Cita veida komunikācija - SMS, e-pasts, to izmanto "ļimonadņiki".
.
kad un vai vispār tādam e-pastam kāds piegriež vērību
Jā, mēs no dažādām pasaulēm..
Katram sava darba specifika.
es atkal telefona zvanītājiem bieži vien paprasu vai nevar apmaksāt sarunu, jo tērēt laiku- sarunām- klausīties muļķīgus piedāvājumus, kaut vai Bondara runu, nu nē.
Bet tas par darbu- privāti protams pirmajā vietā ir telefons.
p.s Vieks kolektīva biedrs pārdeva māju ssā.
Uz jautājumu vai daudzi intersējās un kādu cenu pie'davā- atbilde bija- zvanīt kaut kas zvana, bet es uz nepazīstamiem numuriem neatbildu:)
Nonākt jau nonāk - tikai , - kad un vai vispār tādam e-pastam kāds piegriež vērību. Man nākas diezgan bieži ss.lv ievietot sludinājumus. Tie, kam par sludinājumu ir interese, tie zvana. E-pastus neuztveru nopietni - tā mēģina "komunicēt" cilvēki, kam nav nekā ko darīt vai tādi, kas raksta masveida vēstules ar aicinājumu pārdot par "kapeikām". Pēdējā laikā uz tādām vēstulēm nepiegriežu vērību.Nopietns cilvēks, zvana, bet e-pastu izmanto, lai nosūtītu vai saņemtu rēķinus, PVZ. Cita veida komunikācija - SMS, e-pasts, to izmanto "ļimonadņiki".
Slēpts
02.06.2017. 14:59
Telefonu fani...
Kāpēc nesalīdzināt?
Epasts vienmēr nonāk galā ātri, epasts nekad neteiks, ka klients ir izslēgts vai ārpus uztveršanas zonas. Normāli to čeko no jebkuras pasaules malas.
Un elementāru atbildi var nosūtīt vienmēr, jebkurā sev izdevīgā laikā.Vai arī automatizētā atbilde- ka atbildēt nav iespējams- jo birojā būs pēc divām nedēļām.
Protams ja vajag uzreiz informāciju-tad zvanīt ir ērtāk.
Klients gaida un NESAGAIDA atbildi DIVAS nedēļas un Jūsu prāt tas ir normāli??
Slēpts
02.06.2017. 14:17
salīdzināt telefonu ar epastu nu nevajag gan, epasts, jā ir modernāks par papīra vēstules sūtīšanu ;) un ja dikti vajag un steidzami, tad sazvanās
Slēpts
02.06.2017. 13:45
Ir tāds izgudrojums kā mobilais telefons - 1973 gadā
vai tagad jāmeklē kurā gadā radās epasts? droši vien ka modernāks saziņas līdzeklis..
Bļin, ja rēķinu var sarunāt izrakstīt un pa epastu aizsūtīt bez zvanīšanas- tad kāda mārutka pēc nevar pārējo info??
Intersanti- jūs ar ārzemniekiem arī zvanāties- vai tomēr izmantojat epastus???
Vismaz man darbā saziņas līdzeklis nr 1 ir tieši epasts - nevis telefons.. jo uz epastu var atbildēt vienmēr-jebkurā brīvā brīdī..
Ko tik nepareizu Andis L pajautāja?
Kādas emocija? Ir tāds izgudrojums kā mobilais telefons - 1973 gadā čaļi no Motorollas pirmo reizi to parādīja plašākai pasaulei un daudzi zemeslodes iedzīvotāji vēl joprojām to lieto!
Un ja piegāde kavējas 2 dienas, tad normāli būtu mēģināt izmantot iepriekš minēto 1973 gada izgudrojumu vai ko jaunāku.
Nu ja tas nelīdz un glušaks nav 3.jūnijā - tad gan jāraksta komentāri Medniekiem.lv. Bet ja nav 4.jūnijā - es veidotu jaunu tēmu.
Slēpts
02.06.2017. 12:53
Uģi,
par ko tādas emocijas - cilvēks pajautāja, ko darīt??? DIVAS nedēļas uz epastu neviens neatbild, un tāpēc satraukums.
Cilvēks prasīja PADOMU,jo viņam NAV pieredzes ar šo uzņēmumu.
Un Tava atbilde- par to ka paprasīja- 1.naudu atgriezt! ( no rīgas deportēt!)
interesanti Tu arī uz epastiem savā darbā neatbildi??
To, ka Huberts pēc būtības NAV uzmetējkantoris - to visi zinām un pateicoties Gatim paši tiekam pie daudzām labām lietām.
Kāds var pateikt reizes kad Huberts kaut ko nav piegādājis? Cik daudz jūs gudrinieki esat pasūtījuši kaut ko no citiem veikaliem? Liekas, kā Huberts ir viens no diviem, kuri vispār piedāvā šādu iespēju! Nu labi kavējas, bet tad arī pagaidi! Piezvani - Gatis ir normāls vecis un ar viņu visu var sarunāt! Protams, ja katrs sev kā kundziņš grib īpašāku pieeju un nesaprot, ka tirdzniecība nav, t.sk. par cenām ka pie viņiem nav vienkārša!!!
Nu taču vajag ieslēgt smadzenes un pašiem būt normāliem klientiem - nevis iedomāties no sevis HVZ ko!!!
Slēpts
02.06.2017. 11:56
Tu negribi piekrist tam, ka publiska ņaudēšana ir sviests?
Man personīgi medīblietu internetveikali asociējas ar vēlēšanām. (kā var nesolīt? copyright E.Repše)
Daudzi ir neapmierināti ar esošo, bet pamatā klusē un neko NEGRIB darīt.
