Es iemaksāju, 100% apmērā. Pēc 2 mēnešiem paņēmu preci. Viss korekti. Tas ir viens no uzņēmumiem, par ko varētu teikt, ka īpašniekam ieroči ir sirdslieta.
Slēpts
21.03.2017. 21:03
Palasot, kluva žēl šo uzņemumu. Bet priekšapmaksu par ieroci gan nemaksātu.
Slēpts
21.03.2017. 20:27
Palasīt var ,tik cik tur taisnības cik intrigu ej nu sazini. Katrā ziņā strādā viņi joprojām un viss notiekas ļoti korekti.
Tas, ka ne visiem ierocu veikaliem (ipasniekiem) ieroci ir sirdslieta, ir viena monetas puse. Marketinga un Internet tehnologiju (ne)sapratne - otra. Bet, esmu analizejis musu tirgu...pareizak sakot, musu parodiju par tirgu. Un taja "saidjot i tak", diemzel :( vienigais, kas var glabt, ja ienaks kads lielais, tur bus cits veriens, sortiments un marketings...bet, neviens lielais te nenaks. Jo te nav tirgus :)
Kopsummā ir diezgan žēlīgi. Nespēju sagremot kā var uztaisīt jaunu lapu, kura neatšķiras no vecās. Parasti mans vecais šādos gadījumos saka, ka d...ā darbs un materiāls.
Man nepatīk- viņi kādreiz reklamēja budžeta Brauniņu- iebraucu apskatīties dzīvajā- protams ka nebija īsti ko rādīt..
Bet tā kā šo veikalu apmeklēt līkums ir 500 metri, tad pasmaidīju un aizgāju uz Rimi..
Nu laikam nemak Gmail pieslegt domenam :D Ps. Man tiri labi patik gunmarket.lv
Slēpts
20.03.2017. 12:25
Upss.
pat neievēroju, ka ne cenas , ne atlikumu..
Paskatījos makšķerēšanas spoles- tik vien ir kā nosaukums un bilde. Pat gultņu skaitu aizmirsuši ielikt..
vispār dīvaini- domēns- www.siaieroci.lv viņiem ir- bet kontakti caur inbox.lv.
Viņi vēl elpo?
12.02.2017. 21:41
Lūk, var palasīt par Kontaktu, kam interesē
http://forum.guns.ru/forummess...
http://www.medniekiem.lv/discu...
Man nepatīk- viņi kādreiz reklamēja budžeta Brauniņu- iebraucu apskatīties dzīvajā- protams ka nebija īsti ko rādīt..
Bet tā kā šo veikalu apmeklēt līkums ir 500 metri, tad pasmaidīju un aizgāju uz Rimi..
Man arī :D īpaši tā valodiņa :D
pat neievēroju, ka ne cenas , ne atlikumu..
Paskatījos makšķerēšanas spoles- tik vien ir kā nosaukums un bilde. Pat gultņu skaitu aizmirsuši ielikt..
vispār dīvaini- domēns- www.siaieroci.lv viņiem ir- bet kontakti caur inbox.lv.