nēnu vienkārši kārtīgs vīrs esi, izmet naudu par CZ un tad pa ķipa lēto notirgo un nopērc vēl vienu tieši tādu pašu tikai ar citu nosaukumu :D beigts var palikt. Saprastu, ja būtu pakāpies uz ko labāku, bet nē turpat :D
runājot Mārtiņ par to hatsan BT65 RB 6.35cal 330m/s es tev piekrītu ka šī ir stiprāka par manu cz 200 4.5mm bet lieta tāda ja paņemsim no kastes cz 200 buus kavlitatīvāka un būs vajadzīgi mazāki uzlabojumi kā hatsan ;)es nesaku ka cz 200 ir ideāla bet kvalitāte atbilst cenai un mani visaa visumaa apmierina tāpēc arī paņēmu otru tādu pashu.
pac galvenais ir stāsts kam viņa ir vajadzīga tam kam man vajag man pietiek ar sho modeli citām vajadzībām bus labāks hatsan kaut gan ja ir vajadzīgs Hunting tad es ņemtu atkal Gunpower jo tā bus kvalitatīvāka un cena arī nav mežonīga. un pirms spriežat par to cenu 450ls tur arī ietilpa komplektā optika kura arī nemaksā 20ls tāpēc viskopā sanāca tāds cipars un viņa man bija galīgi jauna nieka 100šāvieni izšauti piešaujot optiku.
tas bt65 jau bija tik kā piemērs ko var nopirkt par to cenu ko iepriekš minēji, starp citu hatsan savu kvalitāti ir diezgan uzlabojis un pašam bija iespēja izmeiģināt nu par to cenu pie tam viņa vēl ar magazīnu 10šāvieniem var ņemt, bet ir jau vēl daudz variantu kā piemēram walther dominator, BAM, Sumatra, un pat Evanix!
Žēl ka pārdevi Gunpower, skaņas modenatoru viņam var uztaisīt pa 15ls un legāli vai nenegāli protams par to esmu domājis arī es neliela pārbūve un jauda ir regulējama man piemēram ar nelielu skrūvgrieža pagriezīenu ir 12j, bet uz otru pusi ***J, par kalibru pamēģini nedaudz vējainā dienā ar 4.5 pašaut tici man katrs šāviens sanāks savādāks dēļ lodītes vieglā svara, saprotu ka tev ir vienkāršas vajadzības, bet man savādākas, protams medībām un kaitēkļiem man ir tam piemēroti rīki, bet iedomājies situāciju dzīvoju privātmājā vasarnīcu rajonā kur viss apkārt dzīvo iedzīvotāji un tur pat čum un mudž klaiņojoši slimi kaķi, katru dienu klīst noplukušas lapsas, redzēti arī jenoti, bērniem smilšukastes piedirstas un nomīztas, suns atrāvās kautkādu zarazu vetārstam nopogāju 120ls, sievas mīlulim britu kaķim arī patīk pa sētu pastaigāties un arī totālu caureju atrāvās.....man veinrez pietika ar maseni apdzīvotā vietā tak nešaudīsies, bet tagad kad redzu potenciālo zarazņiku viekārši atveru logu un ar savu pcp pukš un gatavs maisā un zem zemes, 3mēnešu laikā šo sprāgoņu skaitu esmu samazinājis par 37gab. brīvdienās patīkami patrenēties pa mērķi pašaut un neesmu nekāds maliķis un nebūšu, bet ja pilsētas dome diezgan vienaldzīgi uztver šādas problēmas nekas cits neatliek kā rīkoties pašam!
Aizmirsu pieminēt optiku, izmeiģināju te pat lv pirktu SUTTER un esmu pārsteigts 3x12x50/30mm truba 76ls ar sarkano punktu vai izgaismotu mildot vienkārši fantastika pēc parametriem tur 5000j triecienu, neaizsvīst un ļoti dzidra redzamība, paņēmu priekš 22lr un pcp par šadu cenu esmu ļoti apmierināts, pirms tam bija saskarsme ar hawke, zos, tasco uz 22lr nu nav tā dzidruma un vienmēr vakarā sēžot uz bebrakungu aizsvīda!
