Labdien!
Vēlos mazliet pakonsultēties!
Esmu nobriedis iegādāties mazkalibreni (kalibrs 22 wmr). Ierocis Savage 93(...).
Ko saka par to lietotāji un pieredzes bagātāki mednieki? Varbūt Cits kalibrs un cits ierocis?
Par naudām runājot tad 200 - 300 ls pliks ierocis.
Ar cieņu, Raitis
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
13.02.2012. 16:44
Dzintara skolai nav ne vainas un tāpēc diez vai links ar radniecīgu info spēj kaitēt. Dzintars malacis - vismaz tiem jaunajiem, kuriem ar slāvu mēli pavājāk, Dzintars ir nenovērtējams ieguvums.
Labdien,Taisos pirkt savu pirmo bisi.Bet nevaru izlemt kāds kalibrs man ir piemērots:)Mēdīt taisos pīles,stirnas,mežā cūkas un stbriežus.Un vai ar pusautomātu drīkst medīt no 18 g vecuma??:)
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
13.10.2013. 19:47
Šodien, 18:42
Labdien,Taisos pirkt savu pirmo bisi.Bet nevaru izlemt kāds kalibrs man ir piemērots:)Mēdīt taisos pīles,stirnas,mežā cūkas un stbriežus.Un vai ar pusautomātu drīkst medīt no 18 g vecuma??:)
Viennozīmīgi 12 kalibru. Ar pusautomātu no 18 gadu vecuma vari, bet neiesaku. Labāk sāc lēnā garā ar boksenīti un tālāk kad nāks pašam saprašana, tad arī zināsi kam kad būsi gatavs. Stertējot ar pusautomātu var gadīties sap....s meistarībā...:D
Par visim pusautomātu nīdējiem un kas neiesaka tos jauniem medniekiem atminos George Digweed MBE teikto žurnālam "Medības"! :D
Bet nu ko te iebilst - visi mēs takš gudrāki un dzīvē vairāk redzējuši! :D
Arvīd!
Tieši man nekā pret pusautomātiem nav, bet kā pirmo ieroci nekad neieteiktu iegādāties ar pusautomātu, jo kā un jaunaam visādi var gadīties, un pusautomāts kaut arī tikai trīs patronas pietiek lai ietietu azartā un nedot Dievs nelaime.
Par maseni piekrītu pilnīgi pietiek papīram un sīkajiem dzīvniekiem 22lr, Nu 22wmr ar nav slikts.
Man pašam personīgi 22 lr un pilnīgi esmu apmierināts, krīt sakos no vārnām un žagatām beidzot ar lapsām un bebriem :)Apsis arī tajā sarakstā :)
Vēlos mazliet pakonsultēties!
Esmu nobriedis iegādāties mazkalibreni (kalibrs 22 wmr). Ierocis Savage 93(...).
Ko saka par to lietotāji un pieredzes bagātāki mednieki? Varbūt Cits kalibrs un cits ierocis?
Par naudām runājot tad 200 - 300 ls pliks ierocis.
Ar cieņu, Raitis
Tieši tā . Papīra caurumošanai un nelimitētajiem pilnīgi pietiek ar 22Lr un patronas lētākas.
Nu Juri - Dzintara skolai cauri i .Vieningi mūsu jaunatne krievu val.zin sliktāk par angļu.
Viennozīmīgi 12 kalibru. Ar pusautomātu no 18 gadu vecuma vari, bet neiesaku. Labāk sāc lēnā garā ar boksenīti un tālāk kad nāks pašam saprašana, tad arī zināsi kam kad būsi gatavs. Stertējot ar pusautomātu var gadīties sap....s meistarībā...:D
Bet nu ko te iebilst - visi mēs takš gudrāki un dzīvē vairāk redzējuši! :D
Tieši man nekā pret pusautomātiem nav, bet kā pirmo ieroci nekad neieteiktu iegādāties ar pusautomātu, jo kā un jaunaam visādi var gadīties, un pusautomāts kaut arī tikai trīs patronas pietiek lai ietietu azartā un nedot Dievs nelaime.
Par maseni piekrītu pilnīgi pietiek papīram un sīkajiem dzīvniekiem 22lr, Nu 22wmr ar nav slikts.
Man pašam personīgi 22 lr un pilnīgi esmu apmierināts, krīt sakos no vārnām un žagatām beidzot ar lapsām un bebriem :)Apsis arī tajā sarakstā :)