Rezultāts- no 7 bebriem-40 kg gaļas, sanāca 118 desas līkumiņi.
Slēpts
16.12.2015. 22:40
Cik ļoti no bebra (priekš desām) jāņem nost tauki. Bebru nekad neesmu gatavojis, lasot forumā- vieni saka, ka tauki jānoņem pilnībā+plēves (samazinot arī ''bebra piegaršu''), citi saka, ka uz rudeni bebri esot treknāk, līdz ar to mazāk jāliek cūkas speķis (no tā es izsecinu, ka tauki netiek ņemti nost). Iepriekšējā šīs tēmas lapā arī neizskatās, ka kaut kas būtu ''attaukots''. Lūduz uz palīdzību, jo iepriekš ar bebriem nav bijusi darīšana. :)
Ja pareizi nodīrāsi, nesasmērēsi ar dziedzeru saturu gaļu, nekas nost nav jāņem .Bebra piegarša, kuiļa un buļla garša ir tikai nevīžības un aplamu" tradīciju" rezultāts.
Slēpts
17.12.2015. 01:11
Nu nu Mārci, dīrā to bulli baura laikā kā gribi mīzalu garša vienalga ir. Samazināt protams var , bet es tok pateikšu kas tas ir.
Kas ir, tas ir- apetītes līmenis aug jau no bildes vien:)
Slēpts
17.12.2015. 12:44
Ja pareizi nodīrāsi, nesasmērēsi ar dziedzeru saturu gaļu, ...
Ar ''dziedzeru saturu'' ir domāts tas kas ir dziedzeros- dzeltenā masa, vai arī pieskaitāms urīns, kurš mēdz izspiesties, nedaudz piespiežot attiecīgajā vietā?
Pēc tā, ka uz galda blakus garšvielām atrodas kristāla dozators, es teiktu, ka tas vairāk ir domāts priekš malēja... tā teikt klusajai dabai. :)
Ar ''dziedzeru saturu'' ir domāts tas kas ir dziedzeros- dzeltenā masa, vai arī pieskaitāms urīns, kurš mēdz izspiesties, nedaudz piespiežot attiecīgajā vietā?