Ja medīblietu veikala īpašnieks NETIEK informēts, ka kādam esoša kārtība nepatīk, kā viņš UZZINĀS, ka ir arī cits viedoklis?
Protams, ja veikala īpašniekam ir PIE KĀJAS, ko par viņu domā un ka viņš ir pārliecināts, ka viņu IEVĒLĒS ( tas ir nopirks no viņa) tad jau nekas nav jāmaina:)
Bet tas, ka visi klusē- nenozīmē, ka visi piekrīt esošajai situācijai.
Ja Tu UĢI, pasūdzēsies par Rīgas domi, tad Tevi uzreiz ir jādeportē no RīGAS???
p.s
katram veikalam ir savs stils un ne jau mums to mainīt:) Bet par klusinātāju es avansu gan nemaksātu, laikam jau ar zelta maliņu..
.
Jā, mēs no dažādām pasaulēm..
Katram sava darba specifika.
es atkal telefona zvanītājiem bieži vien paprasu vai nevar apmaksāt sarunu, jo tērēt laiku- sarunām- klausīties muļķīgus piedāvājumus, kaut vai Bondara runu, nu nē.
Bet tas par darbu- privāti protams pirmajā vietā ir telefons.
p.s Vieks kolektīva biedrs pārdeva māju ssā.
Uz jautājumu vai daudzi intersējās un kādu cenu pie'davā- atbilde bija- zvanīt kaut kas zvana, bet es uz nepazīstamiem numuriem neatbildu:)
Nonākt jau nonāk - tikai , - kad un vai vispār tādam e-pastam kāds piegriež vērību. Man nākas diezgan bieži ss.lv ievietot sludinājumus. Tie, kam par sludinājumu ir interese, tie zvana. E-pastus neuztveru nopietni - tā mēģina "komunicēt" cilvēki, kam nav nekā ko darīt vai tādi, kas raksta masveida vēstules ar aicinājumu pārdot par "kapeikām". Pēdējā laikā uz tādām vēstulēm nepiegriežu vērību.Nopietns cilvēks, zvana, bet e-pastu izmanto, lai nosūtītu vai saņemtu rēķinus, PVZ. Cita veida komunikācija - SMS, e-pasts, to izmanto "ļimonadņiki".
Kāpēc nesalīdzināt?
Epasts vienmēr nonāk galā ātri, epasts nekad neteiks, ka klients ir izslēgts vai ārpus uztveršanas zonas. Normāli to čeko no jebkuras pasaules malas.
Un elementāru atbildi var nosūtīt vienmēr, jebkurā sev izdevīgā laikā.Vai arī automatizētā atbilde- ka atbildēt nav iespējams- jo birojā būs pēc divām nedēļām.
Protams ja vajag uzreiz informāciju-tad zvanīt ir ērtāk.
Klients gaida un NESAGAIDA atbildi DIVAS nedēļas un Jūsu prāt tas ir normāli??
vai tagad jāmeklē kurā gadā radās epasts? droši vien ka modernāks saziņas līdzeklis..
Bļin, ja rēķinu var sarunāt izrakstīt un pa epastu aizsūtīt bez zvanīšanas- tad kāda mārutka pēc nevar pārējo info??
Intersanti- jūs ar ārzemniekiem arī zvanāties- vai tomēr izmantojat epastus???
Vismaz man darbā saziņas līdzeklis nr 1 ir tieši epasts - nevis telefons.. jo uz epastu var atbildēt vienmēr-jebkurā brīvā brīdī..
Ko tik nepareizu Andis L pajautāja?
Un ja piegāde kavējas 2 dienas, tad normāli būtu mēģināt izmantot iepriekš minēto 1973 gada izgudrojumu vai ko jaunāku.
Nu ja tas nelīdz un glušaks nav 3.jūnijā - tad gan jāraksta komentāri Medniekiem.lv. Bet ja nav 4.jūnijā - es veidotu jaunu tēmu.
par ko tādas emocijas - cilvēks pajautāja, ko darīt??? DIVAS nedēļas uz epastu neviens neatbild, un tāpēc satraukums.
Cilvēks prasīja PADOMU,jo viņam NAV pieredzes ar šo uzņēmumu.
Un Tava atbilde- par to ka paprasīja- 1.naudu atgriezt! ( no rīgas deportēt!)
interesanti Tu arī uz epastiem savā darbā neatbildi??
To, ka Huberts pēc būtības NAV uzmetējkantoris - to visi zinām un pateicoties Gatim paši tiekam pie daudzām labām lietām.
Nu taču vajag ieslēgt smadzenes un pašiem būt normāliem klientiem - nevis iedomāties no sevis HVZ ko!!!
Man personīgi medīblietu internetveikali asociējas ar vēlēšanām. (kā var nesolīt? copyright E.Repše)
Daudzi ir neapmierināti ar esošo, bet pamatā klusē un neko NEGRIB darīt.
Ja medīblietu veikala īpašnieks NETIEK informēts, ka kādam esoša kārtība nepatīk, kā viņš UZZINĀS, ka ir arī cits viedoklis?
Protams, ja veikala īpašniekam ir PIE KĀJAS, ko par viņu domā un ka viņš ir pārliecināts, ka viņu IEVĒLĒS ( tas ir nopirks no viņa) tad jau nekas nav jāmaina:)
Bet tas, ka visi klusē- nenozīmē, ka visi piekrīt esošajai situācijai.
Ja Tu UĢI, pasūdzēsies par Rīgas domi, tad Tevi uzreiz ir jādeportē no RīGAS???
p.s
katram veikalam ir savs stils un ne jau mums to mainīt:) Bet par klusinātāju es avansu gan nemaksātu, laikam jau ar zelta maliņu..