Dmitrij - neticu :)) pasauc ciemos, gribu redzēt tos mutantāžus, kas pat pēc 9,3 aiziet :))
Es arī šauju ar ekspansīvajām, nupat pārgāju uz bezsvina, un teksts par FMJ bija salīdzinājumam...
"...Pat FMJ buku apstādina momentāni, pie kam, pa lielam pat vienalga, kurā vietā trāpīts..." Biju trāpijis sturnu kazai aiz lāpstas - nokrita, tad piecelās un noskrēja 70m!!! Es arī gribu izmēģināt bezsvina lodes, Naturalis vai tam līdzīgas. Biju tikai izmēģinājis Naturalis 308.win kalibrā šautuvē, precizitāte ļoti laba, tikai nezinu kā strāda pa dzīvnikiem.
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
23.09.2009. 09:53
Arni, tikai nevajag. Ātrumā varu atcerēties vismaz 3 bukus, kas pēc 30-06 kalibra trāpījuma krūtīs (9,7 g SAKO Super Hammerhead) ir noskrējuši 50-100m un tikai tad nokrituši. Pie tam šaušanas attālums nevienā gadījumā nebija lielāks par 100m.
Jautājums "ļielo kalibru" īpašniekiem.Kādu munīciju izvēlēties 300win mag, lai varētu puslīdz sakarīgi uzšaut pa mazajiem.Pilnapvalkus lūdzu neapspriest.Tie šuj cauri bez liela efekta, ja netrāpa mugurstienī vai sirdī.
Sveiks Mārci M.
Laba munīcija priekš 300 Win Mag. ir HORNADY InterBond. Šī ir bondēta lode, kas atveras četrām lapām, neizjūk un saglabā savu svaru.
HORNADY InterBond 300 Win Mag. - 1,40 Ls/gab., domāju ļoti demokrātiska cena priekš šī kalibra.
Vairāk informācijas http://www.hornady.com/store/3...
Nu baigi jau līdzīgās Norma orix un s&b PTS.Varbūt kļūdos,bet ar tiem monstriem pa bukiem nešaušu.Cipars normāls.Manis pieminētās lodes mazākus medījumus par mežacūku ap 50-70 kg pamatīgi "paspridzina".Bukam mierīgi var maukt pa ribām un iekšas nav jāizņem, bebram norāva galvu. Nu šausmas.Saprotu,ka šitas kalibrs nav priekš sīkuļiem, tomēr varbūt ir kaut kas,kas man varētu derēt. Dažkārt tomēr gaidot lielos rodas nepieciešamība pēc "vieglākas patronas".
P.S. Vajadzēs saņemties un apmeklēt to Jēkabpils bodi.Visi jau dikti slavē.
Es arī šauju ar ekspansīvajām, nupat pārgāju uz bezsvina, un teksts par FMJ bija salīdzinājumam...
Laba munīcija priekš 300 Win Mag. ir HORNADY InterBond. Šī ir bondēta lode, kas atveras četrām lapām, neizjūk un saglabā savu svaru.
HORNADY InterBond 300 Win Mag. - 1,40 Ls/gab., domāju ļoti demokrātiska cena priekš šī kalibra.
Vairāk informācijas http://www.hornady.com/store/3...
P.S. Vajadzēs saņemties un apmeklēt to Jēkabpils bodi.Visi jau dikti slavē.