Nujā...simts metri divlatniekā....Vajag jau mazliet prasties kaunu. Ja kādreiz izdodas pa pudeli trāpīt, tas ir pavisam kas cits. Tamajai suttera optikai tīkliņa platums vien jau ir divlatnieks gandrīz 100m distancē. Kur vēl visas paralakses. Mazāk vajag liet ūdeni. Sašauj ar mazkalibreni papriekšu 100m konservu kārbā 5x pēc kārtas atklātā teritorijā, kur ir vējš un tad runā par pcp kaukādām ar sutteru. Divlatnieks būtu šāds
/>
Pie tam tie nekondīcijas stobri, ko lotārvalters tirgo pa lēto absolūti nav nekas, salīdzinājumā ar jebkuru čehu oriģinālo stobru. Palasies kauč guns.ru
Nu jau tu vecīt gribi salīdzināt pī**u ar plaušām, bet ja nevari ar maseni sašaut 100m k-kārbā tad iesaku nopietni trenēties šaušanā nu vēl iespējams ka būsi šāvis ar kautkādu toziku kuram vairs nav vītnes un stobrs līks un runājot par sutter biju pārsteigts par kvalitāti atbilstošu cenai, neuzskatu ka prieks PCP un 22lr vajadzīgalabāka un dārgāka optika ja dzīvē ar 22lr pa bebru šauj brīžiem pat 20m attālumā un nav man tādu tīrumu kur lapsai jātrāpa 150m acī un par to optikas tīkliņu runājot nu nav viņš tik rupjš kā tu Juri saki, varbūt tavai ir pa smalku un tādēļ nevari trāpīt un neaizmirsti ka pcp un 22lr ir ļoti mazs atsitiens dēļ kā var precīzī trāpīt, par stobriem es neesmu nevienā brīdī teicis ka čehu stobri uguns šaujamiem ir sūdīgi, bet gaisenes tak šauj ar gaisu un tur nozīme ir tikai vītnē un svarīgs ir čoks sašaurinājums stobra galā!
pac galvenais ir stāsts kam viņa ir vajadzīga tam kam man vajag man pietiek ar sho modeli citām vajadzībām bus labāks hatsan kaut gan ja ir vajadzīgs Hunting tad es ņemtu atkal Gunpower jo tā bus kvalitatīvāka un cena arī nav mežonīga. un pirms spriežat par to cenu 450ls tur arī ietilpa komplektā optika kura arī nemaksā 20ls tāpēc viskopā sanāca tāds cipars un viņa man bija galīgi jauna nieka 100šāvieni izšauti piešaujot optiku.
Žēl ka pārdevi Gunpower, skaņas modenatoru viņam var uztaisīt pa 15ls un legāli vai nenegāli protams par to esmu domājis arī es neliela pārbūve un jauda ir regulējama man piemēram ar nelielu skrūvgrieža pagriezīenu ir 12j, bet uz otru pusi ***J, par kalibru pamēģini nedaudz vējainā dienā ar 4.5 pašaut tici man katrs šāviens sanāks savādāks dēļ lodītes vieglā svara, saprotu ka tev ir vienkāršas vajadzības, bet man savādākas, protams medībām un kaitēkļiem man ir tam piemēroti rīki, bet iedomājies situāciju dzīvoju privātmājā vasarnīcu rajonā kur viss apkārt dzīvo iedzīvotāji un tur pat čum un mudž klaiņojoši slimi kaķi, katru dienu klīst noplukušas lapsas, redzēti arī jenoti, bērniem smilšukastes piedirstas un nomīztas, suns atrāvās kautkādu zarazu vetārstam nopogāju 120ls, sievas mīlulim britu kaķim arī patīk pa sētu pastaigāties un arī totālu caureju atrāvās.....man veinrez pietika ar maseni apdzīvotā vietā tak nešaudīsies, bet tagad kad redzu potenciālo zarazņiku viekārši atveru logu un ar savu pcp pukš un gatavs maisā un zem zemes, 3mēnešu laikā šo sprāgoņu skaitu esmu samazinājis par 37gab. brīvdienās patīkami patrenēties pa mērķi pašaut un neesmu nekāds maliķis un nebūšu, bet ja pilsētas dome diezgan vienaldzīgi uztver šādas problēmas nekas cits neatliek kā rīkoties pašam!