Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
15.10.2007. 15:33
Es decembrī pirku Leupold VX-III no dnrsports.net...
Piegāde, no naudas noņemšanas brīža, ja nekļūdos 5 dienas, shippings Global Express izmaksāja 30 USD, piekam kurjerpasts pieveda preci uz ofisu un neviens man neprasīja 18% :)
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
15.10.2007. 14:31
Vispār jau tas Leupold VX-III par savu cenu liekas interesants. Arni, vai Tev ir pieredze ar to DNRsports? Cik maksā šipings, cik ātri piegādā, vai var sarunāt kā gift (lai nav jāmaksā 18% PVN + muita)? Un kādas vispār atsauksmes par šo tēmēkli?
No ASV var pasūtīt jebkuru izmēru un modeļu optikas no visas pasaules, kas ir konkrētā internetveikala sortimentā, tai skaitā arī ar 30mm trubu. Galvenais, kas patīk un cik naudas gatavs samaksāt. No galvas varu pateikt par Leupoldu - European scopes, VX-III, Mark4, VX-L, VX-7, kā arī eiropā ražotos optiskos tēmekļus, tās pašas Meoptas, Zeiss, Kahles, Swarovski. Var paskatīties arī www.opticsplanet.net, bet pirkšanas pieredzes šeit man nav.
Es arī savus ņēmu DNRsportā un gandrīz viss bija OK. Nebija dažu pozīciju no aksesuāriem(čeholiņš, u.t.t.).
Lai arī Leupolds ir vidējās klases optika, taču pasūtot no ASV, tā ir ar lielisku cenas-kvalitātes attiecību.
15.10.2007. 11:46
Šobrīd ir labs USD/LVL kurss, es savu Leupold pirku http://www.dnrsports.com/acata... iesaku - viss notika čotka, kurjerpasts par 30 USD piegādāja uz ofisu :)
Man ir docter un esmu gandriz apmierinats. Plana ir Leupold VX-III.
Optika ir domata medibam nevis sausanai pa merki, ja pa merki tad mark-4 janem. Vel es skatijos kahles optiku, gana interesants razojums.
Čehu MEOPTA tieši tāpat kā DOCTER agrāk bija ZEISS rūpnīcas, tikai tagad katra strādā par sevi. Paskataties mājas lapas un salīdziniet Vācietis pret Čehu nobāl savā produktu klāstā. DOCTOR vispār gāja ļoti plāni un ar saviem jaunajiem unipoint modeļiem bija galīgi apdirsies un nevarēja saprast kāpēc tie nestrādā.
LEUPOLD ir laba optika protams ja tā ir ražota ASV, bet nevis ĶTR. BURRIS arī nav slikta, bet skatoties caur to liekas, ka atkal rokās paņemts kārtējais ķīnietis, mazs redzes leņķis un iekšpusē visas skrūves kā uz paplātes.
Ja kāds ir atradis savu ideālo optiku kura apmierina viņa tehniskās prasības un cenu, kas nav mazsvarīgi, tad tas ir super, bet tikkai nevajag teikt, ka citi ražojumi ir sūds, par dārgu vai nevajadzīgi, tad varu pateikt to, ka ne LEUPOLD ne BURRIS nav augstākās klases optikas, jo augstāko latiņu aizņem citi optiku monstri un nav te neviena eksperta kurš par to varētu gudri spriedelēt. Tāpēc novēlu veiksmi izvēlē. Ar cieņu.
14.10.2007. 22:23
Mjā, salīdzināt Meoptu ar Docter vai Zeiss un vēl piesaukt Ls 120..:)
Patreiz esmu Leupolda VX-III modeļa īpašnieks un nejūtos vīlies, tapēc vilkšu deķi uz savu pusi.
Piegāde, no naudas noņemšanas brīža, ja nekļūdos 5 dienas, shippings Global Express izmaksāja 30 USD, piekam kurjerpasts pieveda preci uz ofisu un neviens man neprasīja 18% :)
Lai arī Leupolds ir vidējās klases optika, taču pasūtot no ASV, tā ir ar lielisku cenas-kvalitātes attiecību.
Optika ir domata medibam nevis sausanai pa merki, ja pa merki tad mark-4 janem. Vel es skatijos kahles optiku, gana interesants razojums.
LEUPOLD ir laba optika protams ja tā ir ražota ASV, bet nevis ĶTR. BURRIS arī nav slikta, bet skatoties caur to liekas, ka atkal rokās paņemts kārtējais ķīnietis, mazs redzes leņķis un iekšpusē visas skrūves kā uz paplātes.
Ja kāds ir atradis savu ideālo optiku kura apmierina viņa tehniskās prasības un cenu, kas nav mazsvarīgi, tad tas ir super, bet tikkai nevajag teikt, ka citi ražojumi ir sūds, par dārgu vai nevajadzīgi, tad varu pateikt to, ka ne LEUPOLD ne BURRIS nav augstākās klases optikas, jo augstāko latiņu aizņem citi optiku monstri un nav te neviena eksperta kurš par to varētu gudri spriedelēt. Tāpēc novēlu veiksmi izvēlē. Ar cieņu.
Patreiz esmu Leupolda VX-III modeļa īpašnieks un nejūtos vīlies, tapēc vilkšu deķi uz savu pusi.