Šodien vārdadienu svin Dzintara, Dzintars, Dzintra, rītdien - Persijs, Vaida, Klaudija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - oppā

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 41 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 21.09.2009. 23:00

Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2014-02-11 12:32
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mālpils
Medību stāžs: 10
19.08.2009. 11:59
Zinu tikai to, ka tie, kuri bļauj - "nafig vajag", to bļauj tikai tāpēc, ka jābļauj....
Eksis, ja arī maksās, tad tik, cik maksā polša pudele, a pa to neviens nebļauj... Un tam naudas pietiek visiem...
Ja paskatās, kā kārto šaušanas eksi jaunie mednieki... ĀRPRĀC... lielākā daļa tikai caur paziņām, tikai ar milzīgu piepūli... Da liela daļa mednieku nezin, kurš stobrs pirmais šauj VIŅU ierocim!!!
Ko ta teiktu, ja būtu katru gadu eksis kā Somijā, Zviedrijā... un ja nenoliec - tik uz putniem?????
PASAKI KAUT VIENU ARGUMENTU - KĀPĒC NEVAJAG????
Valdis
Pēdējo reizi manīts 2012-01-31 12:57
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: pie dabas
Medību stāžs: 15
Aprīkojums: ...lielākais
Suņi: 2 kuces
Medību trofejas: 4
19.08.2009. 12:16
izlasiiju tikai peedeejo komentu(Anda Anspoka) un varu tam tikai piekrist. neieshu lasiit 40 komentus ar standarta basnju, kuru ikdienaa var dzirdeet/lasiit pie katras teemas, kuraas kaadas izmainjas plaanojamas un nedod dies ja veel kaads lats vairaak izmainju deelj buus jaanoteeree...
ir bishku jaapasijaa CCCP paaudze, kas shauj ar teeva atstaataam patronaam (pashi biezzi jau vecteevi buudami), kas nevar ieshaut 1 metra dieametraa uz 35 metriem, kas nekad neko nav apjeegusi ne no iero4iem, ne muniicijas, ne shaushanas tehnikaam - kaa saka laiks maaciities (labaak veelu nekaa nekad). taapat arii jaunajiem buus lielaaka motivaacija kautko iemaaciities uz visu dziivi (nevis tikai uz nokaartoshanas eksaamenu)
Kārlis
Kārlis
Pēdējo reizi manīts 2014-12-07 23:55
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: 11 gadi
Aprīkojums: Browning Gold Fusion
19.08.2009. 12:17
Arguments - šautuvju lobēšana neiztur kritiku, jo no tiem atsevišķajiem latiem pieļauju nesedzas pat pašizmaksa un lielākie šī argumenta piesaucēji pat nenojauš, cik izmaksā uzbūvēt un, cik uzturēt normālu šautuvi! Vairāk tas viss izskatās pēc uzmanības novēršanas no savas nevēlēšanās un neprasmes apliecināt medniekam nepieciešamo minimumu šaušanas prasmēs! Un pareizi Andis komentēja, ka liela daļa pat nezin, kurš gailis kuram stobram!
Oskars
Oskars
Pēdējo reizi manīts 2024-05-14 16:34
Atrašanās vieta: Mītava, Vecumnieki,Jaunbērze
Medību stāžs: Ir
Aprīkojums: 32.kal; 12.kal; 30-06.
Suņi: Plānos ir
19.08.2009. 12:35
nu jus cali (pedejie 3 kom pirms mana - anda,valda un kārļa...) iebraucat auzas ar saviem komentariem!
kad jus esat kaut vai klat bijusi kada sausanas examena jaunajiem medniekiem????ta vien liekas ka tanis laikos kas visu darija caur pazinjam - nokartojas un bernus taisija!!!!Kurš stobrs var šaut pimais ja pielādē tikai vienu stobru un sauj pa vienam savienam nevis dupletus?!?!?!?!?!karlis ozols - Arguments - šautuvju lobēšana neiztur kritiku, jo no tiem atsevišķajiem latiem pieļauju nesedzas pat pašizmaksa un lielākie šī argumenta piesaucēji pat nenojauš, cik izmaksā uzbūvēt un, cik uzturēt normālu šautuvi!(..) tu tikko pats devi ljoti labu argumentu kpc tas ir izdevigi sautuvem - cik izmaksa uzbuvet un uzturet...cik ir tadu sautuvju kur var nolikt to examenu?uz vienas rokas var saskaitit un tgd parekini - apm 22 000 mednieku uz paris sautuvem, katrai pa kadiem 4000 vai pat 5000 mednieku un sareizi so skaitu ar naudinjam kas jamaxa par sausanu....
