Es tikai neiebraucu priekš kam smagajam stobram vēl atsvarus karināt? Laikam stils tāds:) Ar Gaņģa veco Tiku, kam smagais Lotahr- Walter stobrs var ideāli šaut. Kaut kā mačos neesmu manījis nevienu smago stobru ,kas būtu apkarināts ar atsvariem. Ar manu Lovacka karabin bez atsvara gan iet kā pa celmiem SK 100. Interesanti ,kurš tad to verķi tirgo?
Priekš .222Rem nav Barnaul cieto ložu, ar kurām var sačakarēt stobru, un stobra resurss ir stobra kanāla un čaulas ietilpības attiecība, kas ir viena no mazākajām visā kalibru klāstā.
Pēdējās bildes dēļ, kur sakarināti auto disku atsvari, neticu, ka tikai 150 patronas izšautas... Bet jebkurā gadījumā .222 ir tik pat kā neizšaujams kalibrs...
Vienu tādu pāris mēnešus atpakaļ tirgoja Salaspilī, biju apskatīt, labs mēlītes nospiediens, bet pasmags dēļ resnā stobra un lādējams pa vienai patronai, bez aptveres. Šautuvei labs, bet medībām ne īsti. Savukārt, no munīcijas pieejamības/cenas viedokļa, šautuvei gribētos tieši .223. Man pagadījās labs Mannlicher Pro Hunter 223, to arī paņēmu.
Plūri balistiskajās tabulās. Kaut vai tajā pašā vihtas lādēšanas manuālī. Labāks nebūs, bet sliktāks arī ne. Šis ir Anschutz nevis Savage axis, vai Zastava . Cita, augstāka klase. 150 šāvieni 222rajam nav nekas. 750 jurīši, tas ir 500 ls vecā naudā ar visiem riņķiem. Ja man vajadzētu plinti brauktu paskatīties.
nu, drusku atkāpjoties no tēmas, priekš kam obligāti likt 56 mm diametra lēcu, jo stiklu kvalitāte nozīmē vairāk nekā diametrs :) bet nu tas tā. Finanses, kā saka, reizēm arī dzied romances.
viena modeļa ietvaros cenā nebūs daudz lielāka, bet bilde gan būs labāka.
https://www.ss.lv/msg/lv/enter...
viena modeļa ietvaros cenā nebūs daudz lielāka, bet bilde gan būs labāka.