Mana kundze liek uz 0,5 l burku kubiciņos sagriezta medijuma 1 tējkaroti sāls un 3 nemaltus melno piparu graudus. Citu neko no garšvielām, kā Lienes kundze teica...Kā arī:
nevajag pārcensties arī ar cīpslu un cīpsliņu notīrīšanu - nebūs tik ciets šķidrums burkās ( var jau nopirkt mājas cūkas ādas un piegriezt klāt- varēs ar nazi griezt, lai izņemtu no burkas...
nevajag arī pārcensties ar temperatūru pie karsēšanas- būs kā sadeguša cepeša garša...
nevajag aizrauties ar liela tilpuma burkām- paši nevar ātri izlietot..
Nav vajadzības tos augstspiediena katlus meistarot pašiem - var bēdīgi biegties, ja papildus termo un manometriem neieliek pārspiediena ventili. Ir nopērkami jau gatavi ar dažādu tilpumu. Nav lēti, bet drošāki gan.
Kā jau solīju ielikšu bildes, dodiet drusku laika. Fočikam baterijas jānomaina, lai tā bilde ir kvalitatīva! Šovakar katliņš dosies atkal darbā- kārta pienākusi pīlēm! Vairs tā kā nekārojas tagad, bet uz pavasari- ai, cik gardi būs! :))
Alvi, gribi padomu? Mājas cūkas speķi var likt klāt kotletēm, bet, ja taisa bukus, briežus vai meža ruksi, tad silti iesaku klāt likt meža rukša treknumiņu, cauraudzīti, kas pie ribām un visus citus sīkos taukumus. Ir gardi!
Jā jūs varat stāstīt par jebkuru katlu, bet es neesmu redzējis nevien katlu kas varētu būt līdzīgs kautkam.Man arī ir teikts ka visiem meža dzīvnieku gaļai jāliek klāt mājas cūkas speķis,izņemot meža cūkai.Viestur.Š.varbūt tu vari nof.katlu un parādīt.
nevajag pārcensties arī ar cīpslu un cīpsliņu notīrīšanu - nebūs tik ciets šķidrums burkās ( var jau nopirkt mājas cūkas ādas un piegriezt klāt- varēs ar nazi griezt, lai izņemtu no burkas...
nevajag arī pārcensties ar temperatūru pie karsēšanas- būs kā sadeguša cepeša garša...
nevajag aizrauties ar liela tilpuma burkām- paši nevar ātri izlietot..
Tā iekārta atgādina autoklāvu.