Raimonds
Raimonds
Pēdējo reizi manīts 2025-09-04 23:06
Atrašanās vieta: Mežmaliņa
Medību stāžs: 1992
Aprīkojums: Norrmāls...
Suņi: Dvorterjērs
19.08.2009. 12:40
Nu viens vienīgs ūdens... Te negāja runa par jaunajiem, bet gan par esošajiem večiem, tā kā sorry! Jā esmu pie bļāvējiem nafig un tik un tā nav argumentu KALAB! Un smieklīgi ka te kāds sāk pielīdzināt polšiem... Redz te jau parādās... kā Somijā, kā Zviedrijā a man pofig kā tur, es esmu Latvijā, un gribu lai te ir kā te...
Vldim, kurš nelasīja bet piemin PSRS, cik Tu tādus vīrus zini un esi reāli dzīvē satapis, cik tavā kolektīvā tādu ir
kas shauj ar teeva atstaataam patronaam (pashi biezzi jau vecteevi buudami), kas nevar ieshaut 1 metra dieametraa uz 35 metriem, kas nekad neko nav apjeegusi ne no iero4iem, ne muniicijas, ne shaushanas tehnikaam - kaa saka laiks maaciities (labaak veelu nekaa nekad)
, jeb tāpat kā visi, es ieskaitot pļurksti pļurkstēšanas pēc??? Nekā personīga, uzradās interese?
Raimonds
Raimonds
19.08.2009. 12:43
Jā kurš zin kā ir Ķīnā, mošk no viņiem ko pārņemam, un gan jau kāds uzvārīsies, kas ideju bīdīs...
Slēpts
19.08.2009. 12:45
Kārli!
Izbūvēt šautuvi maksā naudu. Būvēja ne jau pa savu naudu, bet par kredītiem. Nauda ir jāatdod- vienalga vai tur kāds iet šaut vai neiet. Rindas pēc šautuvju pakalpojumiem šodien nav. Un argumenti- ka man nevajag klientu , kuram BŪS jāmaksā pēc spēkā esoša cenrāža- nu piedod- NAV tāda uzņēmuma šodien, kas attiektos no klienta, un protams viņa naudas.
Tāpēc mētāties ar argumentiem , ka šautuvju īpašniekiem medniekus nevajag- pilnīgi nepamatoti.
Andis Anspoks.
Par šo tēmu ir rakstits vairākkārtīgi. Man piedāvātais risinājums bija kompleksi ieviest arī autobraukšanas iemaņu pārbaudi- eksāmenu CSDD, jo atkārtošos vēlreiz - ceļu satiksmē katru gadu iet bojā n- tās reizes vairāk cilvēku nekā medībās.
Un tagad pasaki kaut vienu argumentu , kāpēc nevajag eksāmenu bruakšanā??
Starp citu - ir pāris Drošas braukšanas skolas- kuras nu dikti laimīgas būtu, ja katram autovadītājam vajadzētu viņu izdotu apliecību reizi trijos gados.
un trešo reizi atgādināšu- ŠAJOS grozījumos pārlikšanas eksāmeni NETIEK noteikti, protams, ja valdības sēdē, kāda spalvaina roka šo teikumu nepievienos.
Raimonds
Raimonds
19.08.2009. 12:49
Nu rau, un ne viens vien tā domā kā es un Ivars, nu mēs pieņemam argumentus pretējam, aiziet, varbūt šodien kāds mani pārliecinās par pretējo... bez spalvainām rokām ar reāliem skaitļiem???
Janis
Janis
Pēdējo reizi manīts 2023-08-01 13:22
Lietotāja statuss: Lietotājs
Mednieku organizācija: Pie Mednieku ugunskura
Atrašanās vieta: Salaspils
Aprīkojums: Tikka M695 30/06, Toz 34 E
Suņi: Dvorterjers, spalvainos ņem!
Medību trofejas: 11
19.08.2009. 13:00
Tas ka jasasauj normativi tas ir viens un jadomaa ka nekas pardabisks, otrs ir tas kas notiek ja ar pirmo reizi nesasauj, kadas atlaides medniekam kuram ir 80. gadu, cik reizes drikst kartot... un ir jau vel daudz dazadu ne mazsvarigu sikumu, piem no nakamgada pienems un tad visi ka aitu bars reizee skries saut...??? Krievu laikos cik saprotu ja nepeji sasau normu tad paliki bez plintes...!!! Jagaida kad apstiprinas tad vares izteikties pa istam.....!!! :)
Slēpts
19.08.2009. 13:07
+1 Raimondam.