Šodien vārdadienu svin Sindija, Sintija, Elfrīda, rītdien - Margots, Igors, Ingvars
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - latviešu medinieku interneta veikali.

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 33 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 05.06.2017. 10:28
Ar medībām saistītās tēmasMedību veikali

Slēpts
05.06.2017. 10:28
Eh, tiku pie First Data iepirkumu maisiņa.
Pilnīgi precīzi par mani:)
Nu neesmu es viens tāds.
Slēpts
Slēpts
02.06.2017. 19:39

Izskatās, ka patiešām esam no dažādām pasaulē. Tā kādreiz darījās 90-to gadu sākumā - prasīja atzvanīt. Jā... tā jau ir vēsture.....

Māri, nepareizi saprati.
Es visādiem zvanītājiem piedāvāju apmaksāt manu darba laiku, lai uzklausītu piedāvājumu no kura nevar atteikties.
Nu nepārliecināsiet, ka ja izdodas pasūtīt pa epastu, tad vairāk to nevar izmantot, un obligāti jāzvana.
Un par valsts iestādēm arī nav taisnība- ka jau minēju VMD, sezonas kartes izsniedzot. Ekselenti un arī tas nav eveikals. Man ilgāk ir jāgaida atbildes no bankām, sevišķi zviedru.
Slēpts
02.06.2017. 18:21
Nu ja jau lasa, tad varbūt Andim varēja arī atbildēt... Ok, man vairs argumentu nav:D
Māris
Pēdējo reizi manīts 2025-10-14 20:29
Lietotāja statuss: Eksperts
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 30
Aprīkojums: Labs.
Suņi: Ir
02.06.2017. 18:05
Kāds apgalvo, ka veikalnieki e-pastu nelasa? Veikalnieks tirgo preces, nevis čato ar neapmierinātiem pircējiem. Saziņai veikalos izmanto telefonu. Cita lieta ir interneta veikali.
Slēpts
02.06.2017. 17:40
Kāda šķirba??
Firmas kontaktus mājaslapā apskaties - tālrunis, fakss un epasts. EPASTS! Tas neliek aizdomāties? Tas neliek par pienākumu to epastu veikalniekam arī lasīt?
Māris
02.06.2017. 17:31
Bet huberts.lv nav e-veikals. E-veikals ir veikals, kas darbojas intermeta vidē. Latvijā gan ir tikai daži e-veikali, kas tirgo preci, kas viņiem iŕ pieejama. No ārzemēm bieži vien preces atnāk ātrāk kā Latvijā.
Slēpts
02.06.2017. 16:59
Kā jau teicu - elementāra lietišķā etiķete.
Man, piemēram, ir pāris bodes tepat LV kur nereti iepērkos, kur pilnīgi viss notiek ar epastu, man tikai pazvana tad, kad precei var braukt pakaļ. Par ārzemēm nemaz nerunājot - 100% epasts un atbildes nekad nekavējas. Jā, var jau teikt - lieli veikali un speciāli cilvēki sēž un to vien dara kā čeko meilu - bet nu tad tiešām, kāda iksa pēc tad vispār epastu norādīt kā kontaktu formu ja jau pēc būtības šķirojam cilvēkus "normālajos/zvanītājos" un "limonadņikos/epastistos"?
Vēlreiz atgādināšu, es ne par šo konkrēto gadījumu. Vien šis kolektīvais uzbrukums bija nedaudz nevietā, manuprāt.
Māris
02.06.2017. 16:49
jābūt sasniedzamam ne ilgākā laikā, kā viena darba diena

Pamēģini pēc šādiem noteikumiem sazināties ar kādu LV valsts iestādi.... :)))))))))
Slēpts
02.06.2017. 16:42
Ne par konkrēto gadījumu, bet elementāra lietišķā etiķete tomēr paredz, ja reiz esi norādījis saziņas veidu, tad konkrētajā saziņas veidā jābūt sasniedzamam ne ilgākā laikā, kā viena darba diena. Protams, ja esi eseškas kupi-pradaišiks, tad jau pofig, var limonadņikus arī šādi atsijāt, liekot kaut feikos meilus.
Māris
02.06.2017. 16:22
es atkal telefona zvanītājiem bieži vien paprasu vai nevar apmaksāt sarunu

Izskatās, ka patiešām esam no dažādām pasaulē. Tā kādreiz darījās 90-to gadu sākumā - prasīja atzvanīt. Jā... tā jau ir vēsture.....