Šodien vārdadienu svin Ilga, rītdien - Telma, Bruno
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Kas var pastastiit par Bereta gludstobriem?

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 9 lietotāji. Komentāru skaits 5. Pēdējais viedoklis 08.04.2008. 18:18

Slēpts
08.04.2008. 15:23
Manuprāt par vienīgo Eiropas ieroci ASV tu maldies , jo Mossberg ir Zviedru kompānija un pat IŽ-27 amīši lieto. Vienā ASV forumā dabūju palasīties - saka baigi labs esot tikai krievi varējuši apstrādāt labāk
Slēpts
Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2020-09-20 11:25
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Mednieku organizācija: MK Dzirnavnieks
Atrašanās vieta: Rīga
Medību stāžs: 8 sezonas
Aprīkojums: Sauer 202 Classic 7x64 Schmidt & Bender Zenith 2,5-10x56; Beretta White Onyx 12 cal.
Suņi: Angļu seters
Medību trofejas: 8
08.04.2008. 15:31
Man ir Beretta White Onyx. Neviena slikta vārda nevaru pateikt. Trāpu labāk nekā biju cerējis :) Īpaši ar lodēm....
Ilgvars
Ilgvars
Pēdējo reizi manīts 2026-09-08 12:41
Lietotāja statuss: Guru
Atrašanās vieta: Rīga, Gulbene un pēc vajadzības
Suņi: nav
Medību trofejas: 11
08.04.2008. 15:43
nu, Mossberg īstenībā ir tīra amīšu kompānija, kas pastāv kopš 1919. gada. Tas, ka viņiem emblēmā zviedru karoga krāsas, neko nenozīmē, ASV zviedru emigrantu pietiek. Ieroči no Eiropas tur nāk iekšā biezā slānī, kaut vai tās pašas Tikkas, ČZ un krievu plintes. Par to IŽ-27 gan taisnība, ne velti Remington viņu tirgo zem savas markas SPR-310 :)
Ilgvars
Rolands
Rolands
Pēdējo reizi manīts 2014-06-09 23:10
Lietotāja statuss: Lietotājs
Medību trofejas: 2
08.04.2008. 18:16
Es arī kaut ko varu par Berettu pateikt - man ir samērā vienkārša (teiksim - no lētā gala) 686 sporta šaušanai paredzēta (sportingam). Ņemot vērā manu ne visai stabilo šaušanu, gada laikā trenniņos un sacensībās esmu izšāvis apmēram 20 tūkstošus sporta patronu. Esmu šāvis arī ar lodi un ūdensputnu medībās, bet tas ir salīdzinoši neliels skaits patronu. Šaujot ar lodi gan vajadzētu piedomāt pie sašaurinājumiem stobra galos, kādus lietojat (ja tie ir maināmi, arī, ja nav - ar tranšejas ieroci nebūtu ieteicamas lodes). Vēl kaut kur biju dzirdējis, ka Beretta nemīl aukstumu - pilnīgas muļķības. Es gan nemīlu, jo šaut patīk tikai ar plikām rokām un paplāni apģērbtam, bet mana Beretta ir mierīgi izturējusi pat -20 grādu aukstumu. Un nobeigumā - pēc visa tā, ko es esmu izšāvis, ierocis ir kā jauns, es pat teiktu, ka vēl pastīvs (tikai nesakiet, ka nav eļļots, jo eļļu man pat liekas, ka reizēm par daudz lietoju,bet tā kā tā nepiedeg, mani tas īpaši netraumē).
Rolands
Rolands
Pēdējo reizi manīts 2014-06-09 23:10
Lietotāja statuss: Lietotājs
Medību trofejas: 2
08.04.2008. 18:18
Vēl kas - savējo pirku Lijā, jo zināju, ko gribu un man tie ieteikumi pārāk neietekmēja, bet Beretta ir arī Zommerā.