Nu par to vai rācija bez austiņām traucē vai nē par tas ir diskutējms jautājums pašam no pieredzes racija diezgan skaļi uzgriezta notiek saruna es runaju cilvēks ar mani sarunajas iznāk cūku bars uz tā paša numura noiet cūka ar 2 pērniķiem 10 metrus no mani vēl tiek manīta lapsa un zakis, nākamajos mastos kadas strinas. citu dienu arī pa rāciju notiek nepārtrauktas sarunas iznal 1 sivēns pēc tam vēl 3, nākamajā mastā 2 stirnas tieši mutē ienāk, žēl ka nebij šaujamas. ir dienas kad ir pilnīgs klusums nav ne zvēru ne kā vienīgais ko redzi tas ir dzinēji un mednieki blakus a ir dienas kad zvēri birst kā no pārpilnības raga
Raivim: Mēs dzinējmedībās izmantojam TOPCOM Twintalker 9100 rācijas.Vienas no vislabākajām pa demokrātisku cenu! Darbības radiuss līdz 9km! Nu tas pa taisnu lauku. Bet pa kalniem, lejām mežu, līdz 5km toč. Komplektā nāk divas. Komplekts 51Ls. Tas nozīmē katram medniekam ja viena, tas ir 25Ls.
Pirmkārt, tiko kāds izšauj, var uzreiz rācijā pateikt, kas ir šauts un kāds rezultāts. Ļoti labi tas noder, ja ir palikusi pēdējā licence piemēram alnim un ir ielenkti vairāki.... Ar mobilaiem nepaspēs visus painformēt un var gadīties, ka pirmais šāviens ir garām, bet pārējie vairs nešaus... Principā jebkurā gadījumā ļoti labi noder medībām.
Kur pirkt? paskaties: http://www.kurpirkt.lv/result....
Vilni nu nav gan nekādi 9km. es jau ar pirku tieši šo modeli ar 9km. mežā tas ir labi ja 1-2km ir darbības zona. labums ka akumulatoru var nomainīt ar mazajām pirkstiņ baterijām. austiņu nav ir tikai pleca mikrafons kas medībām neder. rācijai ir jābūt ar asutiņu. pārējiem kolektīva biedriem ir COBRA rācijas ar austiņām.
rācijas ir ļoti laba lieta
Pirmkārt, tiko kāds izšauj, var uzreiz rācijā pateikt, kas ir šauts un kāds rezultāts. Ļoti labi tas noder, ja ir palikusi pēdējā licence piemēram alnim un ir ielenkti vairāki.... Ar mobilaiem nepaspēs visus painformēt un var gadīties, ka pirmais šāviens ir garām, bet pārējie vairs nešaus... Principā jebkurā gadījumā ļoti labi noder medībām.
Kur pirkt? paskaties: http://www.kurpirkt.lv/result....