Paldies visiem par viedokli un padomiem !
Pēdējais:
Andi ! Par 7x64... Man šķiet stipri līdzīgs tevis ieteiktajam .30-06... Jaudas ziņā un tā...
Kur tad knifs ? Mani savukārt vairāki aģitē uz 7x64... Vispār pats biju domājis par .308win....
Visādos forumos runā par to, ka kvalitāte švaka, aizslēgs ir trausls un citādas fīčas! Es pats neesmu baigi čekojis, bet arī netaisos! Ja ir izvēle starp 75 un 85, noteikti ņem 75!
Neņem 7x64, goda vārds neiesaku! ņem veco labo .30-06 tad jau!
Leupold ir ASV kompānija, ļoti kvalitatīva! Dzidri stikli, laba mehānika, mūža garantija, izturīgs...
www.leupold.com
Blaser, manuprāt, neatbilst cena-kvalitāte ziņā!
Dzive viss ir relativs... ja var atlauties, tad labak pirkt to, kas ir patikami gan estetiski gan praktiski... Ari nav mazsvarigi pardevejs - man pilnigi atsita pirkt karabini gan Stabu iela (sakotneji skatijos uz brauninu) un ari Zommeraa mani nu ta maigi sakot "pasutija". Strelniekaa toties ar mani ka ar normalu cilveku parunaja. Man ari sakuma budzets bija ap 2000Ls, bet..... gala rezultata pieauga. un es nenozeloju. 7x64 mani ari loti apmierina. Tiesa prasas pec otras karabines sikajiem zvereliem, bet visam savs laiks
Pēdējais:
Andi ! Par 7x64... Man šķiet stipri līdzīgs tevis ieteiktajam .30-06... Jaudas ziņā un tā...
Kur tad knifs ? Mani savukārt vairāki aģitē uz 7x64... Vispār pats biju domājis par .308win....
Leupold ir ASV kompānija, ļoti kvalitatīva! Dzidri stikli, laba mehānika, mūža garantija, izturīgs...
www.leupold.com
Blaser, manuprāt, neatbilst cena-kvalitāte ziņā!