Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Vai ir kolektīvs bez šņabja?

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 34 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 22.05.2009. 11:45

Slēpts
16.12.2008. 10:29
Vispār jau ideāli- viens parasa vai ir kāds kolektīvs kur NEDZER. Bija tikai viena tbilde, kur teica- Mani biedri nelieto.
Daudzi toties cenšas pārliecināt , ka vajag izvēlēties citu hobiju, jo citādi nedzerot var veselību pazaudēt- "Armands Liepiņš, 15.12.2008. 12:39
Pēdējo reizi manīts 2008-12-15 12:54
Baidos, ka tu puis nēesi izvēlējies īsto hobiju.Nekādi neatbalstu žūpošanu katram pašam jāzin cik var iedzert.Bet 100 gr pēc medībām pie aknīnām ar kolektīva biedriem ir pat veselīgi :) "
Nu skaidrs- ja es neiedzeršu 100gr pie akniņām, veselība pazudīs....
Es neiebilstu par alkohola lietošanu pēc medībām, jo katrs jau pats atbild, par to kā ieroci nogādāt mājās.. Pasludinam vēl te vairāk, ka VISOS kolektīvos pēc medībām dzer, tad nebrīnīšos, ka ceļu policija prasīs pūst trubiņā ne tikai šoferim, bet arī pasažieriem...
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
16.12.2008. 10:53
Ivars - kurš saka, ka vajag obligāti dzert? Negribi - nedzer.
Bet nelien ar savu "uztavu" svešā klosterī, tobiš, tie, kas dzer, lai dzer. Pēc medībām, protams. Medību laikā - sausais likums, man šķiet, to ikviens saprot.
Ja gribi kolektīvu, kur neviens nedzer - brauc uz Saūda Arābiju un medī tuksneša lapsas, tur alkoholu aizliegts lietot...kaut gan, naktīs, kamēr Allahs guļ visādi var notikt... :D
Slēpts
16.12.2008. 11:05
Arni- es nedzeru un nevienam nepiesienos, lai nedzer. Man ar liek mieru- vēl neviens nav uzbāzies- "Ti meņa uvažajesh?":)))
Es neatbalstu to, ka ja cilvēks nelieto alkoholu, veči šeit viņu sūta dejot, dziedāt un vēl kaut kur- nu bet tas taču ir murgs.
Protams domāt ka būs kolektīvs bez cilvēciskām vājībām ir nereāli.
Novēlu Gintam atrast savu kolektīvu..
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
16.12.2008. 12:05
Ja ar humora izjūtu viss ir kārtībā, tad tā sūtīšana dziedāt, dejot un vēl kaut kur šķiet tīri OK. Ja humora izjūtas nav - diemžēl tāda kaite ir daudziem - nu tad neko...
Bet kā jau te rakstīja - mednieks bez humora izjūtas nav īsts mednieks :))
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
16.12.2008. 12:13
Drīzāk novēliet Gintam dibināt savu klubu. Varbūt pēc gadiem tas būs populārs un tad pat es teikšu čau čau zaļajam pūķim un cīņai ar to lai iekļautos :))) Ginta dibinātajā klubā!!!!!!
Raivis
Raivis
Pēdējo reizi manīts 2020-04-27 17:05
Lietotāja statuss: Lietotājs
Mednieku organizācija: Nītaures mednieku klubs
Atrašanās vieta: Sigulda. Lielstraupe. Nītaure
Medību stāžs: Ir.
Aprīkojums: 16/70, 308win
Medību trofejas: 1
16.12.2008. 12:41
Nu jā, palasot komentārus, neko laba aina nerādās. :(
Gints savā jaunības maksimālismā nedaudz pārspīlē, bet dzeršanas tradīcijas Latvijā ir zem katras kritikas, arī medībās.
Neviens jau neko neteiktu, ja veči ieņem savu mēriņu un liekas mierā. Bet bieži vien jau vīri(vismaz daļa) nemāk apstāties. Un tad ir tā kā ir. Paši mednieki jau arī ir radījuši šo situāciju, ka mūs par dzērājiem uzskata. Un tikai mūsu pašu spēkos ir mainīt šo uzskatu.
