Zane piedod, bet tas ir pilnīgs sviests, vai nu Tu fleitē 8). Protams dzīvojam itkā brīvā valstī un katram ir tisības izvēlēties sev pieņememāko bet tāpēc jau nevedam bērnus uz skolu ar ekskavatoru nedzeram kafiju no spaiņa utml.
Iepirkt 338LM var būt tikai viens iemesls, tad ja taisies šaut 1,5km attālumā.
es perku tadu pasu un miers:) man nekas nav preti 338 Lapua Mag :)man visu laiku nebus javelkas uz kaimina majam sedet torni un salt:) p.s pieteiksu medibas no savam majam un sausu no otra stava :)kaimins lai iet un dira tikai :)vinam labi cukas nerok un man ari labi nav javazajas pa naktim pa cita ipasumiem :) vai nav skaisti Zane ???
Atrašanās vieta: Rīga(mežaparks) - Otava(Taylor creek)
Medību stāžs: 2006
Aprīkojums: mauser m 03 308,iz-27em12,tula 16,benelli ultra light 12,walter g22lr un divi naži.
Suņi: Taksis
Medību trofejas: 1
27.05.2009. 00:02
Nu un ,kas tam magnumam ir tik briesmīgs Juri? (asociācija ar "malto gaļu", "pusizmestiem bukiem") izvēlies munīciju!
338 Lapua Mag. izvēlējos deļ lielajiem gan Latvijā gan citur.
Cienījamie kolēgas!
Dažu dalībnieku komentāri būtu vērtīgāki, ja to autori PAŠI būtu kaut reizi lietojuši dažus no šajā tēmā minētajiem kalibriem.
Šāda stila diskusijās dzimst "leģendas", kas var stipri sagrozīt jaunākiem kolēģiem prātu. Un Dies,pas, ja vēl tiek pieminēts maģiskais "magnum", tad rodas neizbēgama asociācija ar "malto gaļu", "pusizmestiem bukiem" un citādākām muļķībām. Esmu ieskatos, ka jāraksta lietas, kuras rakstītājs lieto, vai vismaz kādreiz ir lietojis:)
Ne spalvas!
Mediju ar Mauser M98 338 Lapua Mag.
Zane piedod, bet tas ir pilnīgs sviests, vai nu Tu fleitē 8). Protams dzīvojam itkā brīvā valstī un katram ir tisības izvēlēties sev pieņememāko bet tāpēc jau nevedam bērnus uz skolu ar ekskavatoru nedzeram kafiju no spaiņa utml.
Iepirkt 338LM var būt tikai viens iemesls, tad ja taisies šaut 1,5km attālumā.
338 Lapua Mag. izvēlējos deļ lielajiem gan Latvijā gan citur.
Dažu dalībnieku komentāri būtu vērtīgāki, ja to autori PAŠI būtu kaut reizi lietojuši dažus no šajā tēmā minētajiem kalibriem.
Šāda stila diskusijās dzimst "leģendas", kas var stipri sagrozīt jaunākiem kolēģiem prātu. Un Dies,pas, ja vēl tiek pieminēts maģiskais "magnum", tad rodas neizbēgama asociācija ar "malto gaļu", "pusizmestiem bukiem" un citādākām muļķībām. Esmu ieskatos, ka jāraksta lietas, kuras rakstītājs lieto, vai vismaz kādreiz ir lietojis:)
Ne spalvas!