Juri par tiem ātrumiem točna 380m/s ir skaņas barjera, 330m/s ir ideālākais ātrums par ko airguneri cīnās kā traki lai to sasniegtu!
Kam tev Kristap tos caurumus borēt ja ta taisies būt godīgs un ievērot 12J, izurbjot to carumu jauda tev pieaugs x2 un gaisa patēriņš tā pat!!!
tas man tikai info lai zinu ko varu vēl uzlabot ja nu tomēr rodas tāda interese paeksperimentēt, ;) gadijumā kādam nav ātruma mērītājs mājās ko varētu uzināt cik ir tagat?
Slēpts
14.12.2011. 22:27
a kur vispār ir jēga līst iekšā plintē, ja tev pat nav airgunera :D pamatkomplektā ietilpstošais hronogrāfs?
www. airguns.lv pa pilno lietotāju ar hroniem un ir arī infa kur var nopirkt, maksā no 40ls uz augšu, pašam man nav parasti kad man vajag aizņemos no kaimiņa pāri ielai!
Man ar sāk interesēt pcp. Ir hatsan 90,par vāju.Mērķi līdzīgi Mārtiņam kādu vārnu pašaut bet ne kaimiņu kaķus.
Slēpts
19.12.2011. 17:01
nekas tam 90 nav par vāju bija man m75 hatsans vārnas varēju šaut arī 50 metros, tas, ka nopirksi PCP nenozīmēs, ka nu tik visu bliezīsi, tapat officiāli jauda apstājas pie 12 J nu vienīgi sanāk precīzāk, bet vārnai pietiks arī ar 5 cm 50 metros
Pašam arī pirms pcp ir bijis gan h70,90,135 un vārnas no tiem arī kritušas, bet uz 30m no 5šavieniem viena un viss dēļ lielā atsitiena, tad vēl rausti to stobru pirms katra šāviena, aizslēgs ar laiku netur, stobrs ļurkājas un tas lielais svars, atsperes sēžas jauda zūd, manšetes sadilst, ta nu nafig ar pcp cita lieta iepūti no balona gaisu un šauj uz nebēdu precīzi un ar baudu!
Modri ja ir interese vajag realizēt!Paskaties šeit var pasūtīt daudz rotaļlietu http://www.pushka.eu/ un te arī var tos LW stobrus pasūtīt vai arī www.arms.bg!
Kam tev Kristap tos caurumus borēt ja ta taisies būt godīgs un ievērot 12J, izurbjot to carumu jauda tev pieaugs x2 un gaisa patēriņš tā pat!!!
Šis varētu būt labs!
Modri ja ir interese vajag realizēt!Paskaties šeit var pasūtīt daudz rotaļlietu http://www.pushka.eu/ un te arī var tos LW stobrus pasūtīt vai arī www.arms.bg!