Andi, Ilgvars pareizi runā par melnon apli. Vakar pat salīdzināju savu kapsi ar doktoru un čomam SVAROVSKI .Pat svarovskim ir redzams šis melnai aplis bet dzidruma asums ir kvalitatīvāks. Cita klase.Doktors arī ir labs ,bet ne tā k kā kaps.Personīgi... Katram savi viedokļi.
Te nu laikam ir tas gadījums, kad labākais salīdzinot ar kaut ko. Pieņemu, ka sieniņas redzēsana ir tāda - bija man HAKKO SuperB ar 30mm korpusa "trubu" mazajai karabīnei. Likās ka bilde būs tāpat kā Leupoldam ar identiskiem parametriem (runa neiet par bildi vakara krēslā, lēcu pārklājumiem, u.t.t.), bet vienkārši "attēla" lielums. Nekā, tāda sajūta, ka truba gan ir 30mm, bet "iekšas" 25,4mm un šajā gadījumā var teikt ka Haķim redzēju kārtīgu "melno apli gar redzeslauka malām" un kad krēslā ierubīju izgaismoto punktu, tad arī trubas sieniņas, savukārt var teikt ka Leupoldam pareizi noregulējot palielinajumu, "melno apli" vai sauc kā gribi, praktiski neredz.
Verner, esmu grozījis pietiekami Kapsu! Nu jejbogu, paskaidroti dumajiem, kas ir optikas sieniņa un kā izpaužas viņas neredzēšana??? :)
A ja reiz salīdzini ar citām optikām, kādām tieši esi salīdzinājis KAPSu un kurām ir tā sieniņas redzēšana???
Anndi vai tu esi skatījies un lietojis kaps ,vai gudrus papīrus esi lasījis?Un par optikas sieniņas neredzēšanu krēslā-nu pašam vajag tikai provēt nevis gudri runāt.Tā nav nevienai citai optikai-cik es zinu.
A ja reiz salīdzini ar citām optikām, kādām tieši esi salīdzinājis KAPSu un kurām ir tā sieniņas redzēšana???