Ieiet Čomaks veikalā un Pārdevējam prasa, Č- jums būtu laba optika medībām? P- Jā reku šitas Meoptas ir baigi labs, Č- a cik viš maksā? P- 600Ls, Č- blin, a nekā dārgāka nav? P- hmmm.. reku Swaro pa 2500Ls, a kāpēc negribi to Meoptu? viņš tikpat labs. Č- ta draugi nesapratīs... :)))
Nu IR tāda kategorija kas vienmēr grib mērīties krāniņiem, nekur no tā neizbēgt.
Es mantas vērtēju pēc funkcionalitātes un kvalitātes, nevis pēc cenas.
Aldi, man nav arī saprotams kapēc Tu vienmēr uzskaiti brendus, tipa Zeiss, Blaser, Land Cruiser, Mersedes, neviens no šiem brendiem neartodas mana topa augšgalā. Gribi zināt smalkāk taisi jaunu tēmu, nu tipa "Mani sapņu brendi", vai kaukā tā..
Atvainojos tēmas lasītājiem par galīgo OFFtopic, vairāk tā nedarīšu.
PS. kas Tev teica ka es nevaru atļauties samaksāt par Zeisu un Bleizeri utt.?
Juri, bet vai Tu pats savas domas ņem par pilnu?
Ivo, ne jau par to ir runa. Ir daudz labu optiku, bet katra attiecīgi maksā, cena atkarīga no stiklu kvalitātes no garantijas ilguma no atpazīstamības no tā cik progresējoša ir dotā firma un spejīga uzdrošināties saviem esošajiem un potenciālajiem klientiem katru gadu pasniegt kaut ko jaunu, bet citi štancē gadu desmitiem vienu un to pašu bez jebkādām inovācijām. Rodas jautājums vai vispār ir taktiski salīdzināt tik atšķirīgus brendus? ES personīgi esmu salīdzinājis ļoti daudz optiku un varu teikt ka atšķirība ir un liela.
Ja cilvēks nevar atļauties maksāt piemēram par Zeiss, Blaser, Land Cruiser un t.t., tad nevajag apgalvot ka tas nav vajadzīgs, vai arī ka tas ir tas pats tikkai daudz reizes dārgāk, tā nemēdz būt, atšķirība ir vienmēr.
Ar cieņu un nevajag to uztvert personīgi.
Domāju, ka Monarch X jau ir Swaro līmenis, tik pats redzi, ka ar palielinājumu tā pašvaki priekš snaipinga, bet tas ar izgaismoto priekš medībām IMHO pa dārgu.
Burrisa kolimators ir OK, nekādu pretenziju, lai gan esmu aplasijis visus tos "ekstrēmos" loriņus, kas aizsedz redzeslauku pat tēmējot ar abām acīm vaļā.
Ja velies iegādāties kolimatoru, iesaku Zommerā papētīt mazo Aimpoint Micro R1, tad pasūtīt kaut vai DNRSp, vai arī noskaidrot par Leupold Tactical Prismatic Illuminated Circle, esot baigais vells, bez baterijas strādājot. Galvenais šo verķu pluss ir mazie gabarītizmēri.
kursh swaro maksaa 2500Ls????apmeeram meeneshus 3-4 atpakalj man stabu ielaa SWARO Z6i 2-12x50 piedaavaja par apmeeram 1200 Ls....
Nu IR tāda kategorija kas vienmēr grib mērīties krāniņiem, nekur no tā neizbēgt.
Es mantas vērtēju pēc funkcionalitātes un kvalitātes, nevis pēc cenas.
Aldi, man nav arī saprotams kapēc Tu vienmēr uzskaiti brendus, tipa Zeiss, Blaser, Land Cruiser, Mersedes, neviens no šiem brendiem neartodas mana topa augšgalā. Gribi zināt smalkāk taisi jaunu tēmu, nu tipa "Mani sapņu brendi", vai kaukā tā..
Atvainojos tēmas lasītājiem par galīgo OFFtopic, vairāk tā nedarīšu.
PS. kas Tev teica ka es nevaru atļauties samaksāt par Zeisu un Bleizeri utt.?
Ivo, ne jau par to ir runa. Ir daudz labu optiku, bet katra attiecīgi maksā, cena atkarīga no stiklu kvalitātes no garantijas ilguma no atpazīstamības no tā cik progresējoša ir dotā firma un spejīga uzdrošināties saviem esošajiem un potenciālajiem klientiem katru gadu pasniegt kaut ko jaunu, bet citi štancē gadu desmitiem vienu un to pašu bez jebkādām inovācijām. Rodas jautājums vai vispār ir taktiski salīdzināt tik atšķirīgus brendus? ES personīgi esmu salīdzinājis ļoti daudz optiku un varu teikt ka atšķirība ir un liela.
Ja cilvēks nevar atļauties maksāt piemēram par Zeiss, Blaser, Land Cruiser un t.t., tad nevajag apgalvot ka tas nav vajadzīgs, vai arī ka tas ir tas pats tikkai daudz reizes dārgāk, tā nemēdz būt, atšķirība ir vienmēr.
Ar cieņu un nevajag to uztvert personīgi.
Pašam smiekls nenāk, vai varbūt Tu visus esi nolēmis uzjautrināt?
Ja velies iegādāties kolimatoru, iesaku Zommerā papētīt mazo Aimpoint Micro R1, tad pasūtīt kaut vai DNRSp, vai arī noskaidrot par Leupold Tactical Prismatic Illuminated Circle, esot baigais vells, bez baterijas strādājot. Galvenais šo verķu pluss ir mazie gabarītizmēri.