Jaunzem, man arī kādreiz pirms daudziem gadiem likās ka gludais kolektīvajām in spicais gaidei...
Tagad man ir gan parastās karabīnes, gan pusautomāts, bet visbiežāk es izmantoju pusautomātu. Un ne es viens tāds, pažīstu daudzus medniekus ar pieredzi kuri nonākuši līdz secinājumam ka pusautomāts Latvijas apstākļiem ir visuniversālākais ierocis.
P.S. par cenu... Nu nezinu vai 620 LVL par Remingtona pusautomātu ir daudz!? Vismaz aizej uz Zommers paturi rokā un apskaties. Nevajag baidīties lauzt kautkādus stereotipus...
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
18.04.2008. 07:45
Man personīgi ir gan Savage (223 rem), gan pusautomāts (H&K 30-06), tākā no personīgās pieredzes varu teikt:
1. Savage ir ļoti pat OK, ja paņemsi tad nenožēlosi...
2. Pusautomāts tiešām ir ļoti universāls ierocis, ja ne visuniversālākais...
3. Pusautomātam precizitāte neklibo, tie ir mīti ko te izplata daži nepieredzējuši onkuļi!
Tākā nevajag izplatīt mītus...
Tagad man ir gan parastās karabīnes, gan pusautomāts, bet visbiežāk es izmantoju pusautomātu. Un ne es viens tāds, pažīstu daudzus medniekus ar pieredzi kuri nonākuši līdz secinājumam ka pusautomāts Latvijas apstākļiem ir visuniversālākais ierocis.
P.S. par cenu... Nu nezinu vai 620 LVL par Remingtona pusautomātu ir daudz!? Vismaz aizej uz Zommers paturi rokā un apskaties. Nevajag baidīties lauzt kautkādus stereotipus...
1. Savage ir ļoti pat OK, ja paņemsi tad nenožēlosi...
2. Pusautomāts tiešām ir ļoti universāls ierocis, ja ne visuniversālākais...
3. Pusautomātam precizitāte neklibo, tie ir mīti ko te izplata daži nepieredzējuši onkuļi!