Nu vel man domat ka labs pirmais ierocis pa leto ir remington 770(laikam) Nu tas letais pa 360Ls laikam, ar visu optiku. Noperc, paskaties un ja nepatik pardosi a to IZ18 pec tam tikai uz liepajas metalurgu naglam.
Fufelis sākas no tā, ka pašam potenciālajam pircējam nav konkrēta jautājuma, kādā virzienā ko viņš grib. |Sajā forumā viņš var saņemt atbildes no visu iespējamo brendu ieroču īpašniekiem, kur katrs slavē savu. Piekrītu, ka tas, kas mums ir, tas mums der un ir "manējais", bet vai tas derēs viņam? Kāda nozīme šādiem ieteikumiem? Tāpēc jau es kuro reizi uzsveru, ka ir nepieciešamas labas priekšzināšanas, tad arī jautājumi būs pavisam konkrēti, un būs gandarījums uz viņiem atbildēt, jūtot, ka cilvēks šajā jomā kaut ko saprot un zina. Ja nav gūtas pamatzināšanas no kompetentiem informācijas avotiem, tad no nostāstiem un forumiem gudrs nekad netiksi.
Nu veči,kāpēc viss ir fufelis?Tā ir mūsu pieredze,un cilvēks izvērtējot mūsu pieredzi pieliekot klāt savu saprašanu izvērtēs kas viņam der.Protams visu izvērtējot vajag sev vēlamo verķi atrast kam ir un izmēģināt.Šajā gadījumā cilvēks pērk pirmo vītni medībām.Kad būs apguvis pamatus gan jau nopirks nākamo medībām + sportam.Ja āķis ir lūpā, reti kad apstājas pie viena stobra.
Ja pietrūkst pacietības apgūt teoriju par vītņstobru medību šaujamieroci un munīciju, bet gribas ātrāk praktiski šaut, var sākt arī ar IZH-18 ( kaut kādi 160-180Ls)+ Jahti-Jaht tēmekli par 100 LS. Kaut kādi atzinumi jau radīsies, bet bez teorētiskām zināšanām tomēr neiztikt, citādi vienalga nesapratīsi, kur ir vaina - ierocī, optikā vai šavējā. Daudz grāmatu ir jāizlasa un n-tās reizes jāpārlasa. Tad, ja būs vēlēšanās varēsit uzdot konkrētus jautājumus un pavisam savādāk vērtēsit atbildes. Pagaidām šajā forumā viss sarakstītais ir pilnīgs fufelis, lai izdarītu izvēli vītņstobra iegādei. Un atkal, protams var sākt no gala...kāds jautājums tāda atbilde.
Personiigi man ir Izh-27M-M (Pirkts@Zommers) un esmu apmierinats , nekaadu problemu ar shamo nav bijis .
Shada slaveshana/nodir.... tiek noverota netikai shai forumaa , bet arii citos forumos ar citaam temaam !
Piezīme vietā. Vispirms pašam priekš sevis jātiek skaidrībā par kalibriem, to pielietojumu, kādus dzīvniekus gribi medīt, kādos medību veidos ieroci izmantosi, jāizstudē un jāgūst priekštats par kalibru ballistiku, kad tas ir apgūts, sāc studēt munīcijas veidus un to pielietojumu. Radīsies kaut kāda skaidrība, ko tu pats gribi un kas tev ir vajadzīgs. Tad staigā pa bodēm un sāc aptaustīt tieši to, ko tev vajag un izdari secinājumus, kas tev no visda tā vislabāk der. Šajā forumā vari apjautāties tikai par cenām un iegādies vietām, kad pašam ir skaidrs, ko gribi. Savadāk no šī foruma tev cik garš tik plats, un ilgi pirksi un pārdosi, pirkstos kozdams, kamēr atradīsi savu īsto ieroci.
Shada slaveshana/nodir.... tiek noverota netikai shai forumaa , bet arii citos forumos ar citaam temaam !