domāju kautkādus medību ratus iepirkt.skatos uz L200-tā pusi,bet dzirdu,ka,daudzi akmeņi sakrituši micuka dārziņa.slikts seviss,kardāna krustiņu,pusasu,bremžu sistēmas detaļu pasūtīšana esot katrreiz unikāls gadījums.Jāni Bār,lūdzu, padalies pieredzē sīkāk.gadā medību darbībās tiek nobraukti 10-15 tūkstoši km ,gribās jau pievērt acis uz tām micuka nebūšnām.ideāls jau nav neviens braucamrīks.medībās esmu braucis ar UAZ-452(būdiņa),UAZ-469(bobis),GAZ-66,dažādiem vieglajiem,NIVU,KIA SORENTO.protams,katrai mašīnai savas iespējas.krievu mašīnām tehniskās problēmas bija vienkārši do lampočki.patreiz KIA irjau otrā mašina,ar to pārvietojos arī ikdienā.asiņainu lielmedīju un nobridušos suņu baru,protams nemēdzu pārvadāt,bet,bet vīri,buciņ,cuciņ,graudiņ bagāžniekā plastmasas kastē ļoti normāli.KIA ir pieredzējis meža ceļus,pielijušas pļavas,mīkstus un sasalušus arumus,sniega vālus pāri kapotam unjumtam ar pilnu pedāli.un bez probļem,uz 90 tūkst.kardāna krustiņš un atsaitītes servisā pa garantiju.sānus nešvīkoju,vadāju līdzi cirvīti un pieregulēju nokārušos zarus.
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
06.03.2008. 19:15
Ja nu kādam gadījumā ir interese, piedāvājumā ir 2002.gada Ford Ranger 2.5D, 4x4, dubultā kabīne, kravas kaste, ap 120tūkst noskrējiens, labā stāvoklī - pieejami kādi 8.gb...
Sveiki vīri!
Esmu pārdomās par jauna auto iegādi. Auto ir paredzēts pilsēta-trase-mežs režīmam, tāpēc liels džips un attiecīgi vieglais atkrīt. Esmu pārdomās par sekojošiem variantiem:
1.Nissan X-trail ražojums līdz 2007 g. (šitam esot laba 4x4)
2.Nissan x-trail ražojums no 2007.g. (nezinu kā šitam ir ar 4x4, un virsbūve arī tāda zemāka liekas, vairāk uz parketnieka velk)
3.Mitsubishi Outlander
4.Land rover Freelander
Varbūt kāds var ko ieteikt? Lūdzu izsakiet savas domas, pieredzi un zināšanas? Varbūt kādam ir kāds no šiem modeļiem jau bijis un var baslāvēt, vai gluži pretēji nopelt!
Man bija tā pati problēma - pilsēta - šoseja 40 km - mežs, purvs.
Bija svarīgi lai labi iet pa šoseju, puslīdz komfortabls, nekāda elektronika ko noslīcināt, abi monolītie tilti,
mehāniska starpasu un tiltu bloķēšana, pazeminātie ātrumi, maksimāli īsa bāze un pārkares, monolītais rāmis, klīrenss vismaz 35cm, dīzelis, galvenais pilnasinīgs bezceļnieks nevis tjūningots parketnieks.
Pēc foruma spečuku ieteikuma palasījos http://www.ada.ru/4wd/index.ht...
Viss tapa skaidrs rakstā:
"Различия в системах полного привода"
Izvēlējos Land Rover Defender - Visi augstāk minētie "labumi" plus alumīnija virsbūve, tātad nesapūs.
Angļu "Bobiks" bet cits līmenis.
Protams izskatās pēc āmura, bet vai tad mežā, vārnām ar dizainu jālielās?
Kravas kastē aļņu bullis un aļņu teļš ielien, ka grab!
Esmu pārdomās par jauna auto iegādi. Auto ir paredzēts pilsēta-trase-mežs režīmam, tāpēc liels džips un attiecīgi vieglais atkrīt. Esmu pārdomās par sekojošiem variantiem:
1.Nissan X-trail ražojums līdz 2007 g. (šitam esot laba 4x4)
2.Nissan x-trail ražojums no 2007.g. (nezinu kā šitam ir ar 4x4, un virsbūve arī tāda zemāka liekas, vairāk uz parketnieka velk)
3.Mitsubishi Outlander
4.Land rover Freelander
Varbūt kāds var ko ieteikt? Lūdzu izsakiet savas domas, pieredzi un zināšanas? Varbūt kādam ir kāds no šiem modeļiem jau bijis un var baslāvēt, vai gluži pretēji nopelt!
Bija svarīgi lai labi iet pa šoseju, puslīdz komfortabls, nekāda elektronika ko noslīcināt, abi monolītie tilti,
mehāniska starpasu un tiltu bloķēšana, pazeminātie ātrumi, maksimāli īsa bāze un pārkares, monolītais rāmis, klīrenss vismaz 35cm, dīzelis, galvenais pilnasinīgs bezceļnieks nevis tjūningots parketnieks.
Pēc foruma spečuku ieteikuma palasījos http://www.ada.ru/4wd/index.ht...
Viss tapa skaidrs rakstā:
"Различия в системах полного привода"
Izvēlējos Land Rover Defender - Visi augstāk minētie "labumi" plus alumīnija virsbūve, tātad nesapūs.
Angļu "Bobiks" bet cits līmenis.
Protams izskatās pēc āmura, bet vai tad mežā, vārnām ar dizainu jālielās?