Kā jau te daži minēja, tad diskusiju kultūra šai forumā sāk palikt zem katras un arī es arvien retāk sāku ieskatīties iekš medniekiem.lv.
Bet tā problēma ar to, ka jaunie nenāk medniekos, ir tiešām aktuāla. Es redzu kā dažam labam kolektīvam iet, ka palikuši vairs tik vīri ar sirmām galvām un dzinējmedības sāk atgādināt anekdoti. Un šajā situācijā saprotu tos jaunos, kas nevar izturēt radušos situāciju, jo viņi dara visu un skrien kā suņi. Un pēc laika iet prom no kolektīva. Ieteiktu aizdomāties tiem, kas uzskata, ka jaunie ir suņi, kam jādzen, jādīrā, jāskrien pēc polša,..... Zāgējam zaru uz kā paši sēžam.
P.S. Un es domāju, ka neviens tāds kolektīvs nepieteiksies, kurā nedzer. Un pirms kritizēt, padomājiet, vai nav patiesi pateikts. :)
Verners
Verners
Pēdējo reizi manīts 2022-06-30 11:07
Atrašanās vieta: Koknese
Medību stāžs: 32
Aprīkojums: pilns
Medību trofejas: 81
16.12.2008. 13:26
Raivi! Es esmu visu tavu iepriekš minēto darījis un arī šodien daru un vecajiem medniekiem starp kuriem bija arī rūdīti dzērāji varu tikai paldies pateikt t.i. lencu, dīrāju, dalu, gatavoju ēdienu, baroju dzīvniekus, dzenu, vadu medības, organizēju dažādus mednieku pasākumus utt. un ja vajadzība spiež arī pēc polša aizskrienu! Man domāt vaina ir citur un mūsu jauniešiem ir liels slinkums ko darīt, vai uzskata sevi par labākiem lai līdz veču līmenim nolaistos nu tā teikt lepnums un pārgudrība. Mans ieteikums jaunajiem medniekiem! Radiet ap sevim vajadzīgo auru, izrādiet cieņu pret večiem pat tādos gadijumos, kad viņiem nav taisnības, mācieties no viņiem medību lietas un to slikto laižat gar ausi un ar varu nevienam dzert neliek, esiet piezemētāki un ieturiet subordināciju.
Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2015-04-06 20:54
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Ziemeļvidzeme.
Medību stāžs: 1989
Aprīkojums: ir
Suņi: ir
16.12.2008. 13:30
Raivi Spriņģi,Jurgi Bakmani u.c.,kam kolektīvā ir problēmas ar jaunajiem medniekiem(ja nerunājat uz zilu gaisu) - nosauciet rajonu,kolektīva nosaukumu,tel.nr.uz kuru var pieteikties, iestāties Jūsu kolektīvā.
Varbūt varēšu jums palīdzēt,jo visus gribētājus nevaru uzņemt!
Liene
Liene
Pēdējo reizi manīts 2012-02-22 20:09
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
16.12.2008. 13:40
Ja es būtu medniece, man būtu gluži vienalga dzer vai nedzer kolektīvs pēc medībām. Neviens jau nepieliek nazi pie rīkles un neliek dzert. Un ja arī negribi dzirdēt tos mednieku jociņus...piever acis un ausis. Komanda ir un paliek komanda. :)(Protams - visam ir mērs)
Raivis
Raivis
Pēdējo reizi manīts 2020-04-27 17:05
Mednieku organizācija: Nītaures mednieku klubs
Atrašanās vieta: Sigulda. Lielstraupe. Nītaure
Medību stāžs: Ir.
Aprīkojums: 16/70, 308win
Medību trofejas: 1
16.12.2008. 13:53
Verner.
Es jau arī visu to daru un man jau arī nav grūti. :) Vienīgi pēc polša neskrienu!!!
Tas viss atkarīgs no tā, kādas katram ir ambīcijas un skatījums uz lietām. Ir cilvēki, kas lietas uztver saasinātāk. Tieši tā manuprāt arī ir gadījumā ar Gintu.
Aivar Lamba. Vai Tu vispār izlasīji to, ko es rakstīju savā iepriekšējā komentārā???