Wow! "policist" Bārtuliņ! Mēs maksājam nodokļus, lai tādam kā tu (speciaali rakstu ar mazo"t"!)būtu alga, un kādu tu leksiku lieto"policist"!
Esi pārliecināts,ka esi vienlīdzīgāks?
Andri,tad es tev varu pateikt ka tu nezini kas ir policijas darbinieks!!! un mana leksikaa bija atspoguljots Jāņa teiktais!! un lai taadi kaa Jānis padomaa ar ko vins riskee!! un ar savien nodokljiem Andri,vari man neko neteikt,jo tu vinjus nemaksaa lai tikai mums buutu algas!
taaka nevajag te krutos meetaat! un ja kas mees arii maksaajam nodokljus,tavai zinaasanai!!!!
kurā teikumā J.Apse lietoja vārdu "nedirs"?? Kaut vinjsh buutu nodzeeries gatrestraadnieks, vinjsh taadus vardus publiskaa telpaa NELIETO!
Bet tu ar policista formu riskēdams gan atļaujies lietot!Izskataas peec Lipska draugaļas..
guntis bārtuliņš, Šodien, 18:05
Pēdējo reizi manīts 2008-10-20 19:15
klau,urlān jāni! tu gribi zaudeet mednieku atlauju??? es tev to varu noorganizeet!! gribi???
taaka nedirs te daudz!!!
tos var uztvert kā draudus un rakstīt iesniegumu par krimināllietas ierosināšanu. ītens policists to saprastu
Ar ko tad Jānis riskē? KL esi iepazinis? Es neredzu nekādu nozieguma vai kriminālpārkāpuma sastāvu.Viņš izteica vēlmi tikai redzēt lipska seju.
lipskis palūdza tevi aizstāvēt sevi? :)
neko nav vins luudzis!!! vot kaa draudus var uzskatiit jaanja teikto par arturu!!!
iistam medniekam vajadzeetu zinaat ko vins driikst dariit un ko nee!!!
taaka nedirs te daudz!!!
Esi pārliecināts,ka esi vienlīdzīgāks?
taaka nevajag te krutos meetaat! un ja kas mees arii maksaajam nodokljus,tavai zinaasanai!!!!
Bet tu ar policista formu riskēdams gan atļaujies lietot!Izskataas peec Lipska draugaļas..
Pēdējo reizi manīts 2008-10-20 19:15
klau,urlān jāni! tu gribi zaudeet mednieku atlauju??? es tev to varu noorganizeet!! gribi???
taaka nedirs te daudz!!!
tos var uztvert kā draudus un rakstīt iesniegumu par krimināllietas ierosināšanu. ītens policists to saprastu
lipskis palūdza tevi aizstāvēt sevi? :)
iistam medniekam vajadzeetu zinaat ko vins driikst dariit un ko nee!!!