vairāk tomēr interesē 12cal.
Sveikiņi!
Man ir tāds jautājums. Vēlos sīkāk uzzināt par Sauer 16 kalibru horizontālie stobri, 1935 gada. Kā šis ierocis ir praksē un cik tāds zvērs varētu maksāt Latvijā?
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Plinte ir normālā stāvoklī, protams no laika korozijas tai ir izveidojušoies kā krieviski saka rakuškas, tas ir nedaudz ierūsējusi pati un stobri, bet tehniskā stāvoklī protams laba, jo tehniskais vēl līdz 2010 gadam. Pats pamēģināju, man iepatikās, jo kā uzmet tā 10. Vēl jāpiebilst ka 16 kalibrs horizontālie stobri. Pats iegādātos, bet pašam jauna bise un kaut kādi ne visai patīk bises ar horizontāliem stobriem.
Man ir tāds jautājums. Vēlos sīkāk uzzināt par Sauer 16 kalibru horizontālie stobri, 1935 gada. Kā šis ierocis ir praksē un cik tāds zvērs varētu maksāt Latvijā?