Edgar vai RWS Evolution 10.3g esi provējis kādas atsauksmes?
Slēpts
22.01.2008. 09:06
Visas minētās patronas, atkarībā no veida un iegādes vietas, svārstās cenu līmenī no 1.2 ls līdz 1.7 ls.
RWS Evolution neesmu mēģinājis un domāju, ka tuvākajā laikā arī nemēģināšu, jo aizrauties ar pārāk lielu munīcijas klāstu nevajadzētu. Esmu atradis sev piemērotāko un pie tā arī turēšos.
RWS Evolution 30.06, 11.7g perfektas, salien 2 cm aplī uz 100m, tajā pašā laikā S&B 11.7g tikai 5cm. Arī kautkāda Winchester, tipa ar keramisko pārklājumu, pirku Azurā, Chevalier bodē, arī sūds, metā pa 5cm. Vāciešu RWS man labākās. Vēl OK Norma, bet arī 3-4cm, Normas FMJ 9.7g ļoti laba pa mazajiem lapsām, zaķiem, šuj cauri, precīza.
Ierocis Sauer 202.
Jāaaaa, M-98 ļoti labs kalibrs! Atsitiens maigs, ātrums liels, viss nogāžas uz vietas!!! :)
Slēpts
11.03.2008. 15:27
Kā jau Jurčiks minēja, tā ir absolūta klasika - mauzera sistēmas karabīne. Viss ģeniālais ir vienkārš. Pie mīnusiem varu pieminēt karodziņa tipa drošinātāju. Viss pārējais ir ok.
RWS Evolution neesmu mēģinājis un domāju, ka tuvākajā laikā arī nemēģināšu, jo aizrauties ar pārāk lielu munīcijas klāstu nevajadzētu. Esmu atradis sev piemērotāko un pie tā arī turēšos.
Ierocis Sauer 202.